sonuna kadar geldik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.118
29.054
798
Merhaba hanımlar. .
Sonuna kadar geldik işte bir hata yaptım 5 yıl öncesinde bu adamla evlendim ilk terkedisim geçen ay oldu. . Sonkez bir şans daha istedi ve verdim. . 2 3 gün iyi geçti sonrası yine kaos hiç gelmeyecektim aslında hiç şans vermeyecektim ama yaptım bi hata. .

Boşaniyorum bu kez asla ama asla dönmeyecegim. Birdaha bu oyuna alet olmayacagim hayatımı zindana çeviren adamı o zindanda birakip aydinliga kosuyorum.

Anlasmali olarak konuştuk ama velayeti bana ver yoksa bosanmam dedi. . Tabiki vermicem canımı alır evladimi asla. Mahkemede iftira atarım alırım dedi.
Istedigini Yap umrumda değilsin bu iş bitti beni oğlumu kullanarak durduramazsin dedim. . Bekleyip gorucez. ..

Boşanma aşaması ve sonrası evet korkutuyor ama yilmayacagim. Kurtulduguma çok seviniyorum. Yeniden hayata başlamak çalışmak kendi parami kazanmak kaybolan ozguvenimi yerine getirmek için gün sayıyorum. . Yazdım rahatladım elestiriye acigim :)) ama ölçülü olanlarina. .

Sanırım evliliğiniz sıkıntılı bir evlilikti. O yüzden önce geçmiş olsun diyeyim.
Hayatınızdaki kişi cidden adam değilmiş. Ayrılıklar kavgalar olabilir ancak ne demek iftira atmak. Artık eşi olmasanız bile çocuğunun annesisiniz. Ne boş kafalar bunlar. Allah ıslah etsin.
Boşanma yaşayan arkadaşlar size bilgi vereceklerdir detaylıca ancak en başta tutabileceğiniz en iyi avukatı tutmanız yararınıza olur.
İftiradan korkmayın. Bu tarz şeyler ispata tabidir mahkemede. Söylediğini kanıtlamak zorunda, kanıtlayamazsa yalan beyanla mahkemeyi yanıltmaya çalışmış olur ki bu da suçtur.
Evladınızdan sakın ola vazgeçmeyin.
Allah yardımcınız olsun.

Bu suzii bizim suzi mi diye tekrar donup baktim. Avatari da degistirmissin taniyamadim seni Ben bu konuya objektif yorum yapamam ki.. Gel kocaman sarilacagim sana. Hersey gonlunce olsun..

Canım Allah yardımcın olsun geçde olsa farkına varıp hem kendini hem yavrunu kurtarmışsın umarım kararlılığın devam eder
Çocuğun kaç yaşında?Anlaşmalı boşanmayı kabul etme sakın.. Bırak pervasızca seni korkutmaya çalışıyor tehditlerle..Yılma sakın

Benim alnim açık her türlü şeyi isteyebilir mahkemede. . Ondan asla ama asla korkmuyorum. . Evladımi bana Rabbim verdi ancak Rabbim alır sonuna kadar direnirim oğlum olmadan yarım kalırım çünkü. .

3 yaşında henüz. . Tehditlerinden korkmuyorum sadece beni yildirmaya çalışıyor ama artık yemezler. . Bi an once kurtulmak ve yeni hayatıma başlamak tek istegim

Bu suzii bizim suzi mi diye tekrar donup baktim. Avatari da degistirmissin taniyamadim seni Ben bu konuya objektif yorum yapamam ki.. Gel kocaman sarilacagim sana. Hersey gonlunce olsun..

Ah mismoocuum evet kız benim deli doluyum ama ahanda gerçek yasantimdan bi kesit mutluyum yinede kendimi ve oğlumu çok seviyorum

3 yaşında henüz. . Tehditlerinden korkmuyorum sadece beni yildirmaya çalışıyor ama artık yemezler. . Bi an once kurtulmak ve yeni hayatıma başlamak tek istegim
Oğlun henüz küçük korkma alamaz senden bu yaştaki çocuğu ancak kötü bir hayat süren anneye vermıyorlar eşin tut ki böyle bir iftira dahi atsa ispatlaması isteniyor içini ferah tut
Herşey istediğin gibi olur inşallah o da kendi karanlığında çürüsün

Hakkınızda hayırlısı olsun. Size iftira atmayı düşünen kişi adam değilmiş. Allah bundan sonraki hayatınızı güzel eylesin.

Oğlumu benden alacak adam daha babasının bilmem neyinde bilmem ne. .
Öyle kolay değil yavrumu onlara bırakmam ben. . Disimi tirnagima takar yinede mücadele ederim. Bu hayatta benim herseyim o onun bigün sesini duymasam yaşayamam kim ki o benden evladimi alacakmis daha taniyamamis beni hanzo

Iste o sevgi dimdik ayakta tutar seni.

Esinin iftira soylemleri bana biraz kuru sıkı geldi.

Evet bende tirsip evinde pısıp oturacak bi kadınım ya hey yavrum hey

Canım büyük gecmiş olsun
Allah yardımcın olsun
Evladınla güzrl bir ömür dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…