Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

heyoooooooooo.........anlatamam sana çok mutlu oldum,havalara uçtum AÇMIŞLAR rengi canım:)))) ve çok yakışmış...hemmen lot numarasını istiyorum luthiencim:))))sakın atma şişeleri
Ayyy Bambamcım da görmeli bunu:)))

Son düzenleme:

bennnnn ki melden nefreet eden bırı olarakkk cokkkkkkkk beyendımmm mukemmel durmus hayırlısı olsun cnm cokkk guzell gule gule kulan

mavımaaacım ısrarla mavı ıstıyorsun ve ısrarla sana ıce al dıyorum :)

sedoshum valla icedan da korkuyorum.. şöyle söyliim sana bu lensi bitek sende yakıştırdım yani okadar riske girmelimiyim sence?? sendeki gibi duracağını bilsem yemin ederim dakka durmam alırım

meli en güzel taşıyanlardan birisin maşallah bayıldım güle güle kullan.. inan beklediğine deymiş :)
teşekkür ederim cnm :) gerçekten beklediğime değdi sanırım
heyoooooooooo.........anlatamam sana çok mutlu oldum,havalara uçtum AÇMIŞLAR rengi canım:)))) ve çok yakışmış...hemmen skt lot numarasını istiyorum luthiencim:))))
Ayyy bambamcım da görmeli bunu:)))
cnm lot numarası hangisi oluodu ben pek bilmiyorum da skt 2016 bu arada beğenmene sevindim çok teşekkürler cnm
bennnnn ki melden nefreet eden bırı olarakkk cokkkkkkkk beyendımmm mukemmel durmus hayırlısı olsun cnm cokkk guzell gule gule kulan
çok saol cnm teşekkür ederim :) artık seriyi tamamlarım gibime gelio

durursa hiç şaşırmam.. solotica bu ayy pardon yeşiltica :)

canım bende şaşırmam çünkü ver marine de bana göre yeşil ağırlıklı hele ki koyu gözde yeşil kendini daha da belli edecektir gibi tahmin ediyorum ve koyu doğal olmayan bir renk çıkabilir..ıce bence bundan çok daha az riskli olur..en kötü ihtimalle ıce menekşe ye dönebilir koyu gözde ama son seri ıcelarda artık koyu gzde bile lilalık olmuyor imiş..forumlrın yalancıyım en iyisini yine vetman bilir,bir mavi sever olarak ona danış mutlaka...

sedoshum valla icedan da korkuyorum.. şöyle söyliim sana bu lensi bitek sende yakıştırdım yani okadar riske girmelimiyim sence?? sendeki gibi duracağını bilsem yemin ederim dakka durmam alırım

benım kac tane arkadasım denedıysa onlardada aynı durdu we cok guzel oldu 1 tanesının resımlerı war hatta ... neden beyenmedın kııı baskasında tamamıyle mavı grı bır renk cok hossss bak ben cor unuda aldım :) bence kesınlıkle aradıgın renk ıce ınan bana

bence ıce ta tıpkı grafite gibi taban koyuldukça maviliği artan bir lens,dolayısyla beyaz yada gri durmaz koyu gözlerde..ben şahsen ıce ta gözüm ,mellerimi ıce ı olan bir arkadaşımla seve seve değişeceğim yada mel satılınca ıce alacağım

işte grinin de oluşu korkuttu beni,, gördüğüm resimlerde maviden çok gri vardı o yüzden korktum ama sende tam aradığım gibi mavi duruyor.. bilmiyorum belki de senin şansına öyle denk geldi :/

canım şişelerin üzerinde bir skt yazar 07/2016 mesela bi de lote;2109039403284 yazar mesela
işte o numaralar serisi oluyor canım:))))

LUTHİEN BAYILDIM bende lot ve renk nosunu isterim muhteşemmmmm gözün orta kahve miiiiii
Bende istiyorummmm

evet cnm orta kahve gözlerim lot numarası hangisi oluodu skt 2016 kendi göz rengimi bi de lens şişesinin resmini ekleym ben tam bilmiyorum çünkü lot numarasını fln

bu en altta yazan 7 mi oluo lot numarası :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…