- 14 Mart 2013
- 7.882
- 3.936
- 448
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
:) Bende öyle demek istedim ınan ki. Dün aradığında halimi hatrimi sordu sen nasılsın diye 17dk sonra yazdım cevap vermedi. Uyanınca gördü muhtemelen.İlgiyi kes, sana arkadaşça nasılsın yazdığında bile 1 saat sonra cevap ver.
Niye geç yazdın dese işim vardı diye kısa net cevaplar ver düşündür onu.
Neden geç yazdı, yoksa başka biri mi dikkatini çekiyor diye kudursun.
Üstüne düştükçe kendini nimet sanar bu tipler.
Bilmiyorummuş ben hiç bilmiyorum lan hıyar!
Diyesim geldi
Mutluluklar diliyorum. Hayırlısıyla inşallah. Ama yapamam öyle gözüne soka soka gezeyim tozayim diyemem. Çıkıyorum zaten dışarı ama bütün arkadaşlarımı tanıyor. Onun için bu merak konusu olmaz ki.bencede kızların söylediğine katılıyorum aynısını bende yaşadım ve hep peşinden koşup ağladım sızladım ama ne çağre başkasına gitti sora bende kendimi topladım kendimde küçük değişiklikler yaptım kıyafet saç baş ve sürekli başkalarıyla gezip tozup eğlendim hiç aramadım sormadım whatsappa paso foto koydum afedersin benimki orospunun düşkünüymüş meğer ben Nası böyle yaparsam köpek oldu mecnun oldu şu an 7 aylık evliyiz :) darısı sanaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vur tekmeyi görürsün
arkadaşlarından halini hatrını öğreniyordue mutlaka sende arkadaşlarının yanında ondan bahsetme belli etme yaşadıklarını hiçbir şeyinin onun kulağına gitmesine izin verme onun konusunu açtıklarındada konuyu değiştir mutlaka ki kulağına gidecektir bence denemelisin
çok zor bi durum yaşadığın seni anlayabiliyorum daha kötüsünü yaşadım ama onu kaybetmek istemiyorsan bazı şeyleri göze alabilmelisin seni kaybetme korkusunu yaşatmalısın onaaksi taktirde ağlayarak kiriz geçirerek başkasına gittiğini izlersinçok üzücü ama öyle seni gerçekten seviyorsa dağıttını toplamaya gelir ama sevmiyosa bi süre acını yaşayacaksın çağresiz sonra zaten unutmuş olacaksın
inşallah değerini bilir bilmezsede Allah daha iyisini karşına çıkarır üzülme :)
Merhaba kızlar .
Bu muhtemelen bu konu hakkında açtığım son konu olacak .
Sıkıntılı bir erkek arkadaşım var . Çok yoğun çalışan , ailesinde çok ciddi sıkıntıları olan , sıkıntılarını kimseye anlatmayan .
4 senedir arkadaşlığın bir tık üstü sevgililiğin bir tık altı olan bu adamla durumumuz yaklaşık 2 ay önce bir ilişkiye hazır olduğunu ciddi niyetini dile getirmesiyle sevgililik adını buldu .
Bulutların üstündeyken bir anda bu adam soğuk davranmaya başladı .
Mükemmelliyetçiyim ben . Bir aşkım , bebeğim demese sıkıntı çıkardım . Ama hep kendimce onu iyi hissettirmeye çalıştım. Güven verdim . Destek olmaya çalıştım . Beceremedim .
Salı günü buluşalım demiştim . Yarına ben bir yere davetliyim dedi . Ters ters ... Çıkıştım bende noluyor dedim ya . Neden böyle davranıyorsun neden soğuksun . İçimden böyle geliyor demek ki dedi . Ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi . Midem bulandı , başım döndü , nefesim kesildi . 4 senelik arkadaşlığımıza acıdım . Gece kaç olursa olsun arayabileceğim o adamın yokluğunu düşünmek içimi titretti
Anlayamadım . Ayrılmak istese direk söyleseydi madem neden yordu bu kadar neden yıprattı . Bakışımdan tanırdı beni oysa ki ...
Kızlar ben bu adamı hayatımda istiyorum . Ben bu adamı kendime bağlamak istiyorum vazgeçilmez olmak istiyorum .
Ezik bir kadın gibi davranmak istemiyorum
Ne yapayım nolur bana bir yol gösterin
Alttan almayı kes..
Çok arama..
Çık gez..
Bi süre soğuk davran..
Düzeliyolar afallıyolar..
Bu kız neden böyle oldu diyolar..
Ezik kadın gibi davranmak istemiyosan gitmesini takmıyo gibi davran..
Yaşın kaç bu arada ?
Her gün biraz daha iyi oluyor daha da düzeliyorum aramamasını önemsememeye başladım .
Dün yazdı akşam kısaca cevap verdim . Bugün yazmayacağım . Aramayacağım . Ezik ezik de davranmayacağım . Kendime söz verdim .
23 üme gireceğim . Matematik öğretmeniyim ben . Konu aşk olunca 15 yaşındaki bir kızdan daha beter olabiliyorum
Sözlerini tut..
Kısmetindeki oysa zaten dönüp dolaşır seni bulur..
Beni 2 kişi aldattı çok zordu..
Şimdikiyle de çok sorunlar yaşadım ama düzeldi baya.
Aldatma yok çok şükür..
Şimdi o benim etrafımda fır dönüyor.
Bende saldım çayıra
İnşALLAH düzelirsin sende..
Tutacağım sözümü .
Bir şeyleri akışına bırakmak lazım başka yolu yok .
İnşallah bir daha aldatma yaşamazsınız çok zordur tahmin edebilrim
Hayatınızdaki adam artık kıymetinizi bilir umarım ..
Evet olabilir. Cumartesi bizi de haberdar et gelismelerden :) insallah akli basina gelmistir.Son durum :
Dün canıma tak etti görüşelim dedim . Cuma olur mu dedi . Cumartesi olsun dedim .
Bir işim de yoktu ama .
Sabah mesaj attı
Aynı üniversiteden mezunuz biz . Takip ettiğim bir olay vardı .
Onayın çıktığını yazmış . Gördüm bende dedim daha da yazmadı o da bende.
Sanırım bahane aradı yazmak için :)
Sizce??
Evet olabilir. Cumartesi bizi de haberdar et gelismelerden :) insallah akli basina gelmistir.
Elimi masaya vurup ayrılmiyorum ulan senden diyesim var:)
Haber veririm vermez miyim hiç. Bu iş düzelsin hepinize benden çay :)
Ankaralılara pasta: )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa-aa Ankaralı'lara neden özel muamele ama.
Cumaretesi akşamı haberleri ben de bekliyor olacağım.
Ne olursa olsun, senin için en iyisini en hayırlısını dilerim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?