sonunda ayrıldı benden..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
kızlar benden bıktınız biliyorum ama çok üzgünüm çok çaresizim..Bi önceki konumda bilenler bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisine mesaj atıp konuşmuştuk üç gün önce.Bugün herşeyi söyledim konuştugumuzu oda inanamadı sen ne biçim birisin neden böyle bişey yaptın artık sana güvenmiyorum gelecek kuramam diyip ayrıldı..Eve gelince aradım kimini açtı kimini açmadı açtıgında ise tek dedigi şey arama beni oldu.O kadar kötü durumdayımki dayanamıyorum kendim ettim kendim buldum resmen ne yapmalıyım sizce aramaya devam edeyimmi yoksa istediginimi yapayım böyle olsun istememiştim

Eski kız arkadaşıyla kendini mi kıyaslıyorsun derdin nedir anlamadım. Küçük düşürmüşsün zaten kendini yeterince, bide arayıp daha da düşme adamın gözünde. Gururlu ol azcık arama sorma

Arama tabiki de, seni istemiyorsa sende geri durmalısın. Eski sevgilisine neden mesaj atma gereği duymuştun bilmiyorum ama iyi birşey yapmamışsın. Adı üstünde eski.. bırakın eskide kalsın.

Hata etmişsin oda kaldırmamış ayrılmış,fazla kıskançlığın zararları,

artık bundan sonraki ilişkilerinde böyle şeyler yapmaman gerektiğine dair iyi bir ders olmuş sana.

Arama, boşver. . Bitmiş, üstüne bir Soğuk su ic ama böyle bir sey icin Ayrilmak da bama sacma geliyor.

Sevgılınız sızı sevıyorsa nıye bu ıslere kalkısırsınız kı ?
bırakın sız kızı bosuna deememsıler havlayan kopek ısırmaz dıye gercektende kendınız etmıs kendınız buolmussunuz

Hata etmişsin oda kaldırmamış ayrılmış,fazla kıskançlığın zararları,

artık bundan sonraki ilişkilerinde böyle şeyler yapmaman gerektiğine dair iyi bir ders olmuş sana.
oda öyle dedi ama ben başkasını istemiyorum benim yüzümden bitmiş olması çok zoruma gidiyo

Bu kaniya nasil varmis ki? Durup dururken kizi arayip, bak aklinda boyle bir fikir varsa cikar mi demis?
Oyleyse cok sacma cunku...
Kız eski sevgilisini özlediğine dair birşeyler paylaşıyomuş konu sahibi de istem dışı bakıyormuş önce fake hesaptan eklemiş kız eski sevgilisi sanmış sevinmiş konu sahibi o olmadığını belirtmiş kız inanmamış bunun üzerine numarasını istemiş aradıktan sonra anlamış bunun üzerine konu sahini de bunları söylemiş.

Ozet icin tesekkur ederim...
Kizin yaptigi, onun sevgilisini ve onu baglamazdi...
Sevgilisine guvenip kenara cekilecekti... Sevgilisi sadik olsa, kim ne yapabilir ki?
Saclamamis konu sahibi, muhatap olmamasi gereken kisilerle muhatap olmus, gereksiz sorun cikarmis...
Umarim kendini guzel ifade eder ve cozerler...

senin yüzünden bitirmiş ve haklı olarak bitirmiş daha da üstelemesen iyi edersin... arkadaşlar sana arama sorma diyor ne zamana kadar diyorsun ya :)
o kızdan da senin adına özür dilemiş daha da kendini küçük düşürmek istemiyorsan arama bir müddet.

bence de arama artık , bide onlar tekrar barışıyormuş aklına düşürdün o kızı boşu boşuna , ozman sen daha da kötü olucaksın kendi ellerinle mahfettin, herseye hazırlıklı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…