- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.881
canım ben albüm yapmıyorum ama sana buldukları geri koyayım istersenpek doğal bir mavi değil ama freshlooka da baktım o da pek doğal bir ton gibi gelmedi...bence mavi lens keyfini solotica dokusuyla tatmalısın...mavi lensler zaten renklerinden ötürü doğal gözükmüyorlar bari dokusu doğal olsun...az beklersen bulup koyacağım senin için
bu freshlook sterling grey, çok koyu gözde....
güneşte eklesin solotıca azulları,yani mavi ve doğal bulmak cidden zor..solotıca doku olarak elbette diğerlerine göre en doğal olabileni..
cor grafitelerimle idare ediyorum neyseki:)
canımsın yaaa beklemezmiyim kuzum beklerim tabikiii
bulabildiğim azul resimlerim :)
bunlar saf mavi canım içinde yok denicek kadar çok az grilik var o da gözrengini açsın diye..açık mavi değiller koyu maviler ışığa göre açık maviye doğru kayma da olabiliyor
yaaa güneş ben bunlara baaaaayıııııldıııııııııımm :84::84:
maşallah maşallahuff puff yaa neden bende böle durmuyor nedeeeeeeeeen
üzülme canım yasen de bundan alırsan sendede böyle dururlar..pek kişiden kişiye göre rengi değişen dönen bir renk değil bu canım..kabında bile masmavi...gözdeki duruşu da kabındakinden farklı olmuyor..karışık boyamalı renklerden değil...yani kim takarsa taksın masmavi dursun diye tasarlanmış hatta istemediğin kadar fazlasıyla mavi
gerçekten miumarım sende durduğu kadar güzel durur son olarak cor icesedoshta nasılk durcak onu göriim oba göre artık tercih yapçam bu arada icemintleri isteyen olursa özelden bana ulaşsınlar piliiz
sana kabındaki duruşunu da gösteriyim de içinde şüphe kalmasın..bu lensin bulanık durması hayatta mümkün değil..belki çok açık renk gözlerde anca bulanık durabilir..
cnm topazio freshlookdan bin kat daha güzel insanlar soloticaları kendi içerisinde kıyaslıyorlar yoksa topazio piyasadaki gözü açıp en doğal durabilen mavisidir..bilmiyorum şekerim yaa soloticaya güvenim kalmadıbaksana kiki diye bir kullanıcı freshlook almış sence nasıl durmuş?? ben bayıldım gerçi pupili baya genişti ama renk çok güzeeeeeeell
evt cnm Ankara acilen el alınması gereken bir şehir ptt kargosu çok yavaşşşya allah bu ankara ptt kargoyu nasıl biliyorsa öyle yapsın yaa valla beddua fln etmeye başladım artık delircem 1 hafta oldu gelmedi getirmiolar benim lenslerimi yasinirimden ağlıcam artık bugün de gelmez ztn cumartesi çalışıyorlarmıydı offf yürüyerek mi dağıtıolarr diye şüphelenmeye başladım.dağıtıcıya verildi yazıo günler oldu hala ses yok aradığımda da açmıolar ne diyim yaa valla allaha havale ettim
vetman banada yardımın gerekiyor, gözlerim açık kahve bal rengi daha önce cor mel ve cor graffiti aldım ama açık oldu ,tuba büyüküstünün göz rengi gibi dursun istiyorum ocre alsam öle dururmu ccarm mı nc serisinden mi almam mı gerekiyor yada açık renk gözlere carm mel gibi durabilen bir renk önerebilir misin,birde nc yada carm azul alsam olur mu acaba?foto göndericem gözlerimn rengini ama nasıl gönderebilirim bilmiyorum özelden yazamııyorum msj sayım yetmedi
leventte levent metroda inin nispetiye caddesi nerede diye sorun hemen gösteriyolar zaten caddeyi orası da o caddede kolay bulunabilir bir yerde isteyen bana özelden sorsun kapı numarasını bina adını yollarım:)
bu da cor ocrenin bendeki duruşuna bulabildiğim en yakın renk:)
orada denediğimde o kadar büyülenmiştim ki ellerinde satılacak cor ocre olsa hemen alıverecektim.
doğal hare bundan bile belirgin oldu bende:)
Arkadaşlar bu marka lensi kapıda ödeme seçeniğiyle satan herhangi bir site varmı? Biraz araştırdım fakat bulamadım. Bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim. :78:
kızlar benim cor mellerimde bir haftaya gelicak inş.ama merak ettim bu yeni serilerde pupil boşluğu fazlamı?
site var mı bilmiyorum da bir arkadaşımız var cnmcım.. ben sana onun mail/msn adresini vereim özelden sen onunla bir konuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?