- 10 Ağustos 2015
- 137
- 100
- 18
- 26
kimyon pul biber soğan domates ekleyince suni kebap deniyor biliyomusun bilmiyorumda çok güzel oluyo tabi bunu lavaşa sarıyosun ama sade de yenir yani
ekmeğimi ben kendim yapıyorum lavaşta yapıyorum arada buğday unundan güzel oluyo..imkan varken hazır almıyorum hem içine ne koyduğumu biliyorumEvet biliyorum bayılırım da :)
ama son zamanlarda midemde sıkıntı var, onun için baharatlardan uzak durmaya çalışıyorum.
Birde lavaş demişken, mayasız ekmek oldupu için yiyebiliriz
ekmeğimi ben kendim yapıyorum lavaşta yapıyorum arada buğday unundan güzel oluyo..imkan varken hazır almıyorum hem içine ne koyduğumu biliyorummuz pek önerilmiyo diyetlerde ama bende kullanuyorum kas ağrılarına iyi geliyor tam bir potasyum deposu afiyet olsun geçmiş olsun bu arada spor yapıyomusun
öğrenciyim ama tek yaşayınca öğrendik bişeyler zamanda bol seviyorum mutfakta uğraşmayıEvet muz pek önerilmiyor ama ben 2 hafta da bir 1 tane tüketiyorum :))) aslında daha çok geç saatlerde tüketilmesi istenmiyor.
sen ögrenci degilmisin yaaaw, ekmegini kendin yapıyosun :)) baya hamarat gördüm seni.
Spor olayı 66 dan 58 e düştügüm dönem yaptım.
Suan daha çok kol ve popo haraketi yapıyorum.
Öyle ciddi bi şekilde degil ama :) yatmadan önce 50 tane squat, birde 50 adet kol şınavı :))
şekersiz içiyosun diye düşünerekten bence günde 2 tane iç metabolizmayı hızladırıyor kahve ama selülit yapıyo diyolarMesela şuan da 1 tane daha kahve içmemek için kendimle savaşıyorum
şekersiz içiyosun diye düşünerekten bence günde 2 tane iç metabolizmayı hızladırıyor kahve ama selülit yapıyo diyolar
öğrenciyim ama tek yaşayınca öğrendik bişeyler zamanda bol seviyorum mutfakta uğraşmayıben bayadır yemiyormuşum muz onu farkettim:)
ben o squatı yapamıyorum dizlerim sorunlu
ben var vallahi ama sporla onlarda gidecek ben umutluyum:)selülitim yok çok şükür
Şekersiz içiyorum nescafeyi ama türk kahvesine 1 tane şeker atıyorum :) günde 1 oldugu için sorun etmiyorum :))
tebrik ederim seni, kocaman çocuklu kadınım ekmek yapmışlıgım yok :))))
squat içinde üzülme onun yerine dizini bükmeden geriye tekme atma hareketi yap, oda olur :)
bende denemiştim ama dizimi zorladığı için bıraktım sürekli yapanlar güzel sonuç alıyorJillian yapıcaktım bende baya bir zor ama
ben yarısına kadar gelebildim yoruluyorum ama birdaha denicem
bu saatte son öğünmüevet günün son öğünü olarak = Haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt,biraz beyaz ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?