- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.921
kesinlikle katılıorum bende...sedodhtan cesaret alarak söyleyebildim bunumavımaaacım ısrarla mavı ıstıyorsun ve ısrarla sana ıce al dıyorum :)
ben de charme verde marine alıyorum vatana millete hayırlı olsun
kızlar telefondan çektim çok net değil ama idare eder :) son kullanma tarihi 2016 yazıo işte bunlar de resimler :)
Eki Görüntüle 174761 Eki Görüntüle 174762 Eki Görüntüle 174760 Eki Görüntüle 174759 Eki Görüntüle 174758
yükleyebilmişimdir umarımilk foto makyajsız diğerleri hafif makyajlı
kızlar telefondan çektim çok net değil ama idare eder :) son kullanma tarihi 2016 yazıo işte bunlar de resimler :)
Eki Görüntüle 174761 Eki Görüntüle 174762 Eki Görüntüle 174760 Eki Görüntüle 174759 Eki Görüntüle 174758
muhteşem olmuşlar tek kelime ile bayıldımmmmm
verde marine de yeşil durmasın:)))))
mavımaaacım ısrarla mavı ıstıyorsun ve ısrarla sana ıce al dıyorum :)
teşekkür ederim cnm :) gerçekten beklediğime değdi sanırımmeli en güzel taşıyanlardan birisin maşallah bayıldım güle güle kullan.. inan beklediğine deymiş :)
cnm lot numarası hangisi oluodu ben pek bilmiyorum daheyoooooooooo.........anlatamam sana çok mutlu oldum,havalara uçtum AÇMIŞLAR rengi canım:)))) ve çok yakışmış...hemmen skt lot numarasını istiyorum luthiencim:))))
Ayyy bambamcım da görmeli bunu:)))
bennnnn ki melden nefreet eden bırı olarakkk cokkkkkkkk beyendımmm mukemmel durmus hayırlısı olsun cnm cokkk guzell gule gule kulan
durursa hiç şaşırmam.. solotica bu ayy pardon yeşiltica :)
sedoshum valla icedan da korkuyorum.. şöyle söyliim sana bu lensi bitek sende yakıştırdımyani okadar riske girmelimiyim sence?? sendeki gibi duracağını bilsem yemin ederim dakka durmam alırım
hadi hayırlısı,sen mavi istemiyor muydun canım,verde marine turkuaz tonu gibi değil mi
bence ıce ta tıpkı grafite gibi taban koyuldukça maviliği artan bir lens,dolayısyla beyaz yada gri durmaz koyu gözlerde..ben şahsen ıce ta gözüm ,mellerimi ıce ı olan bir arkadaşımla seve seve değişeceğim yada mel satılınca ıce alacağımsedoshum valla icedan da korkuyorum.. şöyle söyliim sana bu lensi bitek sende yakıştırdımyani okadar riske girmelimiyim sence?? sendeki gibi duracağını bilsem yemin ederim dakka durmam alırım
benım kac tane arkadasım denedıysa onlardada aynı durdu we cok guzel oldu 1 tanesının resımlerı war hatta ... neden beyenmedın kııı baskasında tamamıyle mavı grı bır renk cok hossss bak ben cor unuda aldım :) bence kesınlıkle aradıgın renk ıce ınan bana
LUTHİEN BAYILDIM bende lot ve renk nosunu isterim muhteşemmmmm gözün orta kahve miiiiii
Bende istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?