sona mı yaklaşıyoruz?

Cok üzüldüm.
Sanirim yildizimiz cok yakin, icimde hissettim üzüntünüzü.
Ama yanliz sizin basinizda degil emin olun.
Bu erkekler evleniyorlar ama ne koca olabilecek ne de baba olabilecek olgunlukta oluyorlar evlendiklerinde.
Hala annelerinin oglan cocugu oluyor bircogu.
Yardimci olurmu bilmem, benim acmis oldugum bir baslik var " Acaba diyorum" diye.
Orada yasadiklarimi anlattim.
Benim esim evlendigimde sizinkinden de beterdi.
Ama zamanla cok iyi anladi. Ve suan el üstünde tutar.
Biliyorum cok zor sabretmek.
Sizin kocanizdan cok annesinin cici oglu konumunda.
Anlamiyorlar gercekten bunlarin beyni findik kadar birsey galiba, anlamiyorlar.
Esim, cocugum, yuvam kavramlari olusmuyor beyinlerinde.
ille kafalarina vura vura anlatacaksin da anlayacaklar.

Son düzenleme:

Böyle hissetmekte haklısın.

Baksana sen akşama kadar bebekle cebelleşirken, adamlar içerde film izleyip keyif yapıyorlar!!!

Eşini geçtim ben, o anne-babaya yazıklar olsun!!!(

Artniyetten başka bir şey degil.
Çok üzgünüm sizin ve bebeginiz için ((((((

Son düzenleme:

bunu denedim canım.. her birşey söylemem de ben ahmete (eşim) böyle yaptım bişey olmadı diyor. anlamıyor...

karşınızdakiler ggelmiyorsa siz yanlarıına gidin..size yardıma gelen misafirlerinizi her ne olursa olsun,yanlız bırakmanız hoş karşılanacak bir durum değil..

yardım mı? ben daha çok yoruluyorum inanın. annem yemek yaparken ortalığı çok dağıtıyor ve öyle bırakıyor sonra yemek yenince bu arada çocuk uyuduğu için masayı toplayıp etrafı temizliyorum zaten sonra çocuk uyanıyor. sıklıdım. tek başımayken böyle olmuyordu.

evet böyle hissetmiyor eşim. evliyken yalnız hissedeceğime artık gerçekten yalnız yürümek istiyorum hayatta. konunu okumadım okuyacağım canım..

dün bi ara eşim ve babası dışar çıktı. akşam 10 gibi geldler. içmişler. eşimi odaya almadım burda bebek var kokuyorsun dedim.o değilde eşimin dedesi doğumumundan 1 gün sonra vefat etti. ya adamın daha kırkı çıkmadı ne içkisi bu ya..

seni az çok anlayabiliyorum hande. benimde buna benzer yapıda bir eşim vardı.(hala var tabi) benim eşimin farkı ailesinden etkilendiği şeyleri doğrudan değil de dolaylı olarak yapmasıydı. bana soğuk davranması vs gibi. bende geçtiğimiz aylarda ciddi bir boşanma teklifinde bulundum ona. hep bulunuyordum ama o zamanlar gerçekten istemiyordum.o da bunu anlıyordu sanırım. ciddi bir boşanma teklifi ve kararlılığımı görünce baya değişti. nerdeyse 350 derece falan :)

sen de ciddi bir boşanma teklifinde bulunursan eşin değişebilir. ama tam tersi de olabilir. bunu göze alıyorsan boşanmaya kalk bence.

birde şu var bence. sonuçta senn yanında geçici sürede bulunuyorlar. eğer eşin iyi ve seviyorsa bu gecici süreye katlanabilirsin bence. çocuğun da var sonuçta. iyice düşün taşın bence. bütün sonuçlarına katlanabilecek misin.bunları düşün.

Canım benim benzer şeyleri ben de yaşadım, yaşıyorum...
Birçok erkek bunu yapıyor ama şunu anlamadım.
Ailesi birden niye gidiyor ?
Giderlerse boşanırız demesi niye, sen bebeği annesine vermedin diye mi boşanacakmış senden ? Çok komik !!!
Art niyetli ailesi onu söyleyeyim baştan.
Ayrıca ne filmi ya ?? YArdım etmeye gelmemişlermiydi onlar ?
Ayıp yaaa ! Niyetleri belli onların , adı yardım etmiş olmak. Yangına körükle gitmek istemem yanlış anlama ama yok annesine bebeği vermedin yok bilmem ne diye evlilik de bitirilmez bence sen de kolay pes etme. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama evlilik öyle kolay bitirilmiyor. En azından ben mücadele ettim ama olmadı dersin vicdanen, sonu kötü olsa bile...

karşınızdakiler ggelmiyorsa siz yanlarıına gidin..size yardıma gelen misafirlerinizi her ne olursa olsun,yanlız bırakmanız hoş karşılanacak bir durum değil..

Siz hiç lohusalık geçirdiniz mi merak ettim , yani doğum yaptınız mı ??

