Son mu ?

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba kızlar .
Bu muhtemelen bu konu hakkında açtığım son konu olacak .
Sıkıntılı bir erkek arkadaşım var . Çok yoğun çalışan , ailesinde çok ciddi sıkıntıları olan , sıkıntılarını kimseye anlatmayan .
4 senedir arkadaşlığın bir tık üstü sevgililiğin bir tık altı olan bu adamla durumumuz yaklaşık 2 ay önce bir ilişkiye hazır olduğunu ciddi niyetini dile getirmesiyle sevgililik adını buldu .
Bulutların üstündeyken bir anda bu adam soğuk davranmaya başladı .
Mükemmelliyetçiyim ben . Bir aşkım , bebeğim demese sıkıntı çıkardım . Ama hep kendimce onu iyi hissettirmeye çalıştım. Güven verdim . Destek olmaya çalıştım . Beceremedim .
Salı günü buluşalım demiştim . Yarına ben bir yere davetliyim dedi . Ters ters ... Çıkıştım bende noluyor dedim ya . Neden böyle davranıyorsun neden soğuksun . İçimden böyle geliyor demek ki dedi . Ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi . Midem bulandı , başım döndü , nefesim kesildi . 4 senelik arkadaşlığımıza acıdım . Gece kaç olursa olsun arayabileceğim o adamın yokluğunu düşünmek içimi titretti
Anlayamadım . Ayrılmak istese direk söyleseydi madem neden yordu bu kadar neden yıprattı . Bakışımdan tanırdı beni oysa ki ...
Kızlar ben bu adamı hayatımda istiyorum . Ben bu adamı kendime bağlamak istiyorum vazgeçilmez olmak istiyorum .
Ezik bir kadın gibi davranmak istemiyorum
Ne yapayım nolur bana bir yol gösterin

Arayip sormayın, cevap vermeyin, takmayin gezin tozun bi süre, sanki hayat size çok güzelmiş gibi davranın bakın nasıl da kapınıza kul köle oluyor. Bu erkeklerin hepsi böyle güzelim. Ha eğer peşinden gelmezse de yol ver gitsin gerek yok..

Arayıp sormazsam , yazmazsam iyice uzaklaşırsa ?

Peki deyin istegine.
Asla aglamayin, guclu olun ve gozunun onunden kaybolun tabiri caizse.
Belki bugun- yarin degil ama ona da dank edecektir.
Bi' siz mi gecirdiniz 4 sene, o da sizinle ayni iletisimi kurdu.
O da arayacak sizin gibi sizin hallerinizi.

Onu kazanmak istiyorsan ilgini alakani bi süreliğine kes. O yokmuş gibi davran. İşe yariyor emin ol.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir anda soğuk davranmaya başladığına emin misin?eğer öyleyse yorumum da farklı olur fakat eski konularına da baktım kendin söylüyorsun zaten yoğun bir çalışma hayatıının ve ailevi problemlerinin olduğunu bunu bilmene rağmen en ufak şeyi sorun haline getirirsen(niye mesajda bebeğim demedin gibi),üstüne bu kadar gidersen haliyle destek değil köstek olmuş oluyorsun.böyle birini de sıkıntılı zamanlarında kimse hayatında istemez.çok üsüne gitmişsin sanırım..

Arayıp sormazsam , yazmazsam iyice uzaklaşırsa ?

İste bingo soru.
Bunu ayrilik asamasinda olan ama ayrilmak istemeyen herkes sorar ve bu korkuyla iyice sacmalarlar genelde.
Oysa coollugun gozunu seveyim
Merak etmeyin donecek.
Siz hicbir iz birakmadan giderseniz izi sure sure gelecek.
Biraz sabir.

Hayatındaki en önemli kadını , annesini elleriyle toprağın altına koymuş bir adam gerçekten arar mı beni .
Yokluğumu hisseder mi ?

Onu kazanmak istiyorsan ilgini alakani bi süreliğine kes. O yokmuş gibi davran. İşe yariyor emin ol.

İnşallah dediğin gibi olur . Ne yer bildirimlerinde ne sosyal ağlarda . Sır gibi yok olacağım .

Uzaklaşırsa zaten hiç ümit yok demektir.

Umarım uzaklaşmaz

Bence uzaklasmaz ha eğer uzaklasirsa da bilin ki sizi sevmiyor Üzgünüm seven erkek kıskanır ilgisiz davranmanizi ve patlar sonunda. Emin olun zoruna gider...

