Cihancen ve Kutla hoşgeldiniz....Hafta hafta bakalım neler yaşayacağız...pazartesi dr a gideceğim..Artık dr vajinal muayene yapmak isterse yaptırmayacağım ben,korkuyorum bişey olur diye..sat ne göre 7 haftalık hamileyim ama bu ay geç yumurtlamışım...Hafta olarak sanırım 4-5 haftalık...Umarım pazartesi net bir hafta verebilir dr ona göre takip etmek istiyorum gelişmeleri...
benım ıkı gundur lekelenmelerım oluyo kahve rengı kırmızı karısık
hemen doktora gıttım progestan hapı verdı
cok korkuyorum bısey olcak dıye
Merhaba Kutla..Bugün itibari ile 6hafta 2 günlük..bebişi hala göremedik haftaya Cuma dr a gideceğiz,inşallah bu sefer görürüz...
Allahım her adımda hayırlı güzel haberler almayı nasip etsinn..
Sağol Canım...bu arada bebeişlerimizin haftası günü aynı..
Arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik?
Öncelıkle Allahım ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsin arkadaslarbenım de son adet tarıhım 30kasım cuma gunu kan testi yaptırdım sonu30622 çıktı sonra acıle gıtmek zorunda kaldım kahve rengı lekelenmelerım vardı ve dr keseyi ve yolk sak ı gordugunu soyledı 6haftalık hamıleymısım ve kalp atıslarını oldugunu soyledı hatta bana da dınlettı ama pek anlayamadım çok net gelmedı yarın randevum bakalım inşallah daha kesın bı sonuç çıkar cunku cok korkuyorum bundan oncekı hamılelıgımde mole gebelık gecırdım inşallah hayırlı hbrler aırım burada bunları sızlerle paylaşmak cok guzellllllll
Arkadaşlar göğüsümde ve uçlarında soyulma oluyor,göğüs uçlarım acıyor,göğüs çatlakları olmasın diye ne kullanmalıyız..Sonra acı çekmeyelim..Bilen var mı,ya da dr u birşeyler öneren?
benim son adetim kasım 13-15 arası, net bilemiyorum. İlk tüp bebek denemesinden sonra adet olamamıstım dr ilacla söktürdü sonrada (3 ay ara verdik) ikinci tüp bebek tedavisine basladık. 2. tedavim tuttu. Allaha cok sükür suanda 8 haftalık hamileyim. Tedavi sürecim 4 yıl sürdü cok yıpratıcı günlerdi çok zorlandık maddi manevi ama simdi Allah bize bu güzel günleri gösterdi. Şimdi tedaviyle hamile kaldığım için çevremdeki herkes üzerimize cok düsüyorlar. Dr hersey normal, yasantına devam et diyo ama eşim ve çevremdekiler benden tedirgin. Tabi bu durum beni cok geriyo heran bisey olacakmıs gibi geliyo. Allah korusun çok korkuyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?