Son mu ?

ya neden sen görüşelim dedin onun demesi gerekiyodu seninde bi süre görüşmemen gerekiyodu kendini kotrol edebilseydin keşke umarım üzülmezsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En azından sevgilisiniz . bunca yıldır birbirinizi tanıyorsunuz . Uzun ilişkinin bıkkınlığı dersiniz . Bir isim koyarsınız .
Bu adamın bu halleri 3 5 haftalık sevgililikte .
Daha geçen hafta dargın uyumayalım çok seviyorum diyen adam .
Acaba biz mi bu hale getiriyoruz adamları darlaya darlaya

Evet aslında dediğiniz doğru . Kaçan kovalanır ama muhattabımız dünyanın en dengesiz adamı . Elim kolum ondan bağlı

Artık tak etti canıma sinirimden kendimi yemektense en yanlış karar , kararsızlıktan iyidir dedim

Canım tabi orası öyle kendini biraz geri çek eğer sen onun için kıymetliysen işe yarayacaktır koşa koşa sana geri dönecektir elinde sonunda.Bu erkekler maalesef böyle çok üstüne varırsan bunalırlar.Kaldı ki ben bile öyleyim üstüme çok gelinmesini aşırı ilgiyi sevmem bunalırım hemen.Sen tavrını ciddi bir şekilde ortaya koy ne istediğini güzelce ve açıkça tek bir seferde belirt sonra geriye çekil bekle.eğer onunda beklentileri seninle aynıysa sana dönüş yapar zaten yok değilse bırak yoluna devam et kısmetini olmayacak bir işle bağlama.
k

Cumartesi gorusecektiniz noldu gorusebildiniz mi? Umarim hersey yolunda gitmistir.

Merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadasin sorununa benzer bir ilişkim vardı aynı şekilde başladı diyebilirim ilişkimiz ciddiye döndükten sonra ilgisi azalmıştır ve ben hircinlasmistim ve bir şekilde ite kaka 6 yıl flört ettik ve evlendik şu anda 2 yıllık evliyim ve dün anlaşmalı boşanma davası açtık ve birde çocuğumuz var şu anda eşim resmen benden nefret ediyor o kadar kin li ki benim de sevgim azaldı bitme seviyesine geldi evliliğimiz boyunca özellikle çok acılar çektirdi bana ve 3 gün önce maillerin den beni aldatmis olduğuna da şahit oldum o kadar karışık duygular içerisindeyim ki eşim boşanma konusunda kesinlikle kararlı ben ise bir yanım boşanmaya ayrılmaya çok uzak çocuktan dolayi bir yanım yaşadıklarımı hazmedemiyor artık evliliğimi kurtarabilme gibi bir ihtimalim de kalmadı ama hala istiyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyim eşimin çok büyük hataları oldu ve kesinlikle hiçbirisinin farkında değil ona bunu anlatabilmek hatalarının farkında oldurabilmek çok istiyorum ama basaramiyorum nasıl farkına vardirabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…