sonunda ayrıldı benden..

Kesinlikle öyle yaptığı çok büyük bir hataytı bedelini de kendisi ödüyor zaten..
Rica ederim

Kesinlikle öyle yaptığı çok büyük bir hataytı bedelini de kendisi ödüyor zaten..
Rica ederim
hemde çok agır ödüyorum lilyumiyum teşekkür ederim benim adıma cevap verdigin için çok kötü durumdayım mahvoldu herşey bu mesaj attıgım kızdan başka bi kız daha olmuştu kız hatta yakın zamanda mesaj atmıştı konuşabilirmiyiz diye bugün gitmiş o kızada mesaj atmış ne konuşucaktın diye gelmiş bide bana anlatıyo artık geri dönüşü yok herşey çok kötü oldu

Rica ederim.. İnan senin adına üzüldüm ama aynı zamanda affına sığınarak kızdım da.. Yani tamam genelimiz bakmıştır ama ortada birşey yokken neden kızla mhatap oldun ki.. Keşke o zamanlar konu açsaydın ne yapmalıyım diye kimse sana git mesaj at demezdi emin ol.. Demek ki senin sevgilinde karaktersizmiş senin aramalarına cevap vermiyor ama kendisi kızla konuşmalarını anlatıyor..

Adamin o kizi unuttugu varsa bile hatirlatmissin. Hayatimdaki insan benimde eski sevgilimi arasa bende ayni tepkiyi veririm. Ne gerek var ?

Sana yeterince değer verseydi Yaptığın hatalari da göz ardı ederdi hatta kiskanilmak hosuna bile giderdi. Şimdi sen de ariyorsan nasıl olsa bu benden vazgeçmeyecek diye ici de rahat hem seni hem digerini bile idare edebililir.
Gerçekçi ol ve ondan uzak dur. Seven insan karşısındakini hatasıyla, naziyla, kaprisiyle, kıskançlığıyla da sever.

o tamamen benim suçum zaten baktıgını hissederek bi anlık dürtüyle yazdım kıza..ki önceden sormuştum baktım bikaç defa demişti ona ragmen güvenmedim erkek arkadaşıma

Ah ya, belliydi böyle olacağı... Siz söylemeseniz kız söyleyecekti zaten

Bir daha aramayın. Ne zamana kadar demişsiniz ya, sonsuza kadar aramayın. Belki de eski kız arkadaşıyla barışırlar. Üzgünüm ama en doğrusu yolunuza bakmak ve bu olaydan ders çıkarmak. Şanslıysanız o sizi geri arar

uffff çok saçmalamıssın bu kızlar niye azcık gururlu olmuyor

kendini ağırdan sat diye boşuna mı demişler

kız söylemeden ben söyliyim dedim saklayamazdım zaten..dün buluştuk erkek arkadaşımla bana sitemliydi hala çok kızgın ama barışcak gibiyiz

Sayende yakında tekrar sevgili olurlar, tebrik ederim

Bu kadar paronaya, kıskançlık, kendi değerini düşürme bi Türk kızlarında var. Hiç anlamıyorum.

Sayende yakında tekrar sevgili olurlar, tebrik ederim

Bu kadar paronaya, kıskançlık, kendi değerini düşürme bi Türk kızlarında var. Hiç anlamıyorum.
erkek arkadaşım kıza mesaj attı homeostas sana yazmış bunu bugün ögrendim bedelini en agır şekilde ödedi lütfen onu aramayın bidaha diye kızda ne arıcam özüre gerek yok demiş erkek arkadaşım ekran görüntüsü alıp gönderdi bunu

Şimdi senin yaptığın hatalı bir davranış gerçekten ama yine de seven biri için ayrılık bahanesi olamaz
Eğer sevgilin seni seviyorsa biraz süründürüp tekrar dönecektir
O yüzden bu dönemde saçma hareketlerde bulunma bence .

Höh.. bedelini en ağır şekilde ödedi mi??? Yol ver şuna Allah aşkına ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…