Evet seven erkek kıskanır ve arar sorar . Yok aramazsa da boynumu büker giderim sessizce

Evet bunu bende kabul ediyorum ama bir anda buz gibi olmaktansa bana deseydi bunaltıyosun deseydi . Sıkıntılarını anlatsaydı birlikte çözseydik .
Neden direk bu yola gitti ?

Ben çok sık yer bildirimi falan yaparım . İftardan sonra hemen her akşam çıkarım falan . Acaba onları kessem mi yoksa hayatıma olduğu gibi devam etsem mi ?
Onu aramayacağım orası kesin de

Hayatındaki en önemli kadını , annesini elleriyle toprağın altına koymuş bir adam gerçekten arar mı beni .
Yokluğumu hisseder mi ?

Annesinin vefat durumu var.
Ama siz hayattasiniz.
Ve belki o da hayattakilerin kiymetini daha cok bilmesi gerektigini dusunecektir yalniz kalinca.
Kendinizi, iradenizi bu kotu dusuncelerle zayiflatmayin.

Aksine hayatiniza oldugu gibi devam edin.
Sadece o yokmus gibi..
Bu onu daha cok dusunmeye sevkedecektir, hic mi umursamiyor, diye.
Hic olmazsa meraktan donecektir.

Annesinin vefat durumu var.
Ama siz hayattasiniz.
Ve belki o da hayattakilerin kiymetini daha cok bilmesi gerektigini dusunecektir yalniz kalinca.
Kendinizi, iradenizi bu kotu dusuncelerle zayiflatmayin.

Bunu temenni etmekten başka yol malesef yok
Yokluğumun farkındalığı işte bu çok önemli

Aksine hayatiniza oldugu gibi devam edin.
Sadece o yokmus gibi..
Bu onu daha cok dusunmeye sevkedecektir, hic mi umursamiyor, diye.
Hic olmazsa meraktan donecektir.

işte umurunda değil . her akşam her akşam dışarıda deyip aaamaaan derse diye tedirginim

Yani diyeceklerim belki sizi incitebilir ancak söylemek zorundayım kusura bakmayın.
Öncelikle belirteyim ki sevgililiğin bir tık altı, arkadaşlığın bir tık üstü nasıl oluyor hiç bir fikrim yok. Hiç öyle bir durumda kalmadım. Aklıma tek gelen şey friends with benefits. Neyse yine de yapacağım yorumla bunu tam olarak algılayamamın direk bir alakası yok, sadece belirtmek istedim.

Benim fikrime göre yanlışlarınız;

~ Bir adamı 4 sene beklemek. Ben dayanamazdım. Büyük bir fedakarlık, muhtemelen OLMASI GEREKTİĞİNDEN DAHA BÜYÜK bir fedakarlık. Ne kadar sevip, aşık olursanız olun, bir adamı 4 yıl boyunca beklemek, hele hele karşınızdaki adam sizin onu beklediğinizi biliyorken, yapılmaması gereken bir şey. Karşınızdaki insana "ben ne olursa olsun burdayım!" güvenini vermişsiniz bile. Ana babanız dışında herhangi bir kimseye o güveni vermeyin.
Sebep: Yine benim fikrime göre kendinize olan saygınızın yitmesine değil belki ama, oldukça azalmasına sebep olabilir. Sizin durumunuzda öyle olmuştur demiyorum, olabilir. Eğer birey kendine olan saygısını yitirirse, karşısındaki insandan da saygı ve sevgi görmeyi beklememeli.
~ Aşkım, bebeğim diye hitap edilmediğinizde olay çıkarmak? Bir adam sevgisini sözcüklerle ifade etmek istemiyor, edemiyor olabilir. Benim fikrime göre size olan sevgisini davranışlarıyla ve kararlarıyla ifade etmesi, aşkım demekten çok daha değerlidir. Muhtemelen karşıdaki adam için de öyledir.
~ İstediğiniz saatte aramak? Uyku düzeni için falan demiyorum, ancak bu adama ona ihtiyacınız olduğunu biraz fazla hissetirmiş olabilir misiniz acaba?

