Son 8 kilo..

Ya canım sen sen ol hamilelikte çok kilo almamaya çalış ALlahtan eşim dert etmiyor (zaten moralim bozuluyor görünce bide o deseydi şöyle böyle diye psikolojim bozulurdu) sen zayıfla yeter diyor
hamilelikten öncede 5 -6 kilo vermek lazım ve süreçte dikkat etmek lazım zaten yapım kilo almaya müsait anlaşılan çatlamayada müsait

Canım İskenderun ağız diş sağlığı nasıl çalışıyor biliyor musun öldüm bugün diş ağrısından buralar hep dolu.orada ayın 17-18 boş bana 21de lazım bir iki gün sonra acarlar mı 21 i roxen2303

canım ben bi kere gittim 2 hafta önce randevu alıp gittim beni 1 ay sonraya attı öyle önemli bişeyde değildi 2 sene felan oluyor ondan beri gitmedim değiştimi düzeni bilmiyorum

canım ben bi kere gittim 2 hafta önce randevu alıp gittim beni 1 ay sonraya attı öyle önemli bişeyde değildi 2 sene felan oluyor ondan beri gitmedim değiştimi düzeni bilmiyorum
Hımm tamam canım ara ara girer bakarım 21i açılmazsa artık en yakın tarihi alırım .
İyi geceler artıkın yarınlarınız bol diyeti sporlu olsun

hımmm anladım tatlıya hayır demek zordur ama kilo vermek için tatlıyı kesmek şart. Canan karatay ggibi şeker zehirdir diyim bende :)))

seninki bölgeselse eger egzersiz yeterli olur diye düşünüyorum.
evet hareketlere devam etmk gerekli ama tatlıyı bırakamıyrum tarcın tansiyonumu düşürüyo

Olur :)
Günlük tuttum bi tane, nasıl zor verdiğimi unutmayayım ki geri almayayım diye. Ama buraya da yazarım :)

Boyum 160
Kilom 60
Hedef 52

Mrb kızlar güne 70.8 ile basladim.kendime yeni hedef koydum.bayrama 70 di hedefim çok şükür 1hafta önce ulaştım.
Yeni hedefim 30ekime kadar 66 olmak.ilk kızimda 30 kiloalıp 1 senede 33 verdim. 2.de 25 aldım 30 ekimde tam bi sene olacak tüm dogum kilosunu vermiş olacam

Merhabaaaa

Dün akşam yemeğim:
bir tabak bulgur pilavı, üç ymk kaşığı et sote, bir kase cacık

bu sabah: peynir biber zeytin bir dilim ekmek
öğlen: lokmalık 7-8 adet tavuk şiş, üç kşk. pilav, 6-7 ymk kş. tarhana çorba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…