aklın yolu birdir tavuk candırögle vaktini erişteyle geçiştirdigin için haşlama tavuk önerebilirim. yeşil salatayla karıştırırsan ohhh mis :)))
ay onu bende sorucam şu bardak çorbalar hakkında ne düşünüyosunuzhazır çorba olmazmı kızlar
saol canım :) evde varsa neden olmasın
valla ben içiyorum filan ama bilmiyorum :day onu bende sorucam şu bardak çorbalar hakkında ne düşünüyosunuz
ay onu bende sorucam şu bardak çorbalar hakkında ne düşünüyosunuz
hazır çorba olmazmı kızlar
sen beni aç bırakıcanHazır çorbaların enerji içerikleri ve besleyici değerleri düşük oluyor.. onun için cıkssssss olmazzzz
sen beni aç bırakıcan
işin şakası canım o ben kendi yaptığım çorbaları seviyorum zaten hazır olanların tadını beğenmiyorum ama bazen yemek zorunda kalıyorum.. tişikkirlir shapeshayır ben sana gercekten sağlıklı nasıl beslenilir onu öğreticemmm
o zaman akşama yumurta haşlamaazıcık da yoğurt yerim zaten şuan çok tokum :) 5 ten sonrada yemeyi kesicem inşallah
Kalori sayımı yaptığımdan bugün toplam 700 kalori oluyor kızlar topladım şimditabi ben biraz meyvede atıştırırım
onuda yaparım yarın çünkü bugün karbonhidratı erişteen birgüzel aldım hafif hafif geçiştireyim yarında ondan alırım saaol canımBende bu akşam 1 avuç nohutu haşlicam. maydonoz, çok az dere otuyla harmanlıcam. 1 tatlı kaşıgı saf zeytinyagı ve cok az nar ekşisi ekleyip hoooppp mideye göndericem.
Bunuda bir sonraki günler için degerlendirebilirsin.
kimyon pul biber soğan domates ekleyince suni kebap deniyor biliyomusun bilmiyorumda çok güzel oluyo tabi bunu lavaşa sarıyosun ama sade de yenir yaniBende bu akşam 1 avuç nohutu haşlicam. maydonoz, çok az dere otuyla harmanlıcam. 1 tatlı kaşıgı saf zeytinyagı ve cok az nar ekşisi ekleyip hoooppp mideye göndericem.
Bunuda bir sonraki günler için degerlendirebilirsin.
valla çokda doydum hem sağlıklı hem az kaloriliii700 kalori gercekten az. sen araya bir 300- 400 kalori daha sıkıştır :))))
canımsın 700 kalori çok az 1000 kalorinin altına düşülmesi sağlıksızKalori sayımı yaptığımdan bugün toplam 700 kalori oluyor kızlar topladım şimditabi ben biraz meyvede atıştırırım
işin şakası canım o ben kendi yaptığım çorbaları seviyorum zaten hazır olanların tadını beğenmiyorum ama bazen yemek zorunda kalıyorum.. tişikkirlir shapes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?