Neyse, sonuç; BENİM FİKRİME GÖRE güçlü bir kadın yukarıdakileri yapmazdı. Siz, öncelikle KENDİNİZE ve KENDİ HAYATINIZA değer vermelisiniz ki, başkaları da size değer verebilisin. Ha ben bunları dedim, bunları yapmazsanız yada yaparsanız adam dönecek mi? Bilmiyorum, hiç bir fikrim yok. Size karşı bir şey hissetmiyor olabilir ve ne kadar güçlü durursanız durun, ya da isterseniz yalvarın yakarın, hiç bir şekilde size dönmeyecek olabilir. Belki de size karşı bir şeyler hissediyordur, ancak kaçan kovalanır derler ya, belki siz kaçarsanız o kovalar.

Her şekilde hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle.

Not: Karşıdaki kişinin de yanlışları olabilir elbet, ancak anlatmadığınız için bilip, fikir beyan edemedim.

Söyledikleriniz çok kıymetli sağolun .
4 yıl beklemedim aslında hep diyalog halindeydik . Bende hazır değildim o da . Benim boşlukta olduğum bir ana denk geldi bana gelişi . O şekilde başladık . Başlardaki ayak üstünde saatlerce benimle mesajlaşmaya çalışmasını , beni görmek için yolunu 7o km uzatmasını vs vs bu hallerini arıyorum ama yok .
-Kesinlikle ben ''cepte '' olayını çok hissettirdim ona . Bağlı değil bağımlı gibi davrandım . Çok ciddi bir boşluktaydım çünkü

- Başlangıçta meleğim , bebeğim , aşkım ağzından eksik olmazken şimdi içimden gelmiyor demesi o kelimelerin kıymetinden değil bence . Bu adam dersten yorgun gittim diye saatlerce ayaklarıma masajlar yapan adam . Sırf ben istiyorum diye 10 saatlik yolculuktan sonra 15 dk beni görmek için yanıma gelen adam . Ne değişti 2 haftada ?

- Derslerimde , işimde hep çok başarılı oldum ben . Bu konudaki güçlü kadın imajım duygusal konulara gelince yerle yeksan .

-Söyledikleriniz o adamın dönüp dönmemesi durumundan inanın çok daha önemli .

Çok teşekkür ederim

Arkadasin soyledigine kesinlikle katiliyorum cok dogru bi tespit olmus keske zamaninda aska kapilmadan gozlerimize o perde inmeden boyle dusunsekte kizlar toplulugu olarak boyle sikntilarimz dertlerimz olmasa bastan kacirinca sonunu alamiyosun ama hep soyledigim gibi inandigim gibi kacan gercekten kovalaniyo arkadaslar dogru soyluyo yok ol kaybol adam sorsun kendine nerde bu kiz noldu birden diye emin ol sana karsi azcik bi sevgisi varsa bile aricaktir erkekler baska turlusunden anlamiyor cunku hakkinda hayirlisi olurda guzel haberlerini duyariz insallah unutma kimse senden ozel ve degerli degil her secim bir kaybedistir birak secimi ona sen sessiz kal hic olmazsa cok sonra bile olsa dondugunde ona soylicek iki cift lafin olsun

Ona benim kadar katlanabilecek bir kadın olmayınca farkedecek ama geç olacak işte o zaman .
Hayatımın onsuz da değişmeden devam ettiğini gördüğünde inşallah o zaman arar
Çemberin içindeyken ne kadar da aptal oluyorum

Iste bu dedigini erkeklerin anlamasi algilamasi biraz gec oluyor ve kizlarda bu sure zarfinda yipraniyo agliyo evden cikmiyo psikolojik olarak cokuntu yasiyo ve bir suru sey daha ama noluyo sonunda dank ediyor bosuna demiyolar kizlar ayriligin ilk gunu aglar kotu olur erkeklerse baska hatunlara yoneldiginde umduklarini bulamadiklarinda eskiyi aramaya baslarlar diye suan bile sinirlendim bu erkeklerin kokunu kazicaksin hepsi dengesiz anam rahat batiyo hepsine adam gibi bi iliskin varken triplere hallere girmiyolarmi deli oluyorum deli insallah konustugumuz gibi olur ve yeni bi konu acarsin basligida sey olsun. O KEDI BURAYA GELDI:)))

Bu konu başlığı aklımda olacak :)

Muhtemelen 2 3 gün sonra görüşelim diye arayacak beni . Çünkü net bir ayrılık sözü edilmedi . Hem onun evinde Ray-Ban gözlüğüm kaldı . Onu verir kesin . o zaman tamam deyip atlamamalıyım sanırım . Madem stratejik davranıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…