Son çare ölüme gitmeye karar verdim

burda ölen bayan kim?
nerede haberlere çıktı?
bilmediğimden ve merakımdan soruyorum

yapıcı olun onun hayatına faydalı olalım niye hep yıkıcı oluyorz yahu o kişi hem cinsinz faydalı olalım kazandıralım hayata.dertlessin akıl verelim.yol gösterelim.niye bu hırs saldırmak hepiniz kendinize bakın bence.
tamam o bebek masu saf temiz ama canı yanmıs zaten bizde yakmayalım.müslüman insanlarız dimi hepimiz .yazıktır günahtır.
kendi günahın en büyüğünü yapmıs zaten biliyoruz hepimizzzz inkar etmiyor kimse eee daha ne
sen söylesin sen bebek katilisin sen su sun sen busun anacıgım kadın biliyor farkında oldu olduuuuu diyoruz üstelemeyin burası faydalı olunması için acılmıs stres topu gibi saga sola saldırmak için degil.insan kazanalaım faydalı olalım

burda ölen bayan kim?
nerede haberlere çıktı?
inanın bende tam su diyemem
ama burada hamile bir bayan dertlerini yazmıs terkedilmiş eşi bebeği benden degil diye red etmiş çok sıkıntılar cekmiş sonra kadıncagız kendi basına yavrusuana sahip cıckıp dogurmak istemiş hayat mücadelesi verirken yolda karsıdan gecerken araba carpmıs öldü.ha bu olaydan farklı ama psikolojikman etkiler bu yazılanlar.söz mermi gibidir deler adamı

burda ölen bayan kim?
nerede haberlere çıktı?
Tdilmec canim oglum diye bir konu acmisti Bursa da yasiyordu bir kac hafta once trafik kazasinda hayatini kaybetti ama bebek yasiyor. Annesiz kaldi yavrucak

Mina ben senin yerinde olsam cocugumu sag salim dogurmanin disinda hic bir seyi kafama takmazdim.Esime de sen ailenle gorus ama bundan sonra benden bunu bekleme derdim.
Bazi arkadaslar para onlarin istedigine verir demis. Ben buna katilmiyorum cunku isteyen evlat.Birine ev almasi icin yok paramiz diyorsan oburune de araba icin istediginde yok diyeceksin. Yada her ikisine esit sekilde yardim etselerdi. Basina gelen bilir nasil bir sey oldugunu insani zoruna gidiyor.
Ama mina kacirdigin bir sey var gelin oldugun halde senin bu kadar zoruna gidiyorsa eger, dusun bakalim esinin ne kadar zoruna gitmistir. Ustune gitme aksine esinin yaninda dur. Erkekler ailelerine ne kadar kizarlarsa kizsinlar eslerine karsi yine de savunmaya gecerler. Gerci biz kadinlarda ailemize laf soyletmeyiz
Yani esine ve cocuguna sahip cik.ilk olrakta kendine iyi bakmakla basla.

allah razı olsun ne kadar güzel bir yorum işte bu ya

Şu anda çok kızgınim size
Sen kp ve kv evlat ayrimi yapiyo diye düşünüyosun ama sen kendini ve evladını öldurmeye calışiyosun
Şimdi söyle bakalım herkes annelik yapabiliyomu ?
Anladım bu olayın öncesinde eşinle aran bozukmuştu ama sırf sen istiyosun diye çocuk yaptın yazik degilmi o yavruya

mutlu olmak istiyorsan
1.kimseden birşey bekleme
2.eşinle ailesi arasına girme
3.eşine ailesini kötüleme
4.hatta eşinle ailesi ve senin ailen hakkında konuşma bile.
5.bebeğine zarar verecek şeyler yapma ileride sorunlu bebeğin olursa yine en çok sen üzülürsün.

