Şimdiden stres yapmayin sütünüz kesilir Allah korusun zaman la herşey yoluna girer daha ne kadar zaman var bilmiyorum oğlunuz kaç aylık ama o zamana yakın süt biriktirip buzluga atarsaniz faydası olur bunu araştırın derim ben
Biberonla vereceksin ama o anne sütünden mahrum kalmicak işte buda güzel bişey olumsuzluklara bakarsan herşey olumsuz olur az polyanna olmak iyi gelir benceEvet yazmayı unutmuşum ocakta başlayacağım işe. Doktorumuz şimdiden sağıp o aylara kadar sütü saklamanın gereksiz olduğunu, her aya göre bebeğin ihtiyaçlarının değiştiğini ve vücudumuzun mucizevi şekilde o ihtiyaçlara göre anne sütü salgıladığını söyledi. Bir de zaten sağsam bile yine biberonla vermiş olacağım
Ben de bebegim 8 aylikkken ise donmustum.Kaygilarini cok iyi anliyorum.
12.00 de evden cikip 18.30 gibi evde olurdum.Ise gitmeden hemen once emzirirdim ve eve doner donmez.Calisma saatlerimde de bakicimiz corba,yogurt, meyve falan yedirirdi.2 saat de uyurdu.2 yasini gecmisti emmeyi biraktiginda.
Birakmayi dusunme.Calisma saatin fazlaysa 1 emme ogunu yerine mama icsin.Aksam ,sabah yine emzir.Kolay gelsin canim.Sikma canini
Bence seytana uyun...
Benim iş yerim de aynı mesafede ama ben nöbet usulü calışiyorum nöbet tuttuğum gün sağiyorum sütümü siz de sağip verebilirsiniz...selam herkese,
Oğlum 8 aylıkken işe başlayacağım. Kısmi çalışma avantajından yararlanmayı düşünüyorum. (Daha bu konuyu üstlerime açmadım kabul edip etmeyeceklerini bilmiyorum) çok yoğun bir işte çalışıyorum ve evime 1.5 saat uzaklıkta.
8 aylıkken emme düzeni ne olur çocuğun? Bir sabah, bir akşam mı emer? İşim iki saatte bir gidip süt sağabileceğim kadar esnek değil, üstlerim de öyle. zaten bunu yapabileceğim bir yer de yok sadece tuvalet var. Evim de uzak, buz kalıpları falanlarla idare edebilir miyim? Tek çare memeden bırakmak gibime geliyor onu da istemiyorum, oğlum zaten benden ayrılacak bir de memeden kesersem kaldıramaz bence. Şimdiden tasası içime düştü. Şeytan diyor bırak işi. Şimdiden bunu düşünmem ne kadar saçma ama düşünmeden edemiyorum. Morale ihtiyacım var.
Gece sagsaniz olur aslında hem gece süt akışı oldu mu süt çoğalıyor .... Ben hep gece sagardim.sapsik58 doğru söylüyorsunuz ben ek gıda almasından yanayım. 4. Ayds başlatılanlar varmış ama doktorumuz biz başlamayacağız, 6. Ayı bekleyeceğiz dedi. Çocuğum kiloluymuş, şu an gerek yokmuş
L Lavyer2012 gece uyku işini nasıl hallediyorsunuz? Ben alışkın değilim dayanamam herhalde bir de çalışırken. Benim oğlum iki aydır gece deliksiz uzun uyuyor, daha yeni kalktı mesela.
N nscckts öyle yapacağım galiba. Ama iş yerinde sağamam tek sıkıntı bu. Öğle tatilinde sağsam eve nasıl getireceğim. Of.
Ek gıdaya erken başlamayın, anne sütü alıyorsa 4 aylıkken ek gıdaya başlamak yanlış olur. Sütünüz bebeği hastalıklardan koruyor. Bol bol emsin şu an. bebeklerin böbrekleri yeni gıdayı kaldırmıyor çok küçükken. İdrar ile süzülemiyor, alması gereken vitamini alamıyor gıdadan.sapsik58 doğru söylüyorsunuz ben ek gıda almasından yanayım. 4. Ayds başlatılanlar varmış ama doktorumuz biz başlamayacağız, 6. Ayı bekleyeceğiz dedi. Çocuğum kiloluymuş, şu an gerek yokmuş
L Lavyer2012 gece uyku işini nasıl hallediyorsunuz? Ben alışkın değilim dayanamam herhalde bir de çalışırken. Benim oğlum iki aydır gece deliksiz uzun uyuyor, daha yeni kalktı mesela.
N nscckts öyle yapacağım galiba. Ama iş yerinde sağamam tek sıkıntı bu. Öğle tatilinde sağsam eve nasıl getireceğim. Of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?