- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.901
Bahsettiğiniz arkadaşa ödemeyi nasıl yapıyoruz :44: Siz daha önce bu kişiden alışveriş yaptınızmı güvenebilirmiyim acaba :44: Adresini mesaj ile bekliyorum fakat mesaj sayım henüz 100 olmadığı için cevap veremiyorum. Bilginiz olsun. Şimdiden teşekkürler
Bahsettiğiniz arkadaşa ödemeyi nasıl yapıyoruz :44: Siz daha önce bu kişiden alışveriş yaptınızmı güvenebilirmiyim acaba :44: Adresini mesaj ile bekliyorum fakat mesaj sayım henüz 100 olmadığı için cevap veremiyorum. Bilginiz olsun. Şimdiden teşekkürler
cnm sen gönderdiğim msn adresini ekle zaten şuan online kendisi msnde bütün sorularına içtenlikle cevap verecektir.. üstelik güvenebilirsin cnm :)
Luthien fotooo lütfen ayy bende Ankaradayım ço heyecan yaptım cor mel merak ediyorummmmmmm
birazdan ekliyorum cnm hemen foto :) valla ben çok memnun kaldım renkleri açık birazcık sağ gözüm hafiften kayma yaptı ama şimdi gözümde durdukça geçmeye başladı :) birazdan foto çekip yüklicem valla bekledim ama beklediğime değdi sanırımtam istediğim gibi oldular
ayy valla okadar çok sevindim ki cancağzım hayırlı olsun güle güle kullan bebişimm
kızlaaaarrrrmellerim geldi sonundaa çok mutluyum çokk arzu ablaa sana çokk teşekkür ederim bana meli önerdiğin için bu güzel lensleri türkiyeye getirip bize alma imkanı sağladığın için
Nilcim avatarındaki hangi lens
Nilcim avatarındaki hangi lens
ben de charme verde marine alıyorum vatana millete hayırlı olsun
ben de charme verde marine alıyorum vatana millete hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?