sona mı yaklaşıyoruz?

canım benim ya inan çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun.az cok anlıyorum seni en kötüsü zaten eşin tarafından cok basit sebeplerle değersizleştirilmek.insanın canını cok yakıyor, o anlarda benim de ölsem de bu durumu yaşamsam dediğim oluyor.sabırlı ol aradan birazcık zaman gecsin sinirin geçsin sonra mantıklı bir karar ver.boşanmak istemene de saygı duyarı fakat şimdi çok aceleye getiriyorsunuz.keskin sirke küpüne zarar demişler.sinirle bir karar alıp sonrasında pişamanlık duymandan korkarım.öyle bir karar vereceksen bile eşinle herşeyi açık açık konuş içinde birşey kalmasın.off ya ne diyceğimi şaşırdım çok üzüldüm gercekten.

birde dikkatimi cekti.maşallah sen cok saygılı bir gelinsin bana göre hala ''annem''diye bahsediyorsun.Allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun

valla söylediğin mantıklı geldi.zaten zor tutuyorum kendimi.

öncesi olduğu için yanlarına gitmicem.

ben lisede öğretmenim. seminer yok bizde.çocuk bakımında yardımcı olsunlar diye değil, yemeği vss. yapsınlar diye çağırdık.ilk 1 hafta tek kalmıştık eşimle.gerçekten daha iyiydi.

bence normal :) ben daha beterini yaşadım. k.valide ile birlikteyiz. eşimde gelir gelmez annesiin odasına koşar falan. zırt pırt onun yanına gider. ya gitsin annesini de sevsin ama öyle bir abartıyorlar ki artık patlıyorsun. bende patladım. ne bu dedim bekar hayatına devam ediyorsun. onların hayatında hiçbişi değişmedi. ben niye ailemden ayrıyım o zaman. bende ailemle yaşayayım bari. soğuk kanlı davranıp kurnaz olcaksın aslında ama herkes yapamaz.

o tatile ailesinin yanına gidince sende kıy paaraya çok güzel bi yere hatta yurtdışına falan git. ayrı gezmeyi görsün.

Benim anladigim esin inisli cikisli davraniyor. Bebekten once de sorununuz varmiydi? Peki esini seviyormusun? Onun sevgisinden emin misin ?
Bunlari dusundunmu?

Son düzenleme:
loğusasın güzelim sende yok bi kabahat .. sıkıntı senn onu anlamayan kocanda ama sende biliyosun çok agresif yapıya sahip olduğunu şimdi sana takma ye iç yat diycem ama yine takarsın cünkü sen loğusasın .... bende kaynanamları kovmuştum tamamiyle senn yaşadığın olayın benzerini yaşadım üstelik tam 24 saatlik yoldan gelmişlerdi şimdi aklıma.. amma benm kocam ses çıkarmamıştı ....loğusalıktan kaynaklanıyor hepsi ... o odun kocana anlatmaya calış daha hassas kırılgan ve aşırı kırıcı olabileceğini lütfen anlat .. ne boşanması...

Son düzenleme:
Madem boşanma gibi bir planınız var neden çocuk doğuruyorsunuz?

çocuğu annesi babası boşanmış çocuklardan olsun diye. "boşanmış ebeveyn çocukları"nın sayısı artsın diye.

alemsiniz ya. sanki herkese ne yaşayacağı zaman makinesi ile gösteriliyor da insanlar buna rağmen çocuk yapıyor ya da evleniyor gibi konuşmuşunuz. komik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşanmak basit bir olay değil bayan.
Bir bayanın bu raddeye gelmesi için çok evreler atlatması gerek.
'Son zamanlarda sık sık düşünür oldum' lafına istinaden yorumum.
Ve inkar edemezsiniz ki evliliğinde nice problem varken çocuğu 'kurtarıcı' görüp doğuran nice kadını.
Bu tarz şeyler varken boşanacaktınız madem neden çocuk doğurdunuz diye sormak pekte abes değil...

Ha varsyalım konudaki tartışma yüzünden boşanmak istesin.Bu sefer ki yorumum yine
Bu kadarcık ufak tartışmadan boşanma olurmu o çocuğa günah değil mi olur...
Oldumu başka,nasıl ne tarz yorumum yapmamı istersiniz?

evli degilm ama birazdan yazacaklarm size bekara kari bosamasi koly dedirtebilir
Ama kimse kusura bakmasin ne kdar oyuncu insanlar var ve
Bu aglama oyunlarina tav olan esini bu lohusa doneminde yalniz birakan insanlar var
Buyuk konusmayayim ama boyle bir kocam olsun istemezdim insallah ALlahh da karsima boyle birini cikarmaz
Eger kocan normalde iyi bi adamsa sevdigine inaniyorsan yuvani dagitma
Bence sevgi saygi onemli seyler ama sevgi bitmisse saygi da ck cok onemli degil sonucta genc insansin sevilmek istersin belli bi yastan sonra sadece saygi yetiyor ama sevilmedigini deger verilmedigini goruyorsan krndine aci cektirme iyi dusun
Su lohusaligi atlat etraflica otur dusun

Sana kucucuk bi olaydan dolayi daha lohusayken kucaginda kucucuk bebegin varken ne seni ne de bebegini dusunmeyip
Eger annemler giderse sendn bosanirim diyen adama sen de eger
Boyle beni dusunmeyip bebegimle beni ortada birakip bosayacaksan anneni de al defol evden cik diyebilirdin gorurdu o zaman gununu yuzune vur erkek adamsa babanla konusmadigini bildigi halde seni bosayip kucuk cocukla nasil yalniz birakir

Gercekten buyuk konusmak istemiyorum ama boyle bi koca ve oyle bi ae istemezdim

est. kimsenin yorumuna karışmak haddim değil. ama madem boşanıyorsunuz neden çocuk yapıyorsunuz. yok kocan kötüydü neden evlendin cümlelerii bana o kadar komik geliyor ki. kim bile bile girer böyle şeylere. farklı umut ve hayallerle evlenip çocuk yapıyorsunuz. kim ister böyle olmasını.

