- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ayy sanki kk dan gidiyorum valla burda bile banlaninca üzülüyorum şu biten evliliğe hiç uzulmedim beni ugurlamayin kızdaha çok yicek banim var meleklerim
İnşallah çok mutlu olursunuz. Benimde bir oğlum var.:) aynı kaderi paylaşıyoruz:) Allah yardımcın olsun.
Yok yok tovbe yollar miyiz hic seniO yolun acik olsun bundan sonraki özel hayatina sans dilegi, yoksam birakmayiz seni
Ilk once hersey gonlunce olsun ve Allahim yolunu acik etsin.
Bu surecte hep boyle dimdik dur Allahinda izniyle alninin akiyla cikicaksin .
Sana oglunla birlikte mutluluklar diliyorum.
İftira olayı öyle kolay değil. Eski eşim de aynını yaptı ama kendi rezil olduğuyla kaldı. Daha fazla duyulmasın diye de boşanmaya ikna oldu. Özel bi durumdu pek anlatamıyorum burda tabi.
O iftirayı atarken 2 defa düşünecekti beyinsiz. Sanki bunun muayenesi yok anlaşılmıyor hey yawrum hey..
Bravo.Allah yardimciniz olsun.Gucunuz kuvvetiniz tukenmesin.cocugu da alamaz.iftira atarim tehdidi ile ne MAL oldugunu cok iyi ifade etmis.Akilli kadinsiniz dusmediniz tuzagina tekrar.Darisi diger siddet magdurlarinin basina insallah.
Su yazdiklarinizda elestirilecek hic birsey gormedim ben. Ins evladinizla yepyeni guzel huzurlu bir hayat sizin olacak bu dusuncelerinizleMerhaba hanımlar. .
Sonuna kadar geldik işte bir hata yaptım 5 yıl öncesinde bu adamla evlendim ilk terkedisim geçen ay oldu. . Sonkez bir şans daha istedi ve verdim. . 2 3 gün iyi geçti sonrası yine kaos hiç gelmeyecektim aslında hiç şans vermeyecektim ama yaptım bi hata. .
Boşaniyorum bu kez asla ama asla dönmeyecegim. Birdaha bu oyuna alet olmayacagim hayatımı zindana çeviren adamı o zindanda birakip aydinliga kosuyorum.
Anlasmali olarak konuştuk ama velayeti bana ver yoksa bosanmam dedi. . Tabiki vermicem canımı alır evladimi asla. Mahkemede iftira atarım alırım dedi.
Istedigini Yap umrumda değilsin bu iş bitti beni oğlumu kullanarak durduramazsin dedim. . Bekleyip gorucez. ..
Boşanma aşaması ve sonrası evet korkutuyor ama yilmayacagim. Kurtulduguma çok seviniyorum. Yeniden hayata başlamak çalışmak kendi parami kazanmak kaybolan ozguvenimi yerine getirmek için gün sayıyorum. . Yazdım rahatladım elestiriye acigim :)) ama ölçülü olanlarina. .
Rengarenk gečici oyuncak zaferlerin yerini inş rengarenk kalici gerçek zaferler alir... yolunuz ve bahtiniz acik olsun .. yeni gunler size azim. Guc. Isstikrar getirsin...
bulabildigim en iyi avukati tut mahkemedede o fotografini cektigin mesajlari goster o se..... gorsun gununuEvet bende tirsip evinde pısıp oturacak bi kadınım ya hey yavrum hey
Ne guzel.
Ne mutluki cok cok farkindasin hayatin bosanmayla son bulmuycagindan.
Super,devam.
Hersey guzel olucak
Olucak tabiki ama zor da olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?