- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Arama tabiki de, seni istemiyorsa sende geri durmalısın. Eski sevgilisine neden mesaj atma gereği duymuştun bilmiyorum ama iyi birşey yapmamışsın. Adı üstünde eski.. bırakın eskide kalsın.kızlar benden bıktınız biliyorum ama çok üzgünüm çok çaresizim..Bi önceki konumda bilenler bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisine mesaj atıp konuşmuştuk üç gün önce.Bugün herşeyi söyledim konuştugumuzu oda inanamadı sen ne biçim birisin neden böyle bişey yaptın artık sana güvenmiyorum gelecek kuramam diyip ayrıldı..Eve gelince aradım kimini açtı kimini açmadı açtıgında ise tek dedigi şey arama beni oldu.O kadar kötü durumdayımki dayanamıyorum kendim ettim kendim buldum resmen ne yapmalıyım sizce aramaya devam edeyimmi yoksa istediginimi yapayım böyle olsun istememiştim
aranmışsın.üstelik eski kıza mesaj atmış homeostas adına özür dilerim diye
Eh o zaman yakında sevgili olurlar benden söylemesi.. Senin sayende tabi..üstelik eski kıza mesaj atmış homeostas adına özür dilerim diye
ne zamana kadar peki?Eski kız arkadaşıyla kendini mi kıyaslıyorsun derdin nedir anlamadım. Küçük düşürmüşsün zaten kendini yeterince, bide arayıp daha da düşme adamın gözünde. Gururlu ol azcık arama sorma
oda öyle dedi ama ben başkasını istemiyorum benim yüzümden bitmiş olması çok zoruma gidiyoHata etmişsin oda kaldırmamış ayrılmış,fazla kıskançlığın zararları,
artık bundan sonraki ilişkilerinde böyle şeyler yapmaman gerektiğine dair iyi bir ders olmuş sana.
Sevgilime geri dönmeyi düşünüyorsan bunu yapma demiş..Eski sevgilisini arayip ne konustun?
Bu kaniya nasil varmis ki? Durup dururken kizi arayip, bak aklinda boyle bir fikir varsa cikar mi demis?Sevgilime geri dönmeyi düşünüyorsan bunu yapma demiş..
Kız eski sevgilisini özlediğine dair birşeyler paylaşıyomuş konu sahibi de istem dışı bakıyormuş önce fake hesaptan eklemiş kız eski sevgilisi sanmış sevinmiş konu sahibi o olmadığını belirtmiş kız inanmamış bunun üzerine numarasını istemiş aradıktan sonra anlamış bunun üzerine konu sahini de bunları söylemiş.Bu kaniya nasil varmis ki? Durup dururken kizi arayip, bak aklinda boyle bir fikir varsa cikar mi demis?
Oyleyse cok sacma cunku...
Ozet icin tesekkur ederim...Kız eski sevgilisini özlediğine dair birşeyler paylaşıyomuş konu sahibi de istem dışı bakıyormuş önce fake hesaptan eklemiş kız eski sevgilisi sanmış sevinmiş konu sahibi o olmadığını belirtmiş kız inanmamış bunun üzerine numarasını istemiş aradıktan sonra anlamış bunun üzerine konu sahini de bunları söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?