- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Yanimda yattigi icin sorun olmuyor aglayinca memeyi veriyorum agzina o da uyuyor ben de uyuyorum :)))@sapsik58 doğru söylüyorsunuz ben ek gıda almasından yanayım. 4. Ayds başlatılanlar varmış ama doktorumuz biz başlamayacağız, 6. Ayı bekleyeceğiz dedi. Çocuğum kiloluymuş, şu an gerek yokmuş
L Lavyer2012 gece uyku işini nasıl hallediyorsunuz? Ben alışkın değilim dayanamam herhalde bir de çalışırken. Benim oğlum iki aydır gece deliksiz uzun uyuyor, daha yeni kalktı mesela.
@nscckts öyle yapacağım galiba. Ama iş yerinde sağamam tek sıkıntı bu. Öğle tatilinde sağsam eve nasıl getireceğim. Of.
Yanimda yattigi icin sorun olmuyor aglayinca memeyi veriyorum agzina o da uyuyor ben de uyuyorum :)))
Suan 18 aylik ama 6 ayliktan itibaren yanimizda yatiyor. Ortamiza yatiriyoruz ohh miss gibi uyuyoruz. Senin ki suan kac ayliktiKaç aylık? Ben bizimkiyle yattığım zaman hep bi taraflarım tutuk kalkıyorum yatağın köşesine büzüşmekten
Suan 18 aylik ama 6 ayliktan itibaren yanimizda yatiyor. Ortamiza yatiriyoruz ohh miss gibi uyuyoruz. Senin ki suan kac aylikti
9 aylıkken başladım, sadece öğleleri sağardım. Sağdıktan sonra ofiste buz dolabına koyardım, bir saat uzaktaki evime ısı geçirmez kendi özel çantası ile götürürdüm, ertesi gün öğlen öğününde içirirlerdi.
Cuma götürdüğümü de ertesi gün verirdim. Pazar günü Pazartesi için sağardım.
Kışın sorun yaşamazsınız bence
+1Bir anne olarak kaygı yaşamanız çok normal. Sabah işe gitmeden ve akşam eve geldiğinizde emzirip o arada kalan öğünleri o gün için sağarak ya da ek gıda mamayla idare ederseniz memeden kesmemiş olursunuz. Esnek saatten faydalanırsanız ki zorunlu diye biliyorum araştırın onu hakkınız olan şeyi kullanmak hakkınız, çok daha kolay olur işiniz. Her halükarda 2 kere de olsa emecek. Sıkmayın canınızı hepsi hallolur.
Aa evet kucukmus ben de 8 aylik falan diye anladim.Benimki şu an 4 aylık küçük daha. Gece yanımda yatmıyor ama gündüz uyuturken ben de yatağın bir köşesinde kestiriyorum.
8 aylik bebemi emziriyorum su anda , bi yandan da sana yaziyorum :)
8 ay memeden kesmek icin cok cok erken
Ben bebegim 4 aylikken ise dondum , cok yogun ve stresli bir isim var ama emzitme konusunda kimseye laf soyletmem
Ogleden once bir kere , ogleden sonra 1 kere tuvalette sut sagiyorum
Emzirme iznimi de gunde 2 saat kullaniyorum 4 de istrn cikiyorum
Lutfen emzirmeyi birakma bebegin icin en onemli sey o
Esnek calisma saati zaten yarim gun demek o zaman gunde bir kere sagman yeterliYa tuvalette sağmak çok kötü bir şey ya değil mibizim iş yerinde de yok başka bir oda. Bana da tuvalet yolları görünüyor. Peki manuel pompa mı götürüyorsunuz? Ben emzirme izni kullanmıcam esnek çalışma saatlerinden yararlanmayı düşünüyorum.
Ucretsiz izin alma ihtimalin varsa kullan ama işi bırakma derim. Düzen bir şekilde oturur. İşine yakın eve taşınma ihtimalini düşünebilirsiniz en azindana 3 saat kazanmış olursun.
