Son adet tarihi KASIM olup hamile olanlar,BURAYA...

Küçük değil canım nettekiler yaklaşık deger.
Benimki gecen hafta 6 haftalıktı ve cücüğümün boyu 4.6mm di:)Şimdi kaç oldu bilmiyorum:26:

Hoşgeldin...Ben de s.a.t.30 kasım gibi hesapladı dedi dr.yani yarın 7 haftalık gebe olacağım inşallah..Mol gebelik olduğunu kaçıncı haftada öğrenmiştiniz?

hoş buldummsanırım 8.hafta da falan ogrenıldı ama ondan one dr.a gıtmsıtım ve o bana hıc bundan bahsetmemıstı sadece zedelenmıs ve dusuk tehlıkesı oldugunu soylemisti,10 gun sonra tekrar gıttım ve o zaman soyledıler yanı sadece kese vardı baska bırsey yoktudun tekrara rdv vardı doktorda ultrasonda baktı ve herseyın normal oldugunu soyledı çok kucuk bısey gosterdı ve kalp atışlarını duydum ama gene cok korkuyorum ve herhalde bebegımı kucagıma alıncaya kdr bu korkuyla yasıcamgerçi boyle stres yaparak da hıc saglıklı degıl..............

arkadaşlar bu arada bır sorum olacak,ben hamılelıgımın 7haftasına yalasıyorum ve ultrason dan dr yolk sac gorundugun soyledı bana da gosterdı ama çok kucuk bırsey normal mı mu aylarda bu kadar kucuk olması acaba???ayrıca folık asıt dın de ıyı geldıgını duydum ama doktorum bana folık asıt takvıyesı vermedi yanı daha tahlılerım yapılmadı 2.3hafta sonra gıdıcem acaba kendım gıdıp eczaneden almam dogru olur mu???her hamıle folık asıt hapı kullanmalı mı sızce??

şimdi şöle bişi var eskiden folic asid mi vardı :))

ama ara drunu hemen bir sor ben hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım hamilelikten sonra dr a gittiğimde elevit dahil 3 ilaç verdi ama ogün sormayı unuttum kendi folic asidim var diye yani hiç konusunu bile geçirmedi kese görmeye gittiğimizde sordum folic asidin fazlasından zarar gelmez dedi ama sana verdiğim 3 ilacın ikisinde var folic asid dedi bnde dedim evdeki kutum bitse ziyan olmasa diye kullan bitir bişi olmaz dedi

hemen bir telefon aç sor sonuçta o senin drun herşeyi sormak hakkın

bende folik asit kullanıyorum kızlar ,çok önemli olduğunu duyuyorum hep. Mide bulantınız ve kusmalarınız oluyormu ? Benim bulantılarım oluyor özllikle akşamları ama öyle çok kusmalarım olmadı, sizlerin nasıl ?

Herkese kolay hamilelikler diliyorum sağlıcakla kavuşuruz inşalalh miniklerimize

selam arkadaşlar bende şuan 11 haftalık hamileyim çok şükür bu kadar zaman nasıl geçti anlamadım gerçi biz doktora gittiğimizde daha 2-3 haftalıktır diye düşünürken 7+5 olmuşta bizim haberimiz olmamış :) rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

benim bebiş de 10 haftalık olacak.iştahım kesildi canım bazen hiçbirşey istemiyor.

bnmde yediklerim burnumdan çıkmak üzere bugün kusura bakmayın açık yazıorum midemden bişi yükselior burnumu yakıor düşünün okdr berbat bişi kusma desen değil nedir anlamadım

Merhaba arkadaşlar. Benim de son adet tarihim 13 Kasım 9 haftalık hamileyim. Son 2 haftadır benimde çok zor geçiyor mide bulantılarım had safhada çok bulantım olmasına rağmen istifrağ edemiyorum. Sabah ve geceleri çok şiddetli oluyor gün içinde sadece birkaç saat rahat oluyorum.Daha çok kahvaltı usulü besleniyorum. Yerken en keyif aldığım şeylerin hayali bile şuan midemi bulandırıyor,tahammül edemiyorum. .Umarım bebeğim sağlıklı sıhhatli olur da bu günlerin hepsine değer
Rabbim hepimize kolaylık versin...

Kızlar benimde son adet günüm 2 kasım. 10. haftam bitmek üzere.. çok şükür kusma bulantı yaşamadım gayet rahat geçiyor. haftaya cuma da doktor randevum var. zeka testi yapcaklar benden kan örneği alıp.umarım bi sorun çıkmaz da bebişim sağlıklı bi şeklide dünyaya gelir

Amiinnn kalbini ferah tut sen canımmmm ay bizde ogünlere gelelimmmmm yaa ben daha keseyle idare ediorum kalp atışımı 31 ocakta duycakmışım inşallahhh yani

Ben kulllanıyorum Canım..Gebelik öncesi 3-8 ay ve gebeliğin ilk 3 ayında kullanılmalı diye biliyorum..Dr da kullan dedi zaten..al kullan bence...

merhaba kızlar bende kasım hamıslerındenım son adet tarııhım 7 kasım ınsallah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız

Son düzenleme:
Ben bugün dr a gittim,SAT 19 kasım ama dr 8 haftalık dedi ,kalp atışını duyduk ,ÇOKKK ŞÜKÜR...Çok heyecanlıydı..Eşimle birlikte gözlerimiz doldu...Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah...Bu arada bulantım ve ara ara adet olacakmış gibi kasık ağrım var..Arkadaşlar sizler kaçıncı haftadasınız ?Ne gibi değişiklikler var?Bu bulantılar kaçıncı haftada geçer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…