Son adet tarihi KASIM olup hamile olanlar,BURAYA...

tesekkur ederim canım hoşbuldum eee suanda gittinmi doktora kesin nekadarlıkmıs benimde bebişim adete yakın olmuş ama iyikide olmus benimki 8 haftayı dolduracak inşallah ama hala doktora gidemedim inşallah gidince görecez bebisi

Merhaba Kutla..Bugün itibari ile 6hafta 2 günlük..bebişi hala göremedik haftaya Cuma dr a gideceğiz,inşallah bu sefer görürüz...

Merhaba Kutla..Bugün itibari ile 6hafta 2 günlük..bebişi hala göremedik haftaya Cuma dr a gideceğiz,inşallah bu sefer görürüz...

ayy inşallah canım ya ben kesesini gördum ama daha kalp atısını duyamadım onada gidecez inşallah suan 2. bekliyorum ama ilkki gib olmuyor hamilelik daha zor geciriyorum asırı migde bulantım var seninki kacıncı ve belirti gostermeye basladımı

Benim de 6 hafta 2 günlük,evet bulantılar bende de var,Daha hiç kusmadım ama:) Günde2 litre su içmeye dikkat ediyordum ,bulantımı arttırdığı için 1 litreye düşürdüm..Kese bizde de göründü de içinde fetus ,bebek görünmedi..Onun için dr a 8 haftaya cuma gideceğiz...

Benim de 6 hafta 2 günlük,evet bulantılar bende de var,Daha hiç kusmadım ama:) Günde2 litre su içmeye dikkat ediyordum ,bulantımı arttırdığı için 1 litreye düşürdüm..Kese bizde de göründü de içinde fetus ,bebek görünmedi..Onun için dr a haftaya cuma gideceğiz...

Sağol Canım...bu arada bebeişlerimizin haftası günü aynı..

Doğum 7Eylül dediler canım bana.Aynı anda doğururmusuz:))
Allahım hayırlısıyla saglıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip etsin.Gittinmi doktora bu cumamı gideceksin?Hayırlı güzel haberlerle gel canım.

Öncelıkle Allahım ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsin arkadaslarbenım de son adet tarıhım 30kasım cuma gunu kan testi yaptırdım sonu30622 çıktı sonra acıle gıtmek zorunda kaldım kahve rengı lekelenmelerım vardı ve dr keseyi ve yolk sak ı gordugunu soyledı 6haftalık hamıleymısım ve kalp atıslarını oldugunu soyledı hatta bana da dınlettı ama pek anlayamadım çok net gelmedıyarın randevum bakalım inşallah daha kesın bı sonuç çıkar cunku cok korkuyorum bundan oncekı hamılelıgımde mole gebelık gecırdıminşallah hayırlı hbrler aırımburada bunları sızlerle paylaşmak cok guzellllllll

Hoşgeldin...Ben de s.a.t.30 kasım gibi hesapladı dedi dr.yani yarın 7 haftalık gebe olacağım inşallah..Mol gebelik olduğunu kaçıncı haftada öğrenmiştiniz?

Arkadaşlar göğüsümde ve uçlarında soyulma oluyor,göğüs uçlarım acıyor,göğüs çatlakları olmasın diye ne kullanmalıyız..Sonra acı çekmeyelim..Bilen var mı,ya da dr u birşeyler öneren?

Aynısı bendede var canım.Ebru şallının doktoru saf alkolle hergün sabah akşamdı sanırım pamuk yardımıyla tampon önermiş ve şallının göğüsleri doğumdan sonra hiç yara olmamış.
Böyle duymuştum bunu bir arastıralım.

bnde buugün dr agittim 2. randevumuzdu kesemiz gözüktü çok şükür 7.3mm
2 hafta sonrada kalp atışı dedi ve ancak ozmn ne kadarlık hamile olduğunu söleyebilirim dedi
27.11 sat im ama bunun pek önemi yok anladığım kadarı ile

benim son adetim kasım 13-15 arası, net bilemiyorum. İlk tüp bebek denemesinden sonra adet olamamıstım dr ilacla söktürdü sonrada (3 ay ara verdik) ikinci tüp bebek tedavisine basladık. 2. tedavim tuttu. Allaha cok sükür suanda 8 haftalık hamileyim. Tedavi sürecim 4 yıl sürdü cok yıpratıcı günlerdi çok zorlandık maddi manevi ama simdi Allah bize bu güzel günleri gösterdi. Şimdi tedaviyle hamile kaldığım için çevremdeki herkes üzerimize cok düsüyorlar. Dr hersey normal, yasantına devam et diyo ama eşim ve çevremdekiler benden tedirgin. Tabi bu durum beni cok geriyo heran bisey olacakmıs gibi geliyo. Allah korusun çok korkuyorummm...

Sağol gülümgülüm,bir araştırayım bakalım şu alkolü..Bu arada bebişin çok hayırlı olsun Tuğba ,Allahın izniyle zor günler geride kaldı ... birşeyler olamaz inşallah..

benim de sat 26 kasım 2010. 8. haftanın içindeyim. ultrason da aynı günü gösteriyor dedi doktorum herşey normalmiş çok şükür.

1 ocakta gittim ilk muayeneye 5.2 mm lik kesesi gördü o zaman, 15 ocak cumartesi günü gittiğimde de kese 22.5 mm ye çıkmış kendisi 8.9 mm :) mercimek tanesi diyor doktorum:) doktor normal diyor ama normale göre biraz küçük galiba benimki, başka kaynaklarda 7 haftalık bebek için 10 mm yi bulur diye okudum.

sizin mercimekler kaç mm :)

Tebrik ederim canım.Allahım saglıklı sıhhatli tamamına erdirsin inşallah..Bende tüp bebekle hamile kaldım.Seni çok iyi anlıyorum.Her an kaybetme korkusu oluyor ister istemez hem kendinde hem cevrende. Halk arasında bir söylem vardır ya yiyecek ekmeği içecek suyu varsa kimse engel olamaz diye bunu tekrar et cevrendekilere. Onlarda korkmakta haklı kızma onlara.Zorlu mücadele içinde geçen 4yılll dile kolay.Allahım yüzünüze bakmış çok şükür ki canım Birde hormonlardan ötürü herşey dokunuyor batıyor insana. Hamilelikte zormuş ama Allahım çok şükürki bugünleri yaşattı bize. Tadını çıkarrr canım hamilesinnnnnİlk zamanlar ben hep bana hamilesin deyin diyordum cevremdekilere bu beni hala cok mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…