Sizi nasıl anladı eşiniz? Zamanla mı ?
Yoksa ailesiyle görüşmez mi oldunuz ? Ne oldu merak ettim.
Benzer şeyler benim de başımda da :)

canım merhaba yaşadıklarına üzüldüm.
tatlım aynı şeyleri bizlerde yaşadık halada yaşıyoruz.
evlilik emek ve fedakarlık istiyo.
hele birde bebişin var ALLAH bağışlasın.
kolay verilecek kararlar değil bunlar bir anlık sinirle hareket etmeyin bence.
evliliği bitirmek kolay olanı önemli ve zor olanı evliliği yürütmek.
bence kolayı seçme tatlım biraz daha mücadele etmeni tavsiye ederim.
umarım herşey yoluna girer.

Boşanmak istediğini söylemek yerine,nelere üzüldüğünü söylesen daha iyi olmaz mı ?

bu karı koca arasına giren aile tipleri hep aynı canım zaten. bunların olayı oğullarına show yapmak. kameralara oynuyorlar sadece.

benim başımda da var bir tane bundan. bayağı değişti ama dün bişi oldu mesela. gene görüyoum aynı huy aynen devam ediyor. odasına birşey koymuştum. onu oğluna demiş oğlum çıkar rahatsız oluyorum die. ufacık birşey. sanki kendi çıkaramıyor. amaç ne: amaç show.

oğluna acındıracak kendini. gelin kötü mesajını vercek ya. ama artık susmuyorum ben. hemen söylüyorum. niye kendiniz çıkarmadınız diyorum. bişi diyemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi sen lohusasın agresif olabilirsin , eşine noluyor anlamadımm, olayı boşanmaya kadra getirecek kadra psikolojisimi bozulmuş.... boşanmanın lafını edecegine anasına babasına siz bebegi sevin yeter desin, emzigi sekere batırmak falan ne o öyle,
ama sizde istemediginiz seyler olsa bile nazik ve kibar dille uyarın , set davranmayın yaslı insanlara, sizdede kalıyorlar kendilerini kötü hissetmesinler, misafirler en nihayetinde.

zaten cidden boşanmayı düşünüyorum.çok düşündüm hala da düşünüyorum. en iyisi boşanmak galiba.

bende babamla görüşmüyorum, eşimin ailesi demişlerki o istiyorki kendi gibi senide yapsın, benim eşimde bana aynı senin eşin gibi söyledi, inan insanın cok zoruna gidiyor, ama yapacak bişey yok, zamanla onlarda görecekler asıl amaç bu değil, b,raz gözlerini açmak, benim eşiminde anası babası sürekli ağlıyorlar..hele babası bir numaracıki.... 2 dakikada hüngür hüngür ağlama numarası var, vallahi kokrulur bulardan, ama allaha havele ettim ben, sen masumsan kazananda sen olursun, yinede eşinle bu olaylar için boşanmayı kesinlikle düşünme

koskoca insanlar ortada bişey yokken neden ağlıyorlar biliyormusun .. eşine duygu sömürüsü yapacaklar, malzeme buldular... eşin bizi evinden kovdu diyecekler, bunlar planlı programlı seyler... benim eşimin anneside hep der geceleri ben uyumam, çünkü sabaha kadar artık yıldızlı konu benim... kadın herşeyi bırakmış, kocayı, kızları, oğullarını, damatlarını herkesi bırakmıs benle ugrasıyor, onun derdi, karın ağrısı ben

bana kalırsa çok büyütüyorsunuz eşinizin ailesi olayını hanımlar...
ben de 10 yıllık evliyim ve 1 kez bile kayınvalidemle, ne kayınpederimle
tartışmam yada benzeri bi durum olmadı...

ben görmezden gelirim ne yaparlarsa yapsınlar, eşime de hiç bir şey anlatmam.
hatta eşim sorarsa ne konuşuyorsunuz diye
ana kız konuşuyoruz sanane aramıza girme derim...

böylece hiç sorun çıkmaz.
hem ailesi, hem eşim memnun bu durumdan.

bana uymayan bişi yaptılar ya da söylediler diyelimki
anadır babadır derim geçerim. elbette haklarıdır derim.

üstünde durmamak önemli olan...herkes te gıptayla bakar.
eşime annen baban demedim 10 yıldır.
annem babam derim...birazda biz küçüklüğümüzü bilmeliyiz...
onlar kimbilir ne kaynanalardan eşlerden çektiler...
anlamak lazım o dönemlerde nasıl zordur yaşamak...

boşverin öyle mutlularsa öyle davransınlar
yarın hepsi göçüp gidecek, değer mi kırgınlığa...
hem evlatlarımız babaanne,dede sevgisini tatsın
bunun için bile katlanmaya değmez mi?

tam olarak bu evet..
ben ailesi yüzünden değil eşimin tavırları, beni yalnızlaştırması yüzünden boşanmak istiyorum. mesela şu an salonda üçü film izliyorlar ben bebekle ilgileniyorum odamda.

hani gidiyordu gitsin film izleyeceğine ya böyle insanlara sinir oluyorum sözde yardıma geliyorlar huzur bozuyorlar siz daha lohusasınız anlayışlı olmaları gerek eşinizde onlardan betermiş yani hemen boşanmakla tehtit etmiş sizi bence korkupta çıkıp özür dileyin diye . bence onların gitmesi sizin hayrınıza canım . allah bebeğinizi hayırlı evlat yapsın sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…