- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
kıza telefon numaramı vermiştim beni sonradan yabancı numaradan aramıştı..bidaha beni aramasınlar diye öyle konuşmuşHöh.. bedelini en ağır şekilde ödedi mi??? Yol ver şuna Allah aşkına ya...
Höh.. bedelini en ağır şekilde ödedi mi??? Yol ver şuna Allah aşkına ya...
dogru söylüyosun kelebekcim burdaki tek hatalı benim zaten erkek arkadaşıma güvensiz hareketlerim devam ediyo oda bıkmaya başladı yavaş yavaş yinede affetti beni..kızı ben yok yere kışkırtmışım erkek arkadaşımda öyle konuşarak durumu toparlamaya çalışmış falan filanwuuu, ne kadar ağır bir bedel değil mi? onsuz bırakmış.
homeostas hatalısın ama şu barışacak gibiyiz laflarını da gördükçe baya bir uzun zaman geçmesi lazım da diyorum, şunlara üzülerek geçirdiğin zamanlar için, daha çok üzüleceksin.
Senin suçunsa özrü sen dilersin o kızdan, erkek arkadaşının böyle bir laf etmesi "bak senin için neler yapıyorum hala" da demek, eski kız arkadaşlarını düşündüğün kadar bunu da bir ayrıca düşün. Onu bir daha aramayın ne demek? ben ona mukayet olamam belki demek, böyle bir şeyi dedirtmemen lazım karşındaki insana.
kıza telefon numaramı vermiştim beni sonradan yabancı numaradan aramıştı..bidaha beni aramasınlar diye öyle konuşmuş
haklısın sence nasıl davranmalıyım bundan sonra barıştık üstelikKızın karşısında o kadar küçültmüş ki seni... kaş yaparken gözü toptan oymuş çıkarmış resmen... erkek arkadaşına gerekenden fazla değer vermişsin...
haklısınız bende biliyorum saçmasapan davrandım ama kurtulamıyorum takıntılarımdan nasıl kurtulucam bilmiyorum bu şekilde davranmaya devam edersem nereye kadar affedecek onuda bilmiyorumOkuyunca aklima sadece su geldi
Bu hareketi erkek arkadasiniz yapmis olsa herkes burda neler derdi acaba ve bu beyefendi den icin ne kadar takintiliymis denilecekti tahminen yaptigi cocukca bulunacakti ve hatasini anlayip hareketlerine ceki duzen.verene kadarda yuz vermemeniz gerektigi soylenecekti belkide yanlis anlamayin ve alinmayinda lutfen ama cogu arkadasin dedigi gibi yanlis bir hareket yaptigini dusunuyorum ve bu konu insallah bundan sonraki davranislarina bir ceki duzen verirde ikinizde olgunlukla bu iliskiyi yurutursunuz
Onu bir daha aramayın ne demek? ben ona mukayet olamam belki demek, böyle bir şeyi dedirtmemen lazım karşındaki insana.
sen hiç ortada olmayan kızı kışkırttın bundan sonra sürekli arayacaklar farklı numaralardan seni rahatsız edecekler diye konuşma geregi duymuş erkek arkadaşım, artık ona bişey diyemiyorum başlatan benim çünkü..dediginiz gibi belkide hata yaptık bilmiyorum zaman gösterecek umarım yanlışlar telafi edilir bidaha yaşanmaz..Iyi de adam hakli, konu sahibesi ne yaptigini bilmiyor zaten, birinin ona mukayyet olmasi gerek bence. Benim sevgilim de boyle garip bir tip, sen onun kusuruna bakma demis. Yani zaten konu sahibesi kendini kucukdusurmus, bir de sevgilisi ustune boyle yapip, iyice tuy dikmis. Sevgiliyi konu sahibesini iyice asagilamak icin mi yapti nedir, ama o da yanlis yapmis.
Ben cocugun da arayip ozur dileyerek zirvaladigini dusunuyorum, olan olmus, kapta konuyu gec. Bence cocuk da, konu sahibesi de barisarak hata yaptilar, neyse.
neden böyle düşündünüzBen olsam o çocuktan ayrılırım. Sağlıksız bir ilişki bu.
Iyi de adam hakli, konu sahibesi ne yaptigini bilmiyor zaten, birinin ona mukayyet olmasi gerek bence. Benim sevgilim de boyle garip bir tip, sen onun kusuruna bakma demis. Yani zaten konu sahibesi kendini kucuk dusurmus, bir de sevgilisi ustune boyle yapip, iyice tuy dikmis. Sevgiliyi konu sahibesini iyice asagilamak icin mi yapti nedir, ama o da yanlis yapmis.
Ben cocugun da arayip ozur dileyerek zirvaladigini dusunuyorum, olan olmus, kapta konuyu gec. Bence cocuk da, konu sahibesi de barisarak hata yaptilar, neyse.
Sen sevgiline güvenmediğin gibi paranoyakça işlere girişiyorsun. Hadi sen böyle yaptın diyelim, sevgilin sorunu senle çözmek yerine önce gidip diğer kıza seni iyice rezil ediyor, o kıza resmen paye veriyor. 'bedelini en ağır şekilde ödedi' ne demek.neden böyle düşündünüz
aferin kendi ellerinle sevgilini eski sevgilisinin kucagına atmişsin...üstelik eski kıza mesaj atmış homeostas adına özür dilerim diye
aferin kendi ellerinle sevgilini eski sevgilisinin kucagına atmişsin...üstelik eski kıza mesaj atmış homeostas adına özür dilerim diye
dün oturduk dört saat boyunca konuştuk,sende kendince haklısın bişey diyemiyorum bende eskiden böyleydim ama yanlışımın farkına vardım bu şekilde takıntılı olmak kimseye bişey kazandırmaz kendini yıprattıgınla kalırsın benim yanımda olan sensin ben sadece seni seviyorum lütfen eskileri tekrar sokma hayatımıza ben sana güveniyorum sende bana güvenmeyi ögren artık dedi..yanımda o kadar iyi davranıyoki nolcak bu ilişki bilmiyorumÖyle de işte, dedirtmemek için hatayı baştan yapmazsın zaten ben de yazarken aklımdan onu geçiriyordum, insan ne yaparsa kendine yapıyor. Bana kalırsa da sağlıksız ilişki, 3.kişilere (bir de karakterli dediği kız değildir umarım homeostas) beni bu kadar küçük düşürebilen birinin yüzüne aynı şekilde bakamam ama seviyorum diyerek bakabilene laf da edemiyorum, vardır herhalde bir sebebi.
kız biraz paçoz bi tip çevreside öyle korktu herhalde bana bulaşırlar diyeSen sevgiline güvenmediğin gibi paranoyakça işlere girişiyorsun. Hadi sen böyle yaptın diyelim, sevgilin sorunu senle çözmek yerine önce gidip diğer kıza seni iyice rezil ediyor, o kıza resmen paye veriyor. 'bedelini en ağır şekilde ödedi' ne demek.
Diğer kıza özür mesajı atması zaten başlı başına saçmalık ötesi. Senin kelleni kesip kıza gönderseydi bari cezasını buldu seni rahatsız etti diye.
Bu ilişki olmamış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?