- Konu Sahibi maviboncukcum
saol valla işim zor bu sene hayırlısı bakalım... ev hanımlarının işi hiç bitmez benim hergün o ev illa spürülecek yani oğlum ve kocam saolsun...senin neyin varki cok sıkı diyet yapma bak bide ameliyat falan diyorsun allah korusun hasta olursun sonra...senin yerinde olsam sabah cok güzel bi kahvaltı yaparım öğlende ekmeksiz yemek yerim akşamı sadece salata veya çorba yoğurt gibi seylerle geçiştirirdim tabi sen bilirsin senin hayatın
cok sevindim inanki ahhh bende 65 görsem yeter vallaaa...zaten benimde en büyük sorunum o 100 gr bile eksik çıksam hemen hopp ağıza atıyom bişileri ama olmucak işte olmamalıııııııııııııııııııııııııı
o dieyti daha önce birkaç kez yaptım 3 kilo verdim ama hergün aynı seyi yemek cok sıkıyo insanı sen denemek istiyorsan yap bakalım bi hafta...ben diyetime devam edicem benim diyetim söyle suan yaptığım
sabah ac karnına kupayla sade türk kahvesi
öğle az yağlı ekşili brokoli yada yeşil salata
akşamda yulaf kepeği ve keten tohumlu yoğurt(salatalık ve nane de ekliyorum)
aslında bikaç gündür böle besleniyorum hem açlık olmuyo hemde sevdiğim seyler ben böle devam edeyim
ama bugün akşam yemeğinde dayanamadığım seyler vardı güzelce yedim ohhhhhhhhh yarın kaldığım yerden devam
Ben zamaninda çok sıkı diyetler yaptim çokda güzel kilolar verdim.tabi zayiflama haplarinin sayesinde..ama bunyem okadar yıkilmiski bi keresinde hastanelik oldum.nefes darligi kalp çarpintisi isyerinde fenalasinca beni hastaneye göturmusler devaminda bikac saatlk felc oldum.sadece göz bebeklerim oynuyordu.oan orda ölecegimi sandim.buyuzden zayiflama haplarini kimseye tavsiye eetmem.şimdide vucudum vitaminsiz kaldimi basliyo tansiyon düsuklugu nefes darligi o yuzden sabah kahvaltimi yapiyorum.heee hadtaligima gelince dert bitmiyoki..kadin hastaliklari.bartolin kisti ki bu senelerdir basimda bi çözum olmadi daha gecenlerde 1 ayda 2 operasyon gecirdim..ama sonuc ayni yeniden nüksetmesine engel olmuyo..birde 6santimlik miyom çikti.hayir ben anlamiyorum rahatsizligimdan dolayi zaten devamli doktorlardayim.nasilbi doktorsunuzki farkedemediler 6 santim olana kadar.simdi özele güvenmiyorum ve bakirköy arastirma hastanesinde olcam ameliyatimi bu yuzden bu kadar uzadi git gel git gel.ama hayirlisi olsun.sonuna grldim

diyet tam gaz devam
 diyet tam gaz devam

ama ollsun o minik yumuk elli velet herseye her sıkintiya degiyo..ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN CANIM BENIM..
 ama ollsun o minik yumuk elli velet herseye her sıkintiya degiyo..ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN CANIM BENIM..