Son zamanlarda kafama taktığım gereksiz konu

Yanimda yattigi icin sorun olmuyor aglayinca memeyi veriyorum agzina o da uyuyor ben de uyuyorum :)))

Kaç aylık? Ben bizimkiyle yattığım zaman hep bi taraflarım tutuk kalkıyorum yatağın köşesine büzüşmekten
Suan 18 aylik ama 6 ayliktan itibaren yanimizda yatiyor. Ortamiza yatiriyoruz ohh miss gibi uyuyoruz. Senin ki suan kac aylikti

9 aylıkken başladım, sadece öğleleri sağardım. Sağdıktan sonra ofiste buz dolabına koyardım, bir saat uzaktaki evime ısı geçirmez kendi özel çantası ile götürürdüm, ertesi gün öğlen öğününde içirirlerdi.
Cuma götürdüğümü de ertesi gün verirdim. Pazar günü Pazartesi için sağardım.

Kışın sorun yaşamazsınız bence

Suan 18 aylik ama 6 ayliktan itibaren yanimizda yatiyor. Ortamiza yatiriyoruz ohh miss gibi uyuyoruz. Senin ki suan kac aylikti

Benimki şu an 4 aylık küçük daha. Gece yanımda yatmıyor ama gündüz uyuturken ben de yatağın bir köşesinde kestiriyorum.

O çantalardan aldım işime yarayacağını bilmeden. Öğle tatilinde sağmak en mantıklısı. Umarım becerebilirim ya. Ocakta başlıcam işe kışın ortası dediğiniz gibi.

+1

bence sütünüz bolsa şimdiden en azından günde 1 öğünü kurtaracak şekilde sağıp depo yapın. zaten 8 aylık olacağı için meyve püresi, çorba, yoğurt gibi ek gıdalardan da yemeye başlamış olur o zaman. iş yerinde de öğle arasında 1 kez sağarsanız hem sütünüz azalmamış olur hem de sağdığınız sütü buz kalıpları ile eve getirirsiniz, ertesi günü onu da içmiş olur.

8 aylik bebemi emziriyorum su anda , bi yandan da sana yaziyorum :)

8 ay memeden kesmek icin cok cok erken
Ben bebegim 4 aylikken ise dondum , cok yogun ve stresli bir isim var ama emzitme konusunda kimseye laf soyletmem
Ogleden once bir kere , ogleden sonra 1 kere tuvalette sut sagiyorum

Emzirme iznimi de gunde 2 saat kullaniyorum 4 de istrn cikiyorum

Lutfen emzirmeyi birakma bebegin icin en onemli sey o

Ya tuvalette sağmak çok kötü bir şey ya değil mi bizim iş yerinde de yok başka bir oda. Bana da tuvalet yolları görünüyor. Peki manuel pompa mı götürüyorsunuz? Ben emzirme izni kullanmıcam esnek çalışma saatlerinden yararlanmayı düşünüyorum.

Ucretsiz izin alma ihtimalin varsa kullan ama işi bırakma derim. Düzen bir şekilde oturur. İşine yakın eve taşınma ihtimalini düşünebilirsiniz en azindana 3 saat kazanmış olursun.

Esnek calisma saati zaten yarim gun demek o zaman gunde bir kere sagman yeterli
Bende tuvalet olayindan rahatsiz oluyordum baslarda ama simdi alistim hic kotu gelmiyor
Bende elektrikli pompa da var manuel de , ikisini de tasiyorum yanimda , birde minik sogutucu cantam var icinde 2 tane buz kalibi var , zorlanmiyorum hic yeter ki bebegim anne sutu almaya devam etsin
Oglumu bu sekilde 30 ay emzirdim ben , sagmaya devam ettikce sut de azalmiyor
Hic korkmasin gozun ilk bikac sefer zor geliyor tuvalettr sagmak ama sonradan alisiyorsun

Ucretsiz izin alma ihtimalin varsa kullan ama işi bırakma derim. Düzen bir şekilde oturur. İşine yakın eve taşınma ihtimalini düşünebilirsiniz en azindana 3 saat kazanmış olursun.

Ücretsiz izindeyim zaten ocakta bitecek, maalesef işime yakın bir yere taşınma şansım yok. En fazla evime yakın bir iş arayabilirim. Öyle yaparsam da esnek çalışma saatlerinden yararlanamam. Hoofff. Darlandım :)

E Maşallah ben 1 yıl emzirebilirsem büyük başarı. Şu an pompaları, buz kalıpları ve çantaları yüklenmiş, toplu taşımada sıkış tepiş eve giden kendim canlandım gözümde.

Peki sizi bulmuşken sorayım emzirirken kilo verdiniz mi? Ben veremiyorum ya. Doğumda 10 kg gitti çok şükür. Ama sonra sabit kaldım veremedim hatta kilo bile aldım. Kaçıncı aydan sonra vermeye başladınız? Regl olmadım daha onla ilgili olabilir mi? Doktorum acele ediyorsun diyor.

yorumları okuyamadım
sakın memeden kesme
sütün varsa mutlaka emzir
ben de kızım 6,5 aylıkken işe başlamıştım
sabah çıkmadan emzirdim
iş yerinde sadece bir kere öğlen süt sağdım, iş yerindeki minik buzdolabına koydum, aventin termosuyla taşıdım, soğukluğu bozulmadan eve getirdim, dondurdum
eve gelince emzirdim
yatarken emzirdim
sağdığım sütü de ertesi gün öğlen biberonla içirdiler
yani günde 4 öğün oldu toplam
gayet de yeterli oldu
18-20 ay emzirdim

böyle basit çözümler varken iş bırakılır mı? meme de bırakılmaz :)
günde 1 kez sağarak sen de gayet güzel idare edebilirsin

ben de doğumda giden kilolardan sonra sabit kiloda kalmıştım
emzirmeyi bırakınca hemen gitti gerisi de

8 aylık bebek her ek gıdadan sonra emer. Ben de 1 yaşında işe başlamıştım. Sabah ve akşamdan yatana kadar emiyordu. Buz kalıpları ve termal çanta ile idare edebilirsiniz. Daha pek minik, sütten kesmeyin derim. İşi bırakma mevzusu karışık, maddi durumunuz, tekrar iş bulup bulamayacağınız, evde kalırsanız psikolojiniz... Hepsini düşünmek lazım.

25 ay emzirdim, hiç kilo veremedim emzirme sayesinde. 1 yaşına gelince diyet yapıp verdim ama yine aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…