Son çare ölüme gitmeye karar verdim

ne sana ne Esine uzuldum. karnindaki masuma yuregim yandi. kusmus olman ona zarar gelmedigini gostermez. yazik cok yazik...
dikkat cekmek istiyorsan baska yontemler dene...

Sana inanamıyorum, o karnındaki can için nice heveslerle bekleyen binlerce kadın var!
Rabbim sana nasip etmiş, maddi bazı şeyler için onun canına kasıtlı olarak bunu yapmışsın!
Tek kelimeyle bencil bir insansın... Evladın senin yaa.. Ötesi yok!
Ne kaynana ne kayınpeder! İsterse sokaklara atsınlar paralarını, zerre umurumda olmaz,
Eğer bir borca girilecekse siz birey olarak girersiniz, destek beklemek saçma...
Bizde ev yaptırdık sıfırdan. Kimsenin bir kuruşu geçmedi..
Kendi imkanlarımızla hallettik.
Benim sana tavsiyem, böyle şeyleri çok kafana takma, maddiyattan çok
maneviyatına yönel..
Gün gelir maddiyatla halledilemeyecek şeyler yaşarsın,
o zaman dediğimi anlarsın. . .​

Son düzenleme:
bak guzelim hic bir sey ama hic birsey bu dunyada karnindaki bebege bilerek zarar vermeye calismayi kabul edilir kilamaz. Allahim babasina sifa versin ama oncelikle konu sahibine akil ve vicdan versin. Dilerim o masum melege birsey olmamistir.

YAHU SEN nasıl bir insansın asıl nasıl konusuyorsun sen kimin cocugunu kimden alıyon hıııı.
düzgün konus önce sakin ol sampiyon
su an ortada tamam büyük bir hata çok büyük bir yanlış var.hamile bir bayanın ne olursa olsun bunu asla yapmamsı lazım o yavru herseye deger bunu ona yapamazsın yapmamalıydın kardesşm.
ama olmus ölmüşle olmusa care yokkkkkkkk
şimdi hemen bir doktor kontrolune gidip tövbeler edip allahtan af dilemn bebeğin için hemen muayenelrini olman lazım.ben bebek ve çocuk konusunda cokkkkkkk hasssas bir insanım fakat sizin su ayzdıklarınızda hiçbir kadına denmez ne münasebet cocugunu sosyal hizmetlere aldırımısta falan filan.
kadın düşünöeöiş canından vazgecmiş önce kendini öldürmek istemiş yahu bebeği düşünmemş o an ha dogrumu yaptıgı ASLAAAA
AMA BİR İNSANIN ÜSTÜNE BU KADR GİDİLMEZ
bakın bu kişi zaten ne piskolojide bu insana böyle seyler yazılırmı cok agır konusmus herkez.sen para pul nedir dersin öbürü cok sacma sebep der ama o kişininde kafası hisleri bu kadar beliki bunlar onu yıktı yıktı ki kaldıramıyorki yasadıklarını bunu yaptı yahuuu analayın.
yazdıklarınızda lütfen kırıcı olmayın insanogluyuz yanlıslar hatalar bizim için ALLAH SASIRTMASIN.
AMA SUNU SÖYLEYİM KONU SAHİBİ İNAN BUNU YAPMANA HİÇ GEREK YOKTU O KADAR BASİT Kİ MEVZU bana göre bakın üstünü ciziyorm bana göre ona göre dünyanın sonu bu.
bu sekilde düşünün

tespitiniz ne kadar doğru liseli ergen kızlar gibi aynı...
sırf göz korkutmak, sırf istediği olsun diye güyaaaa intihar etti
Allah yaşatmasın, o raddeye kimseyi asla getirmesin ama gerçekten yaşamaktan bunalan, kaçacak yeri kalmayan yaşamak istemeyen insan 30 hap içtim eşim kusturdu bıdı bıdı saçmalığına girmezdi...
üzüldüğüm kendi bencilliğinden kimbilir bebeğine nasıl bir zarar verdi.
ya ben ve çoğu arkadaşım hamileyken bişeye üzülüp ağladığımızda bile sonra bi de niye ağladık bebeğimizi üzdük diye üzüldük

konu sahibi bir an önce doktora git ve muayene ol
inşallah o bebeğin hiçbirşeyi yoktur

esinin ailesi senin esınden nefret etmene sebep degıl canm sevgin ona karsı bitms.zorlama ilerdede pişman olursun bosan ama bıde hamılesın ya olsun dogurursun yıne esın basında olur evı ayır hemen bosanma bı muddet belkı bıraz ondan uzaklasman senın degerını anlar.para kazanman lazım ama nasıl hamılelık baglıyor her sekılde.yazık bebege kıyma onun sucu değılkı bunlar.