Hah işte tam da bu noktada şunu söylemek istiyorum.

Kazara hamile kalmış. Aldırsa daha mı iyiydi?

Kürtaj cinayet naralarını duyar gibiyim!!!

Benim anladigim esin inisli cikisli davraniyor. Bebekten once de sorununuz varmiydi? Peki esini seviyormusun? Onun sevgisinden emin misin ?
Bunlari dusundunmu?

evet öyle davranıyor. Ben onu seviyorum ama onun beni sevmediğini ve değer vermediğini düşünüyorum.bu bitirmek istememin sebebi zaten.

daha öncede ailesiyle aynı şeyleri yaşadık.lohusalık sadece tahammül gücümü azalttı.

Madem boşanma gibi bir planınız var neden çocuk doğuruyorsunuz?

sizce bir kadın ben bu adamdan şu zaman boşanayım diyerek evlenir mi? Hadi evlendi diyelim boşanacam ama bir de çocuk yapayım bari tam olsun der mi..

durum boyleyse haklısın dıecek bısey yok ama nasıl bır aılesı varmıs ya bu kızcagız ıcerde akşama kadar bebekle ne yapıo dıe hıcmı calmaz kapını hıcmı uyarmaz oglunu ya!!! esının yaptıgı hata madem bu ılk deılmıss allah yardımcın olsun...

Hande bak canım belli ki olayların birikimi var ve bu olay da patlak vermiş.

Bebegin henüz çok küçük, eve yeni bir birey katıldı, şu an sen de eşin de belki de farkında degilsiniz ama buna alışma süreci yaşıyorsunuz.

Hatta bu durum belki de 6 ay sürecek.
O nedenle biraz bekle bence.

Hemen karar verme.

Kendine, eşine ve en önemlisi o minicik yavruya biraz zaman tanı.

Bebekle birlikte en iyi insandan bile olmadık davranışlar tavırlar görebilirsin.
Herkes daha bir garipleşir vs vs...

Ya da bayanlar lohusa psikolojisinden dolayı böyle algılar.
En ufak şey batar.

Bebeginin annesi sensin ve dışarıdan gelecek müdahalelere izin verme.
Ama bunu sert bir şekilde degil de bunlar bilimsel olarak zararlı oldugu kanıtlanmış şeyler diyerekten konuya gir.
Bebege zararlı vs vs gibi söyle.
Bu konuda da araştırma yap ki can alıcı bilgilerle bir daha farklı tür, eskiden kalma davranışları sergileyemesinler.

Icindeki sevgi bitmediyse bence sans vermelisin evliliginize..
Bazi insanlar sevmeyi bilmez ya da sevgi anlayisi odur. Simdi en hassas oldugun donemdesin canim, hele bir kayinvalidenler gitsin. Otur ciddi sekilde konuyu konusun, ama ben bosanmak istiyorum
diyerek konusma. Guzelce anlat derdini icine de atma. Yumusak sekilde anlat ki belki icini doker ssna belli mi olur. Ama fazla da uzme kendini yazik sut veriyorsun simdi bebegini dusun tatlim. Bence bebeginin sutunun kesilmemesi icin bile seni uzmelerine izin verme , su donemde ciddi kararlar almak zorunda hissetme kendini. Bebeginin tadini cikar, bir daha bu anlarini goremiyceksin.

üzüldüm içinde bulunduğunuz duruma bence eşinizle konuşun içinizdekileri dökün ve bu davranışlar değişmeyecekse boşanmak istediğinizi söyleyin.Böyle de olmaz kii.Hayır yanii kayın valideniz de bir tuhaf yanımda kalsın dendi diye ağlanır mı allah aşkına resmen olay çıksın diye yapmış eşinizede yazıklar olsun yeni doğum yapttınız siz haksız olsanız bile durumu dzeltmsi lazımm ki haksz diye nitelendirilicek bişey yapmamışsınız

bebeğim uyuyordu uyandı.altını değiştirecektim.çok ağlıyor diye açken yapmayım dedim biraz emzirip altını değiştirdim. bu sırada ağlamaya başladı.annem ve babam gelip bebeği battaniyesine koyup sallamaya başladılar.biz bunu bi uyutalım dediler.eşim sonradan geldi. yastığını da alıp çıkıp diğer odaya gittiler. nutkum tutuldu kalakaldım.gözümden yaşlar süzülüverdi. halbuki altını almadan önce emzirirken annem yine gelmişti kötü alıştı bu memeye dedi. aç uykudan uyandı dememe rağmen alıp gittiler. biliyorum birazdan yine ağlayacak bebeğim.aç aç uyutuyorlar oğlumu. odamın kapısı açık onlar yan odada fısır fısır konuşuyor annem ve babam adım geçiyor. kahroluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…