Son 8 kilo..

kimyon pul biber soğan domates ekleyince suni kebap deniyor biliyomusun bilmiyorumda çok güzel oluyo tabi bunu lavaşa sarıyosun ama sade de yenir yani

Evet biliyorum bayılırım da :)
ama son zamanlarda midemde sıkıntı var, onun için baharatlardan uzak durmaya çalışıyorum.

Birde lavaş demişken, mayasız ekmek oldupu için yiyebiliriz

Evet biliyorum bayılırım da :)
ama son zamanlarda midemde sıkıntı var, onun için baharatlardan uzak durmaya çalışıyorum.

Birde lavaş demişken, mayasız ekmek oldupu için yiyebiliriz
ekmeğimi ben kendim yapıyorum lavaşta yapıyorum arada buğday unundan güzel oluyo..imkan varken hazır almıyorum hem içine ne koyduğumu biliyorum muz pek önerilmiyo diyetlerde ama bende kullanuyorum kas ağrılarına iyi geliyor tam bir potasyum deposu afiyet olsun geçmiş olsun bu arada spor yapıyomusun

Evet muz pek önerilmiyor ama ben 2 hafta da bir 1 tane tüketiyorum :))) aslında daha çok geç saatlerde tüketilmesi istenmiyor.
sen ögrenci degilmisin yaaaw, ekmegini kendin yapıyosun :)) baya hamarat gördüm seni.

Spor olayı 66 dan 58 e düştügüm dönem yaptım.
Suan daha çok kol ve popo haraketi yapıyorum.
Öyle ciddi bi şekilde degil ama :) yatmadan önce 50 tane squat, birde 50 adet kol şınavı :))

öğrenciyim ama tek yaşayınca öğrendik bişeyler zamanda bol seviyorum mutfakta uğraşmayı ben bayadır yemiyormuşum muz onu farkettim:)
ben o squatı yapamıyorum dizlerim sorunlu

şekersiz içiyosun diye düşünerekten bence günde 2 tane iç metabolizmayı hızladırıyor kahve ama selülit yapıyo diyolar

selülitim yok çok şükür
Şekersiz içiyorum nescafeyi ama türk kahvesine 1 tane şeker atıyorum :) günde 1 oldugu için sorun etmiyorum :))

öğrenciyim ama tek yaşayınca öğrendik bişeyler zamanda bol seviyorum mutfakta uğraşmayı ben bayadır yemiyormuşum muz onu farkettim:)
ben o squatı yapamıyorum dizlerim sorunlu

tebrik ederim seni, kocaman çocuklu kadınım ekmek yapmışlıgım yok :))))
squat içinde üzülme onun yerine dizini bükmeden geriye tekme atma hareketi yap, oda olur :)

ben var vallahi ama sporla onlarda gidecek ben umutluyum:)

Kızlar buradayım, cuma kilo bildirimim olacak
Jillian en kolayı değil mi sizce ?? diğer spor videoları çok zorlayıcı gelmişti bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…