sonuna kadar geldik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah canım hakkaten doluymuşsun.bi daha ki konuşmanızda velayet konusunu aç yine ve kaydet dediklerini. Atarsa iftirayı onuda verirsin kaydını. Allah yar ve yardımcın olsun.
Bende dahil büyük kahkahaları olan insanların içinde fırtınalar kopuyor herzaman bunu görüyorum şahit oluyorum
Allah güç kuvvet versin sana inşallah...

RABBİM kaderinizi güzel eylesin...
Hakkınızda en hayırlısı olsun...
Çocuğunuzla beraber en güzel mutluluklar sizin olsun inşaALLAH :)

Yani evet hep gülerim o kadar sorunuma rağmen.. hiç karamsarliga dusmedim Allahim sen bilirsin sen görürsün bi yerde bana bi güç kuvvet verirsin dedim hep dualarimda şükürler olsun. . Dileklerin için çok sağol canım

Cok uzuldum kotu bir evlilik yasamana ve cok sevindim dimdik ayakta yeni bir hayat kuracak olmana. Umarim bundan sonraki hayatinda sen ve oglun cok cok mutlu olursunuz. Hic cekinme, mahkemede ilk dava dilekcene bunlari da yaz. Güclü kadinlar gördükce ben de hayata karsi kendimi daha güclü hissediyorum. Yolun acik olsun Suzi

Öncelikle cook geçmiş olsun canım, kes kurbanını dağıt böyle bi kangreni hayatından söküp attığın için... bi b.k yiyemez mahkemede alamaz çocuğunu sıkar biraz... oglusunla coookkk mutlu ol inşallah...

Öyle bencede. Bi dert verdiyse bi dermanı bi güzelliğide vardır eminim bende. İnşallah bu işin içinden çıkışın en kısa sürede hayırlısıyla sonuçlanır.

Ayy sanki kk dan gidiyorum valla burda bile banlaninca üzülüyorum şu biten evliliğe hiç uzulmedim beni ugurlamayin kız daha çok yicek banim var meleklerim

Öyle bencede. Bi dert verdiyse bi dermanı bi güzelliğide vardır eminim bende. İnşallah bu işin içinden çıkışın en kısa sürede hayırlısıyla sonuçlanır.

Inşallah öyle hissediyorum. Ben önemli değilim ama oğlum en az hasarla yipranmadan saygiyla bitirirsek ne mutlu bana. Neşe dolu bi oğlum var çünkü

İnşallah bundan sonrası senin icin iyi olur. Sıkıntılariniz neydi?

Skntm sunlardi;

Egosu tavan yapan bi koca evli ama bekar hayatı alkolu geç gelmeleri beni hiçe saymasi eviyle ilgilenmeyen sadece parayla saadet olduğunu düşünen bi insancikti.. işte kestim attim. . Sen hiç evlenmemissin zaten ahanda bosuyorum l.n seni dedim ne nanen varsa ye yeterki o nikahinda ben olmayim dedim. 5 yıl verdim ha düzeldi ha duzelicek baktım olmuyor hep benden gidiyor. . Yeter kızım kendine gel ya dedim mesleğin var gencsin fıstık gibisin bi k.pege mi bel bagladin dedim verdim gazı kendime iyi yaptım oh

Aynj şeyleri yaşıyoruz. Ne mutlu sana kestin attin. Bende sevgi falan kalmadı ama cesaretim de yok korkuyorum. İnşallah çok mtlu olursun. Oğlunu bırakma sakin. Şimdi nerde kalıyorsun?

Aynj şeyleri yaşıyoruz. Ne mutlu sana kestin attin. Bende sevgi falan kalmadı ama cesaretim de yok korkuyorum. İnşallah çok mtlu olursun. Oğlunu bırakma sakin. Şimdi nerde kalıyorsun?

Annemlerdeyim canım yeni geldim bu sabah. . Ise giricem biraz toparlanayim sonra kendi evime geçerim yavaş yavaş hayatimi düzene sokarim. Oglumla mutlu mesut inş.

Mahkeme de ne iftirası atacakmış mahalle kahvesi mi orası. İspat istiyor, delil istiyorlar. Hey Allahım ya.
Bundan sonra çok mutlu olursun inşallah. :)

Miss inş mutlu olcam. Atsın ya ondan korkan onun gibi olsun

Annemlerdeyim canım yeni geldim bu sabah. . Ise giricem biraz toparlanayim sonra kendi evime geçerim yavaş yavaş hayatimi düzene sokarim. Oglumla mutlu mesut inş.
İnşallah çok mutlu olursunuz. Benimde bir oğlum var.:) aynı kaderi paylaşıyoruz:) Allah yardımcın olsun.

Benimkide iftiralar atıcakmış oğlumu almak için ama hepsi havasını alır.Attıkları iftiralarla kalırlar birde rezil olurlar Allah yardımcın olsun.

Benimkide iftiralar atıcakmış oğlumu almak için ama hepsi havasını alır.Attıkları iftiralarla kalırlar birde rezil olurlar Allah yardımcın olsun.

Atarsa atsınlar çok korktuk bizde hemen cekildik kosemize ya..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…