- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
RABBİM kaderinizi güzel eylesin...Merhaba hanımlar. .
Sonuna kadar geldik işte bir hata yaptım 5 yıl öncesinde bu adamla evlendim ilk terkedisim geçen ay oldu. . Sonkez bir şans daha istedi ve verdim. . 2 3 gün iyi geçti sonrası yine kaos hiç gelmeyecektim aslında hiç şans vermeyecektim ama yaptım bi hata. .
Boşaniyorum bu kez asla ama asla dönmeyecegim. Birdaha bu oyuna alet olmayacagim hayatımı zindana çeviren adamı o zindanda birakip aydinliga kosuyorum.
Anlasmali olarak konuştuk ama velayeti bana ver yoksa bosanmam dedi. . Tabiki vermicem canımı alır evladimi asla. Mahkemede iftira atarım alırım dedi.
Istedigini Yap umrumda değilsin bu iş bitti beni oğlumu kullanarak durduramazsin dedim. . Bekleyip gorucez. ..
Boşanma aşaması ve sonrası evet korkutuyor ama yilmayacagim. Kurtulduguma çok seviniyorum. Yeniden hayata başlamak çalışmak kendi parami kazanmak kaybolan ozguvenimi yerine getirmek için gün sayıyorum. . Yazdım rahatladım elestiriye acigim :)) ama ölçülü olanlarina. .
Ah canım hakkaten doluymuşsun.bi daha ki konuşmanızda velayet konusunu aç yine ve kaydet dediklerini. Atarsa iftirayı onuda verirsin kaydını. Allah yar ve yardımcın olsun.
Bende dahil büyük kahkahaları olan insanların içinde fırtınalar kopuyor herzaman bunu görüyorum şahit oluyorum
Allah güç kuvvet versin sana inşallah...
Güçlü kadınlar,zeki kadınlardır..Yeni hayatında cok cok mutlu ol
Merhaba hanımlar. .
Sonuna kadar geldik işte bir hata yaptım 5 yıl öncesinde bu adamla evlendim ilk terkedisim geçen ay oldu. . Sonkez bir şans daha istedi ve verdim. . 2 3 gün iyi geçti sonrası yine kaos hiç gelmeyecektim aslında hiç şans vermeyecektim ama yaptım bi hata. .
Boşaniyorum bu kez asla ama asla dönmeyecegim. Birdaha bu oyuna alet olmayacagim hayatımı zindana çeviren adamı o zindanda birakip aydinliga kosuyorum.
Anlasmali olarak konuştuk ama velayeti bana ver yoksa bosanmam dedi. . Tabiki vermicem canımı alır evladimi asla. Mahkemede iftira atarım alırım dedi.
Istedigini Yap umrumda değilsin bu iş bitti beni oğlumu kullanarak durduramazsin dedim. . Bekleyip gorucez. ..
Boşanma aşaması ve sonrası evet korkutuyor ama yilmayacagim. Kurtulduguma çok seviniyorum. Yeniden hayata başlamak çalışmak kendi parami kazanmak kaybolan ozguvenimi yerine getirmek için gün sayıyorum. . Yazdım rahatladım elestiriye acigim :)) ama ölçülü olanlarina. .
Öyle bencede. Bi dert verdiyse bi dermanı bi güzelliğide vardır eminim bende. İnşallah bu işin içinden çıkışın en kısa sürede hayırlısıyla sonuçlanır.Yani evet hep gülerim o kadar sorunuma rağmen.. hiç karamsarliga dusmedim Allahim sen bilirsin sen görürsün bi yerde bana bi güç kuvvet verirsin dedim hep dualarimda şükürler olsun. . Dileklerin için çok sağol canım
Cok uzuldum kotu bir evlilik yasamana ve cok sevindim dimdik ayakta yeni bir hayat kuracak olmana. Umarim bundan sonraki hayatinda sen ve oglun cok cok mutlu olursunuz. Hic cekinme, mahkemede ilk dava dilekcene bunlari da yaz. Güclü kadinlar gördükce ben de hayata karsi kendimi daha güclü hissediyorum. Yolun acik olsun Suzi
Öyle bencede. Bi dert verdiyse bi dermanı bi güzelliğide vardır eminim bende. İnşallah bu işin içinden çıkışın en kısa sürede hayırlısıyla sonuçlanır.
İnşallah bundan sonrası senin icin iyi olur. Sıkıntılariniz neydi?
Aynj şeyleri yaşıyoruz. Ne mutlu sana kestin attin. Bende sevgi falan kalmadı ama cesaretim de yok korkuyorum. İnşallah çok mtlu olursun. Oğlunu bırakma sakin. Şimdi nerde kalıyorsun?Skntm sunlardi;
Egosu tavan yapan bi koca evli ama bekar hayatı alkolu geç gelmeleri beni hiçe saymasi eviyle ilgilenmeyen sadece parayla saadet olduğunu düşünen bi insancikti.. işte kestim attim. . Sen hiç evlenmemissin zaten ahanda bosuyorum l.n seni dedim ne nanen varsa ye yeterki o nikahinda ben olmayim dedim. 5 yıl verdim ha düzeldi ha duzelicek baktım olmuyor hep benden gidiyor. . Yeter kızım kendine gel ya dedim mesleğin var gencsin fıstık gibisin bi k.pege mi bel bagladin dedim verdim gazı kendime iyi yaptım oh
Aynj şeyleri yaşıyoruz. Ne mutlu sana kestin attin. Bende sevgi falan kalmadı ama cesaretim de yok korkuyorum. İnşallah çok mtlu olursun. Oğlunu bırakma sakin. Şimdi nerde kalıyorsun?
Mahkeme de ne iftirası atacakmış mahalle kahvesi mi orası. İspat istiyor, delil istiyorlar. Hey Allahım ya.
Bundan sonra çok mutlu olursun inşallah. :)
İnşallah çok mutlu olursunuz. Benimde bir oğlum var.:) aynı kaderi paylaşıyoruz:) Allah yardımcın olsun.Annemlerdeyim canım yeni geldim bu sabah. . Ise giricem biraz toparlanayim sonra kendi evime geçerim yavaş yavaş hayatimi düzene sokarim. Oglumla mutlu mesut inş.
Benimkide iftiralar atıcakmış oğlumu almak için ama hepsi havasını alır.Attıkları iftiralarla kalırlar birde rezil olurlar Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?