sonuna kadar geldik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy sanki kk dan gidiyorum valla burda bile banlaninca üzülüyorum şu biten evliliğe hiç uzulmedim beni ugurlamayin kız daha çok yicek banim var meleklerim

Yok yok tovbe yollar miyiz hic seni O yolun acik olsun bundan sonraki özel hayatina sans dilegi, yoksam birakmayiz seni

İnşallah çok mutlu olursunuz. Benimde bir oğlum var.:) aynı kaderi paylaşıyoruz:) Allah yardımcın olsun.

Peki sen neden korkuyorsun bu hayat böyle geçer mi lütfen kendine güven bir sen daha yok kadın isterse herseyi yapar. . Ezdirme kendini zararın neresinden donsen kardir arkadaşım. Bu hayatı reva görme kendine ve oğluna

Ilk once hersey gonlunce olsun ve Allahim yolunu acik etsin.
Bu surecte hep boyle dimdik dur Allahinda izniyle alninin akiyla cikicaksin .
Sana oglunla birlikte mutluluklar diliyorum.

Bravo.Allah yardimciniz olsun.Gucunuz kuvvetiniz tukenmesin.cocugu da alamaz.iftira atarim tehdidi ile ne MAL oldugunu cok iyi ifade etmis.Akilli kadinsiniz dusmediniz tuzagina tekrar.Darisi diger siddet magdurlarinin basina insallah.

İftira olayı öyle kolay değil. Eski eşim de aynını yaptı ama kendi rezil olduğuyla kaldı. Daha fazla duyulmasın diye de boşanmaya ikna oldu. Özel bi durumdu pek anlatamıyorum burda tabi.
O iftirayı atarken 2 defa düşünecekti beyinsiz. Sanki bunun muayenesi yok anlaşılmıyor hey yawrum hey..

Ilk once hersey gonlunce olsun ve Allahim yolunu acik etsin.
Bu surecte hep boyle dimdik dur Allahinda izniyle alninin akiyla cikicaksin .
Sana oglunla birlikte mutluluklar diliyorum.

Teşekkürler

Hmm anladım aynı iftira banada atilacak galiba atsın çokta tiiin yani rezil olacak

Bravo.Allah yardimciniz olsun.Gucunuz kuvvetiniz tukenmesin.cocugu da alamaz.iftira atarim tehdidi ile ne MAL oldugunu cok iyi ifade etmis.Akilli kadinsiniz dusmediniz tuzagina tekrar.Darisi diger siddet magdurlarinin basina insallah.

Amin. Zor bi hayat yaşayan kim varsa inş onlarda. Kurtulur. Atarsa atsın umrumda değil kim o ya.. kapimda k.pek olamaz bundan sonra

Su yazdiklarinizda elestirilecek hic birsey gormedim ben. Ins evladinizla yepyeni guzel huzurlu bir hayat sizin olacak bu dusuncelerinizle

Sadece hakettigim hayat bu değildi böyle olmamaliydi bu kadar sancılı bi evlilik yasamamaliydim ama oldu işte

Sezen Aksu "git" ne güzel yazmış. ..

Rengarenk gečici oyuncak zaferlerin yerini inş rengarenk kalici gerçek zaferler alir... yolunuz ve bahtiniz acik olsun .. yeni gunler size azim. Guc. Isstikrar getirsin...

Rengarenk gečici oyuncak zaferlerin yerini inş rengarenk kalici gerçek zaferler alir... yolunuz ve bahtiniz acik olsun .. yeni gunler size azim. Guc. Isstikrar getirsin...

Çok teşekkür ederim inşallah

Ne guzel.
Ne mutluki cok cok farkindasin hayatin bosanmayla son bulmuycagindan.
Super,devam.
Hersey guzel olucak

Oncelikle cok gecmis olsun.duruşunuzu asla bozmayin.3 yasindaki cocugu hakim kesinlikle annesine verir.öyle iftira atar alirim demeyle olmaz saglam kanitlarinin olmasi lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…