valla sosyal hizmetler öyle bir güzel alır ki aklın şaşar! kimin çocuğu diye bişey yok. hastahaneye gitse kamu davasına dönerdi intihar olayı. hele birgün çocuğun düşsün falan hastaneye götür hastane polisi sana bir güzel kimin çocuğunu nasıl aldığını anlatır! biraz kanunları okuyalım ondan sonra yorum yapalım.

Ne tasadüf ki sen tam intihar için ilaçları yutarken eşin camdan görüyor.

Herkes zorluklar yaşıyor, ben başıma gelenleri anlatsam aklın şaşar.
Ama bir kere bile mızıldanmadım, ben kötüyüm bana destek olun da demedim kimseye.
Yaptığın dikkat çekme cabasından başka bir şey değil.

Yazık yazık silkelen ve kendine gel. Sen ustune vazife olmayan şeylerden dertleniyorsun.. eşini sevmiyorsun en başından beri bence bi şekilde kötü olsun tartissin senin için rahat etsin hesabindasin. Bazı anne babalar çocuk ayrımı yapıyor.sana vermek istememiş para dgr kardeşine veriyor. Sen neden bunu dertlenip o masuma zarar veriyrsun. İnş tek dileğim o bebek doğduğunda da bu tur davranışlarda bulunup o bebeğe acı cektirmezsin

Dünya malı için , karnındaki bebeğe VR kendine zarar vermeye kalkmissin *Gerçekten üzüldüm.
Ne olur uzman destegi al. Sağlıklı bir insan bunu yapmaz sende biliyorsun.
Anlıyorum, yipranmissin. Ama dünyanın sonu şeyler yaşamamışsin ki.

Anacı olduğu için değil gururlu olduğu için istememiş mesaj atmanı.

Böyle zamanlarda biraz sessiz kalmalı kadınlar. Adam ağlamış zaten uzuntusunden, üstüne yük bildirmeye ne gerek var.

senin bildiğini ben giderken unuttum bile güzelim.biliyoruz eleştirilerinde azcık düşünüp yaz insanların cok fazla canını yakıyorsun düzgün konuş.o kişi bir insan sen nasıl bir kişiliksin yaaa bir bebekten canına kıyılmasından sürekli ahlanıyorsun bir kadın ölüyor daha laf ediyorsun sana ne diyoruz o kişiye göre sorunları dünyanın sonu diyorum anlamıyormusunnnn.konu halbuki devede kulak aslında burdaki cogu insanın sıkıntısının yanında tırıs ama onun için öyle üsteleme
bak yarın burdaki bir bayn gibi ölür haberini alırsın su yazdıklarına bin pişman olursun İNSAN OOOOO KENDİNE GEL ALOOOO VE POTANSİYEL İNTİHAR EDİCİ KİŞİ BİR KEZ DENEMİŞ ANLADIII

HEPİNİZE DİYORUM BAYANLAR OTURDUGUNUZ YERDEN cok saldırmayın.onuda öyle aanlayın yazıktır lütfen hepiniz bir sinir küpü hepiniz bir tehditkar yıkıcı ne olur allah askına bakın burda bir bayan öldü haberlere cıktı anladınızmı yazılan cizilen söylenen insanı etkiler.gider moral sıfır zaten denemiş canına kıymayı bir daha yapar allah korusun basına bişey gelir kendinizden utanırsınız.
tamam yaptıgı cokkkkkkk yanlış ötesi telafi olmayan bişey yapmıs.ama o da bir annenin çocugu azcık saygılı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…