- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi maviboncukcum
Masallahhhh sekerim bu ne azim ayol gunde 10 km nasil yuruyon kizzz sikisirsin tabi ayrica 50 yada 100 tane mekik de cekersen oooo tas gibi olursun...benim diyet iyi bakalim simdilik merak ediyorum kilomu aslinda ama hazir degilim yarin tattiliriz tarti gunu ya..bizim nette bi gelmedi telden girdim canim kendine dikkat et aman hasta olma...Gelelim bugünkü menuye
Sabah= bi tane simit bi yumurta biraz peynir 5 zeytin sakarinli çay
Öglen= bi tabak dolusu haşlanmiş beyaz lahana sarimsakli yogurtlu.
Akşam= bi tabak gene dolu dolu yagsiz tuzsuz kabak yemegi tabi sarimsakli yogurtlu gene 2.5 lt su 15 km de koşdum ama şuan her tarafim agriyo umarim işe yarar çunki hergün elimden geldigince sporu bu şekil yogun yapmaya çalisicam hergün 10 km den az koşmamaya gayret edicem sence bu kadari sıkılasmami saglarmi kısa sürede işe yararmi yani canim benim
herkese slm bende dünden beri tekrar savaş açmııştım ki kalan kilolarıma bu sayfayı gördüm, gazamız mübarek olsun diyorum.:56yılmak yok yola devam pazartesi kilo güncellemesi yapmak istiyorum . yeni yıla biter inşallahhedef 65'in altıııııııııı
hosgeldin canim pazartesi gunleri kilo bildirimi yapiyoruz zaten sende kilonu bildirip baslrsin yarin hadi hayirlisi bakalim benimde hedefim 65in altina inmek beraber basaricaz insallah... Uyguladigin bi diyet varmi