Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canımsın yaaa beklemezmiyim kuzum beklerim tabikiii

bu freshlook sterling grey, çok koyu gözde....
güneşte eklesin solotıca azulları,yani mavi ve doğal bulmak cidden zor..solotıca doku olarak elbette diğerlerine göre en doğal olabileni..
cor grafitelerimle idare ediyorum neyseki:)

xxxxxxxxxxxxx
bu da cor ocrenin bendeki duruşuna bulabildiğim en yakın renk:)

orada denediğimde o kadar büyülenmiştim ki ellerinde satılacak cor ocre olsa hemen alıverecektim.
doğal hare bundan bile belirgin oldu bende:)

Son düzenleyen: Moderatör:

yine damar yine damar aman yaa bi düzgün lens yapamıyorlar.. ben yakında iceminlerimin üzerine mavi noktacıklar koycam adına da bluemint koycam

canımsın yaaa beklemezmiyim kuzum beklerim tabikiii

bulabildiğim azul resimlerim :)

bunlar saf mavi canım içinde yok denicek kadar çok az grilik var o da gözrengini açsın diye..açık mavi değiller koyu maviler ışığa göre açık maviye doğru kayma da olabiliyor

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
bu da cor ocrenin bendeki duruşuna bulabildiğim en yakın renk:)

orada denediğimde o kadar büyülenmiştim ki ellerinde satılacak cor ocre olsa hemen alıverecektim.
doğal hare bundan bile belirgin oldu bende:)[/QUOTE]

aaah ahh keşke bende de böyle dursa ama eminim bende yeşil durur kesin

Son düzenleyen: Moderatör:

yaaa güneş ben bunlara baaaaayıııııldıııııııııımm :84::84:
maşallah maşallah uff puff yaa neden bende böle durmuyor nedeeeeeeeeen

yaaa güneş ben bunlara baaaaayıııııldıııııııııımm :84::84:
maşallah maşallah uff puff yaa neden bende böle durmuyor nedeeeeeeeeen

üzülme canım ya sen de bundan alırsan sendede böyle dururlar..pek kişiden kişiye göre rengi değişen dönen bir renk değil bu canım..kabında bile masmavi...gözdeki duruşu da kabındakinden farklı olmuyor..karışık boyamalı renklerden değil...yani kim takarsa taksın masmavi dursun diye tasarlanmış hatta istemediğin kadar fazlasıyla mavi

Son düzenleme:

gerçekten mi umarım sende durduğu kadar güzel durur son olarak cor icesedoshta nasılk durcak onu göriim oba göre artık tercih yapçam bu arada icemintleri isteyen olursa özelden bana ulaşsınlar piliiz

gerçekten mi umarım sende durduğu kadar güzel durur son olarak cor icesedoshta nasılk durcak onu göriim oba göre artık tercih yapçam bu arada icemintleri isteyen olursa özelden bana ulaşsınlar piliiz

sana kabındaki duruşunu da gösteriyim de içinde şüphe kalmasın..bu lensin bulanık durması hayatta mümkün değil..belki çok açık renk gözlerde anca bulanık durabilir..

sana kabındaki duruşunu da gösteriyim de içinde şüphe kalmasın..bu lensin bulanık durması hayatta mümkün değil..belki çok açık renk gözlerde anca bulanık durabilir..

hakikatten mavi duryor dediğin kadar :) ama korktum bana yine yeşili denk gelirse diye..neyse yaa içimde kalmasından iyidir sonuçta

Şimdiye dek Burcu84 le beraber çok lens denedik ve gördük fikirlerimi nacizane söyleyeyim
Esmeralda ilk lensim çok yoğun bir yeşil 3 lü seride sözde en yapayı ama iç mekanda gören herkes çok doğal buldu.Günışığında evet belirgin ama olmayan bir hidrocor ları gördüm.
Hidrocor İce kapalı ortamda taktım çok doğal ancak flaşlı fotolarda çok beyaz çıktı ürktüm Burcu84 gözünde tüm ışıklarda gördüm pupil boşluğu asla göze batmıyor .Açık renk sevenlere öneririm.
Hidrocor Verde Marine çok tatlı bir renk ancak bence açık orta kahve gözlerde muhteşem durur artı beyaz tenli değilsen doğal olmuyor.
Hidrochame Mel bana çok güzel tonu geldi çok doğal haresi göze batmıyor.
Hidrocharme Ocre gözüm homojen bir renk değil mel gibi durdu Burcu 84de amber durdu ki aynı sayılır göz rengimiz.
Hidrocharme Azul tam mavi ancak ben ton olarak doğal bulmadım.

bilmiyorum şekerim yaa soloticaya güvenim kalmadı baksana kiki diye bir kullanıcı freshlook almış sence nasıl durmuş?? ben bayıldım gerçi pupili baya genişti ama renk çok güzeeeeeeell
cnm topazio freshlookdan bin kat daha güzel insanlar soloticaları kendi içerisinde kıyaslıyorlar yoksa topazio piyasadaki gözü açıp en doğal durabilen mavisidir..

evt cnm Ankara acilen el alınması gereken bir şehir ptt kargosu çok yavaşşş
geşmedimi cnm cumarteside ptt kargo açık dagıtım yapıyorlar..

cnm sana charm ocre yada charm mel öneririrm ikiside senin gözünde tuba büyüküsttünün göz rengi gibi duracaktır..charm serisi almalısın çünkü tubanın gözlerinde kalın bir hare var.
azulda mavi tonlarında açık tabanda çok güzel durabilecek bir mavi..

berry sence ıce koyu gözlerde nasıl durur?

arkadaşlar bu arada charm cristal ve ıce renklerine çok benzer tona ulaştım,double olarak denedim lenslerimi çok ta doğal oldu ve yeterince opak,hiç te sırıtmadılar

Son düzenleme:

suppppper.....eğer böyleyse canım ama bu denemesi eski seri olmasın sakın:44:

Arkadaşlar bu marka lensi kapıda ödeme seçeniğiyle satan herhangi bir site varmı? Biraz araştırdım fakat bulamadım. Bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim. :78:

Arkadaşlar bu marka lensi kapıda ödeme seçeniğiyle satan herhangi bir site varmı? Biraz araştırdım fakat bulamadım. Bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim. :78:

site var mı bilmiyorum da bir arkadaşımız var cnmcım.. ben sana onun mail/msn adresini vereim özelden sen onunla bir konuş :)

site var mı bilmiyorum da bir arkadaşımız var cnmcım.. ben sana onun mail/msn adresini vereim özelden sen onunla bir konuş :)

Bahsettiğiniz arkadaşa ödemeyi nasıl yapıyoruz :44: Siz daha önce bu kişiden alışveriş yaptınızmı güvenebilirmiyim acaba :44: Adresini mesaj ile bekliyorum fakat mesaj sayım henüz 100 olmadığı için cevap veremiyorum. Bilginiz olsun. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…