• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONUMUZ NE OLURKİ ACABA?

Hicbirsey yapmayın. Konuşmayın. Birdaha ki maaşınızi aldiginizda parayı vermeyin.sizde o evde yaşadığınız göre eksiği bilirsiniz zaten.gerektikce alırsınız. Ve yahut gelir size yavrum şu fatura ödenecek derlerse nekadar gerekiyorsa verirsiniz. Bence laflarla bagirip cagirmaya hiç gerek yok.cunku aynı yerde yaşamaya mecbursunuz madem.hem.para verip hem.huzursuz etmeyin kendinizi hiç. Parayi yöneterek cevap verin artık.

Tavır yapmayı da bırakın normal birsey yok gibi davranın. Düşünün ki bugün radikal bir karar aldınız. Ben madem bu evde yaşıyorum burda mutlu olmak zorundayım o halde huzurumu bozmadan yaşamaliyim. Esinizden de hiç yardım beklemeyi n bu konuda. Güçlü olun ben bugun kararımi verdim ve öyle olcak diyin kendi kendinize. Cesaretli olun.

Tavır yapmayı da bırakın normal birsey yok gibi davranın. Düşünün ki bugün radikal bir karar aldınız. Ben madem bu evde yaşıyorum burda mutlu olmak zorundayım o halde huzurumu bozmadan yaşamaliyim. Esinizden de hiç yardım beklemeyi n bu konuda. Güçlü olun ben bugun kararımi verdim ve öyle olcak diyin kendi kendinize. Cesaretli olun.
canm tavrim esimin ben ise giderken yaptigi hareketten dolayi defol git demeye getirdi hareketiyle

O konuda haksız tabi. Ben bu parayla ilgili tavir yapmaktan bahsettim.gonlunuzu almak zorunda sizi hem.incitip hemde tavır yapmak onun hakkı değil neticede.parasal mevzuda genel havaniz boyle olsun diye konuştum.

Kendini fazla Hirpalama canım düşünerek tavır yapan o suçlu da o.nereye kadar surdurebilecek o surati

Ayrı eve çıkana kadar idare etmek zorundasınız sanırım kredi borcundan dolayı .. Bence eksik para verin kenara para ayın kimseye söylemeden bir banka hesabı açın ve orda para toplayın 100 olur 300 olur be olursa olsun oraya para atın ayrı eve çıkarken lazım olacak Allah yardım etsin ev ev üstüne olmuyor ancak hayat şartları elinizi kolunuzu bağlamış dediğimi yapın ama para toplayın banka hesabında kimse bilmesin hesap defteri vs de eve götürmeyin görmesinler

valla esim gelip ozur dileyene kadar konusmayi dusunmuyorum bu kez tahmin ettigi gibi nasil olsa konusur diye dusunemeyecek

Bebegim sen kendi paranla kendine eziyet ettiriyorsun üzülüyorum evlilik bu degil çünkü cok kutsal bi yaşam ödülüdür ben akıl vericek yaşta degilim belki fakat seyircide kalmak istemedim şöyle yapın ayrı ewe çıkın bi kadar masrafla kendinize bakarsınız sonuçta ama dürüst olmak gerekiyorsa paranı onlara verme ve onların esas sana nasıl davranacagini gör bunu yap ve degerini öğren hakikatke yüzleş kusura bakma sen o evde ihtiyaç icin varmıssin sanki bu ne ya

gun gectikce sakinlesecegim yerde daha beter kinlenmeye basladim sinirimden ic organlarim titriyor resmen utanmaz bide bana ters ters bakiyo sanki suclu degil gibi

Aynı evde yaşadığınız için giderlere katılmak zorundasınız. Ama bunu parayı kayinvalidenizin eline vererek yapmayın. Bazı giderler seçin ve kendiniz yatırın. Market alışverişi vs ise karşılayacağınız, kendiniz yapın. Paranızın yönetimi sizde olsun yani.

kizlar esim normalde dayanamaz konusurdu ki suclu olan kendisi su durumda ancak hicbir adimi yok su anda sanki ayrilalim desem kabul edecek gibi

canım forumu okuyanlar gibi bende ilk etapta çok sinir bozucu buldum olayı..yani hala öyle görüyorum ,fikrim değişmedi bu konuda ..ama evde tatsızlık çıksa yine sen hırpalanacaksın,üzüleceksin..eşin pasif kalıyor ailesine karşı çünki..bu sefer sen iyice çığrından çıkacaksın hepsi birlk olmuşlar gibi hissedip...o sebeple hiç tartışmaya girme bence...

bazı yorum yapan arkadaşlar emekli maaşlarıyla karşılasınlar mutfak masraflarını,faturaları vs..demiş ama bi evde kaç kişi yaşıyorsa masraf ortaktır bence...onların oğlu bekar olarak yaşamıyorki yanlarında..kaldıki bekarken bile eve katkıda bulunan o kadar kişi varki..emekli maaşlarıyla 5 kişinin tüm yükünü kimse çekmek zorunda değil bu kişiler anne baba bile olsa...(bu yazdıklarım konu sahibine değil lütfen yalnış anlaşılmasın,o zaten masrafa ortak olmaya gönüllü)
yaşam şartlarının ağırlığı nedeniyle bir süre bir arada yaşamak zorunda kalınmış..şartlar bunu gerektirmiş..
eğer sizi paranızı masraflar için bile olsa kendinizin harcayamaması yoruyorsa kayınvalidenizle kadın kadına oturup etraflıca konuşun...siz artık yaşlanıyorsunuz zaten çocuk sizi iyice yoruyor.düşündüm taşındım evin alışverişini ben yapmaya KARAR VERDİM diye söyleyin.ve kararlı olduğunuzu hissetirin. çetele tutup nereye kaç tl verdin dye soracak halleri yokya..kendinizede para ayırın.bitincede bitti maaşım deyin olsun bitsin..içinizde büyütürseniz kininiz artar.olayları büyümeden çözümleyin...
sizin derdinizin para olmadığı çok açık ve net zaten...konuşmalarınızda bunuda açıkça ifade edin..çözümlenmeyecek sorun değil bence..eşinizlede aranıza iyice soğukluk girmeden konuşun bence..çocukta evdeki büyüklerde sizde tatsız olmadan halletmeniz tataftarıyım ben..

fakat yine söylüyorum; ben olsam kendi paramı illa kendim harcayacağım, onlar için bile olsa demezdim...dışarda akşama kadar çalış çabala,gelirkende hammal gib yüklen eve taşı...hiiiç uğraşmazdım yani yerinde olsam..maaşın yarısını verirdim(o evdeki masraflarımızı veriyor gibi düşünerek yada çocuğum bakılıyor dye düşünüp sinir olmazdım yani en azından)
hem o eve para getirip hemde getirdiğim paranın hammalı olmazdım yani düşünüyorum...daha az sinir olmak adına...

pes ettim ben yoruldum tükendim ya istedikleri gibi devam edecek yada işten çıkıcam eşim işten çıkarmakla üstü kapalı tehdit etti sebepte çok yorulduğum heryerimin ağrıdığı seklinde lanse edildi pes ettim onlar kazandı

Back
X