Genel olaak herkes yaptığınıza ilişkin sert çıkmış olsada eşle anlaşamama,sevgisizlik, değersizlik hissi ,soğuma ağır hasta bir baba ve hamilelik sıkıntılarıyla depresyona girmişsiniz hatta dahada ileri level atlayıp işi cana kıyma aşamasına getirmişsiniz buradan uzaktan kimse size yardımcı olamaz hatta düşüncesiz yapılmış yorumlarla dahada karamsarlığa kapılırsınız en kısa sürede psikiyatrik yardım almanız lazım önce bebeğinize baktırın sonrada psikolojik yardım alın (gerekirse dr hamileliğinizi etkilemeycek düşük dozlu bir ilaçta verebilir ) ve doğum sonrası lahusa depresyonu gibi bir durum varken bebeğinizin 40 cıkana kadar yanlız kalmayın anne kardeş vs kım olur bilmem ama biri hep sizinle olsun
Allah yardımcınız olsun

Herşeyi evi kocayı boşver,ilaçla ölmezsin allah korusun çocuğun sakat olur bunu niye düşünmüyorsun,durma koş devlet hastahanesi acile tahlil test yaptır

Ya ben emzirirken çocuğa geçecek diye hasta olduğum da ilaç içmiyorum hamileyken de sırf çocuğa bişey olur diye bitki cayı bile içmedim 30 tane hap ne demek

ben anlaamdim simdi
sen kotu çocukluk geçirdin mutsuz evlikik yaptin diye karnindakinin gunahi ne
¨^ozürlü çocuk digurursan bu yaptigin simariklik yuzunden o zaman anlarsin dunya derdi neymis ne deilmis
hasbinallah veni'mel vekilllll

bu dunyadaki en degerli sey saglikdir huzurdur, dunya mali deildir , insallah bunu anladigiunda bigun hersey için çok geç kalmis olmazsin ..

O nasil oluyor ya 30 tane hap ictin saydin mi.kocan geliyo kusturuyo bide hamilesin doktora gitmek aklinizada mi gelmedi.hadi 15tanesi cikmadiysa nasil bu kadar rahatsiniz hadi karninizdakine bi zarar verdiyseniz.

burda ölen bayan kim?
nerede haberlere çıktı?

o çok farklı bir konuydu bunla alakası bile yok. birlikte olduğu adama çocuk benden değil diyordu, nikah kıymıyordu, doğru düzgün ailesi yoktu. bu kadar travma rağmen rahmetli oğluna bağlanıp mücadele ediyordu. nolursa olsun yer silerim çalışırım seni asla kimseye muhtaç etmem diye yavrusuna sahip çıkıyordu. üzülüp, karnındaki bebği de üzdüğü için ayrı üzülüyordu.
ve kader işte araba çarptı kadıncağızı rahmetli oldu. adını soyadını haberlerde görünce anlaşıldı konu shaibin olduğu. bebeğini 8 aylık sezaryenle doktorlar aldı.

Yok artık ya. Nasıl boyle bir sey yaparsin. Hem de böyle b..tan bi sebepten. Hem de hamileyken? Akıl sagligin kesinlikle yerinde degil.

Yok artık ya. Nasıl boyle bir sey yaparsin. Hem de böyle b..tan bi sebepten. Hem de hamileyken? Akıl sagligin kesinlikle yerinde degil.

evet öyleymiş şimdi okudum içim acıyarak
ama o anne ile ne yazık ki konu sahibi aynı kefeye konmaz haklısın
kadıncağız herşeye rağmen bu kadar yaşadıklarına rağmen oğluna bişe olacak diye korkmuş hatta şu cümleleri beni mahvetti

"bu gece beni deli gibi hirpaladi üstüne yetmezmiş gibi karnımı defalarca sıktı bebeği ve beni öldürmek istedi kendimden vazgeçtim de ya bebeğime bişey olduysa kapıma ilk kez polisler geldi onlarda deli gibi bağırdı sonra apartmanı sokağı birbirine kattı çıldırmış gibiydi beni ağır ithamlar la suçladı suçlaması umrumda değil boynum mor sanırım parmağımda incindi ama en önemlisi bebeğime bişey olmuşumdur kimsem yok kimseye gidip yaşadıklarımı anlatacak tek bir kişi bile yok kızlar söyleyin bebeğime bir şey olmuşumdur"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…