Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Vetman online olduğunda sana cevap yazacaktır...

cnm sen gönderdiğim msn adresini ekle zaten şuan online kendisi msnde bütün sorularına içtenlikle cevap verecektir.. üstelik güvenebilirsin cnm :)

kızlaaaarrrr mellerim geldi sonundaa çok mutluyum çokk arzu ablaa sana çokk teşekkür ederim bana meli önerdiğin için bu güzel lensleri türkiyeye getirip bize alma imkanı sağladığın için

Nilcim cor ice bence her renk göze olur ancak göz koyulaştıkça menekşe rengi oluyor o rengi seviyorsan ok.bence charme grafite ve cristal sende süper duruyor

Luthien fotooo lütfen ayy bende Ankaradayım ço heyecan yaptım cor mel merak ediyorummmmmmm

birazdan ekliyorum cnm hemen foto :) valla ben çok memnun kaldım renkleri açık birazcık sağ gözüm hafiften kayma yaptı ama şimdi gözümde durdukça geçmeye başladı :) birazdan foto çekip yüklicem valla bekledim ama beklediğime değdi sanırım tam istediğim gibi oldular

ayy valla okadar çok sevindim ki cancağzım hayırlı olsun güle güle kullan bebişimm

kızlaaaarrrr mellerim geldi sonundaa çok mutluyum çokk arzu ablaa sana çokk teşekkür ederim bana meli önerdiğin için bu güzel lensleri türkiyeye getirip bize alma imkanı sağladığın için

hayırlı olsun,güle gülen kullan lenslerini luthiencim....fotolarını koyarsın di mi hemen?bi de renk nasıl oldu? açık koyu?cnm bi de skt ne 2016 mı?

Son düzenleme:
Nilcim avatarındaki hangi lens

canım şimdi ekledim albüme,üstüste denedim lenslerimi resimledim ve direk çıkardım ..
benimki tamamen merak .. albümde fazlasını ekled,m yazdım yanlarına,merak eden bakabilir...
bir tane koyayım.. sanırım charm cristal bu benzer mel ve cristal üst üste...avatardaki böyle canım ..
doğal quatzo bile denebilir çıkan tona

Ben de lens kullandım ama son zamanlarda gözüme yapıştı resmen
Şimdi de korktum takamıyorum bi öneriisi olan var mı arkadaşlar?:93:

mavima, sipariş verdinmi hayırlısı olsun canım ..mintleri de hemen kenara atme bence biraz daha bekle ,ton zamanla değişebiliyor,benim cristaller iyice aquya döndü bariz yeşilken,ne olur ne olmaz,daha çok yeni mintlerin zaman tanı kendine ve onlarada ...

Son düzenleme:
kızlar telefondan çektim çok net değil ama idare eder :) son kullanma tarihi 2016 yazıo işte bunlar de resimler :)

yükleyebilmişimdir umarım ilk foto makyajsız diğerleri hafif makyajlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…