Esnek calisma saati zaten yarim gun demek o zaman gunde bir kere sagman yeterli
Bende tuvalet olayindan rahatsiz oluyordum baslarda ama simdi alistim hic kotu gelmiyor
Bende elektrikli pompa da var manuel de , ikisini de tasiyorum yanimda , birde minik sogutucu cantam var icinde 2 tane buz kalibi var , zorlanmiyorum hic yeter ki bebegim anne sutu almaya devam etsin
Oglumu bu sekilde 30 ay emzirdim ben , sagmaya devam ettikce sut de azalmiyor
Hic korkmasin gozun ilk bikac sefer zor geliyor tuvalettr sagmak ama sonradan alisiyorsun
selam herkese,
Oğlum 8 aylıkken işe başlayacağım. Kısmi çalışma avantajından yararlanmayı düşünüyorum. (Daha bu konuyu üstlerime açmadım kabul edip etmeyeceklerini bilmiyorum) çok yoğun bir işte çalışıyorum ve evime 1.5 saat uzaklıkta.
8 aylıkken emme düzeni ne olur çocuğun? Bir sabah, bir akşam mı emer? İşim iki saatte bir gidip süt sağabileceğim kadar esnek değil, üstlerim de öyle. zaten bunu yapabileceğim bir yer de yok sadece tuvalet var. Evim de uzak, buz kalıpları falanlarla idare edebilir miyim? Tek çare memeden bırakmak gibime geliyor onu da istemiyorum, oğlum zaten benden ayrılacak bir de memeden kesersem kaldıramaz bence. Şimdiden tasası içime düştü. Şeytan diyor bırak işi. Şimdiden bunu düşünmem ne kadar saçma ama düşünmeden edemiyorum. Morale ihtiyacım var.
Peki sizi bulmuşken sorayım emzirirken kilo verdiniz mi? Ben veremiyorum ya. Doğumda 10 kg gitti çok şükür. Ama sonra sabit kaldım veremedim hatta kilo bile aldım. Kaçıncı aydan sonra vermeye başladınız? Regl olmadım daha onla ilgili olabilir mi? Doktorum acele ediyorsun diyor.
8 aylık bebek her ek gıdadan sonra emer. Ben de 1 yaşında işe başlamıştım. Sabah ve akşamdan yatana kadar emiyordu. Buz kalıpları ve termal çanta ile idare edebilirsiniz. Daha pek minik, sütten kesmeyin derim. İşi bırakma mevzusu karışık, maddi durumunuz, tekrar iş bulup bulamayacağınız, evde kalırsanız psikolojiniz... Hepsini düşünmek lazım.selam herkese,
Oğlum 8 aylıkken işe başlayacağım. Kısmi çalışma avantajından yararlanmayı düşünüyorum. (Daha bu konuyu üstlerime açmadım kabul edip etmeyeceklerini bilmiyorum) çok yoğun bir işte çalışıyorum ve evime 1.5 saat uzaklıkta.
8 aylıkken emme düzeni ne olur çocuğun? Bir sabah, bir akşam mı emer? İşim iki saatte bir gidip süt sağabileceğim kadar esnek değil, üstlerim de öyle. zaten bunu yapabileceğim bir yer de yok sadece tuvalet var. Evim de uzak, buz kalıpları falanlarla idare edebilir miyim? Tek çare memeden bırakmak gibime geliyor onu da istemiyorum, oğlum zaten benden ayrılacak bir de memeden kesersem kaldıramaz bence. Şimdiden tasası içime düştü. Şeytan diyor bırak işi. Şimdiden bunu düşünmem ne kadar saçma ama düşünmeden edemiyorum. Morale ihtiyacım var.
25 ay emzirdim, hiç kilo veremedim emzirme sayesinde. 1 yaşına gelince diyet yapıp verdim ama yine aldım.Peki sizi bulmuşken sorayım emzirirken kilo verdiniz mi? Ben veremiyorum ya. Doğumda 10 kg gitti çok şükür. Ama sonra sabit kaldım veremedim hatta kilo bile aldım. Kaçıncı aydan sonra vermeye başladınız? Regl olmadım daha onla ilgili olabilir mi? Doktorum acele ediyorsun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?