Son pismanlik fayda etmiyor

Leyla001

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
50
10
18
38
önce ailesine bakın sonra sevdiğiniz adamla evlenin ...elma ağacı armut vermiyormus 17 yıl önce sevdiğim adamı tanıdım ama ailesi çok kötü iftiraci hain insanlardi gelip gelip ailesini kotuledi ama yinede ben aileyle evlenmiyorum diyerek bir evlilik yaptım çünkü söz verdi evlenince telimi degistircem bize zarardan başka bişey gelmez onların Allah korkusu yok kötüler dedi inandım hata etmişim. ..evlendik daha çok aileci oldu her fırsatta dedikodularini yapan adam gitti evlerinden çıkmadı peki nasıl evlendi annem evlendirdi ailesi elini maddi ve manevi bir şeye sokmadi gezmeye gelir gibi geldi düğün bitmeden kaçtı gittiler evlendim ailesi için hep aglatti beni ne iftiralarina maruz bıraktı beni sahip çıkmadı ve böyle bir adamdan çocuk yaptım iyiki de yapmışım tek doğrum kızım oldu şükürler olsun ...sürekli annem maddi ve manevi destek oldu kaldı ki evimizin kirasinin yarısını gidasini ve kızımın 2 yaşında hala mama ve bezini annem aliyor eşimin gereksiz etrafa borçlar yapmasi ve iddaalara aşırı kendini kaptırmasi yüzünden yarısını ödediği kirayi bile veremeyecek duruma geldi ve annemin 1+1 evine sigindik resmen bütün duzenimiz değişti ..ben calisamiyorum kızım çok yaramaz annem bakamaz calissam bakıcı tutsam zaten ne alicam ki fazlası bakiciya gidecek ..eşimi adam edemem beni dinlemez bana zerre saygısı yok ailesiyle glrusmedigim için sevgisi de kalmamış , kendini aşırı iddaalara kaptırdı yenilince hem kızımın hem benim ugursuzlugum danmis yazıklar olsun..anneme inanılmaz karşılık veriyor annemin yüzüne bağıran adam başımıza baba olsa kesinlikle yapamazdi meydanı Bos buldu her fırsatta annemin arkasından dedikodusu yapıyor evine sigindik bize el açtı evi bakıyor çocuğumuz a doğduğundan beri bakıyor daha kızıma bi şey almadı gereksiz borçlarına gidiyor maaşı eline kalmıyor daha çok minnet duycagina geçen akşam anneme nasıl bağırdı sen karismazsin benim.cocuguma diye yazıklar olsun nasıl bir adamla evlenmisim malesef son pismanlik fayda etmiyor ailesi ne evlendirdi ne çocuğunu arayıp sordu sevgileri bile yok torunları na dile getiriyor utanmadan ama sürekli onlarla iletişim halinde e evlerinden çıkmıyor ve bize kol kanat geren anneme en büyük saygısızlık lari yapıyor ayrılmak için gün sayıyorum inşallah bir an evvel kurtulurum bu adamdan. içimi dökmek için paylaştım çok doluyum

Olan olmus hata yapmissiniz,
Bundan sonrasi öncelik cocugunuzun hayati, Onu düsünerek hareket edin Madem anneniz size bakiyor, beraber bi Hayat kurun o adamin yoklugunu da anlamazsiniz hatta daha Iyi hayatiniz olur.

tek korkum kızım babasına çok düşkün onları ayırmak istememek aşırı merhametliyim hiç mutlu değilim evlilik denen olay yok karı koca olayimiz yok sadece çocuğum un psikolojisi ni düşünüyorum hata mi yapıyorum bilmiyorum 2 günden bir gün tartışma mutsuzluk bu daha mı iyi sanki diyorum hem annemin evindeyiz anneme de haksızlık yapıyorum elin adamı yüzünden kadının evinde rahatı huzuru kalmadı değer mi diyorum ne yapacağımı bilmiyorum en zararsız şekilde çıksa gitse keske

Anneler kol kanat germekle mutlu olur. Çoook evladına düşkün adam gördük. 3/güne evladını sormaz olur. Çocuklara acıyorum. Lütfen sorunlu ailede büyütmeyin. Hele ki, anneniz yanınızdayken.

sal sokağa doğal ortamına..
kızını da bahane etme.
bahane değil gerçek bu. tabi şu da var yaşında çocuğu babaya veriyor mu hakim evleri sağlıklı değil annesi kardeşi çok kötü insanlar eşim görmeden kızıma zarar verirler diye korkuyorum alıp oraya gitse ben deliririm evde napiyor diye

bahane değil gerçek bu. tabi şu da var yaşında çocuğu babaya veriyor mu hakim evleri sağlıklı değil annesi kardeşi çok kötü insanlar eşim görmeden kızıma zarar verirler diye korkuyorum alıp oraya gitse ben deliririm evde napiyor diye

çocuğunuzu düşünüyor olsanız zaten o adamı baba diye başında tutmazsınız.
neyse ufak çocuklar babaya verilmez.

tek korkum kızım babasına çok düşkün onları ayırmak istememek aşırı merhametliyim hiç mutlu değilim evlilik denen olay yok karı koca olayimiz yok sadece çocuğum un psikolojisi ni düşünüyorum hata mi yapıyorum bilmiyorum 2 günden bir gün tartışma mutsuzluk bu daha mı iyi sanki diyorum hem annemin evindeyiz anneme de haksızlık yapıyorum elin adamı yüzünden kadının evinde rahatı huzuru kalmadı değer mi diyorum ne yapacağımı bilmiyorum en zararsız şekilde çıksa gitse keske
Hep aynı bahane maalesef

Çocuğum babasına düşkün onları ayırmak istemiyorum cevabı bu sefer ilk sayfada geldi... ortalama 3 veya 4 de geliyor :))
BDV nin istatikçisi benim galiba..
17 yıl evvel tanıdığınıza göre adamı çocuk epey büyük olmalı. Bu kadar gergin, sevgisiz ve mutsuz bir ortamda çocuğunuzun psikolojisinden endişe duymuyor musunuz ?
Bazı babalar olmasa da oluyor. Hatta daha bile iyi oluyor... Bir an evvel kurtulun..

annenize eziyet etmesne izin vermeyin. kadinin actigi kucagin kiymetini bilmiyorsa zorlamayin. yaziklar olsun boyle insanlara

kızıma yenildiği için dedi sürekli maçlardan yendiyse mutlu yenildiyse bize yansıtıyor normalde ilgili baba kızım 2 yaşında bu arada ama demek değil ki ben bu adamla ömrümün sonuna kadar yasicam zaten kararliyim ayrilicam konunun başında da yazdım zaten niyetim açık ve belli, hersey maddiyat da değil keşke öyle olsa birgün duzelirdi eşim nankör saygısız hasta bir insan eserli

Burda kimse senin kocanı adama edemez senin deyiminle. Boşanmaktan başka çare görünmüyor ona da sen yanaşmıyorsun nasıl akıl verelim ne diyelim sana? Geçecek mi? Geçmeyecek arkadaşım tek çare boşanmak bu adamın sana artısı hiçbirşey ama üstünden atarsan çok daha mutlu olacaksın

Back
X