Sonunda benlerimi aldırdım..

kızlar ananemler bize kalmaya gelmişti yılda 1 fln gelirler başka şehirde onlar..
ananem de bacagındaki benleri aldırmış ama sanrım o riskli olmasın diye aldırmış büyüklermiş. bikaç tane aldırmıstı ve hepsininde yeri kırmızı kırmızı yanık izi gibiydi :/
şaşrdım öle görünce ... ne zmn aldırmıştı bilmiyorum da eger yüzde de öle kalırsa kötü bi durum..

bende 2 gun sonra yanagımdakı bitişik 2 benitraslama yontemiyle aldırcam ama soyle bi problemım war.şehir dısında okuyorum ve okulm 15 16 gun sonra baslıcak.sence bu sure yaranın iyileşmesi için yeterllimi.doktorum beyaz tenli ve biraz yaglı bir tene sahip oldugum için cabuk iyileşicegini soyledi sen ne dersin bide aynı yontem le aldırcagımz için sana danısmak istedim lutfen biraz yardımcı olurmusun :)))

Merhaba Verda,

Mumkunse fotograf ekleyebilirmisin? Ben de ankara'da ben aldirmak istiyorum fakat kime gideyim bilmiyorum.

Ben de yaklaşık 2 yıl önce aldırdımancak kırmızı çukurluk şeklinde iz kaldı bu iz daha çnceki halinden daha kötü bundan nasıl kurtulabilirim kıslar yardımcı olurmusunuz

Merhaba bu profilimi pek kullanmıyorum ancak böyle aklıma geldikçe ayda yılda 1 :) Bu yüzden sorularınız bazen karşılıksız kalabiliyor.. Esraayılmaz bilmem bu mesajımı görürmüsün ama hatırladığım kadarıyla 15 - 16 gün sadece kabuğun düşmesi için yeterli gelir altında hafif kırmızı bir iz kalır onunda tamamen yok olması (en küçük boyut için) 1-2 ayı buluyor..

Benim, benim fazla büyük değildi mercimek büyüklüğünde bir bendi aldıralı 1 seneyi geçmiş, hala aynaya baktığımda aklıma gelir yüzümde tebessümle ve içimde büyük bir mutlulukla aynaya bakarım ve her defasında doktoruma Teşekkür ederim, hiç bir iz kalmadı çok şükür doğru doktoru bulursanız korkulacak hiç bir şey yok.. Pahallı ucuz böyle şeyleri pek düşünmeyin ben aldıracağım ay içerisinde hep en iyi doktoru aradım parası umrumda bile değildi..

Ben doktorumun yazdığı hiç bir kremi kullanmadım 2 tane krem yazdı fiyat olarak biraz pahallı gelince bir türlü eczanenin yolunu tutturamadım onun yerine bepanthene alıp onu sürdüm bana iyi geldi ama bu size krem kullanmayın demek olmuyor, belki sizin cildiniz iz bırakabilicek bir niteliktedir..

"İyi ki aldırmışım" diyorum şimdi, psikolojimi yıllarca alt üst eden şey için neden yıllarca beklemişim kim bilir artık etrafa özgürce bakabiliyorum..:)

ya denisim cok sagol subatta okulum tatile giriyor bende barıs beye aldırmaya karar verdim umarım 3 hafta yaranın iyileşmesi için yeterli olur :)

arkadaşlar bu ameliyatın maliyeti çokmu yüksek? sadece fikir sahip olmak için soruyorum. benimde boynumda minik minik et benleri var. annemdede olduğu için ve annem yaşlandıkça arttığı için, genetikse eğer sanırım benimkide artacak acaba şimdi mi aldırsam yoksa 35 li yaşları geçtikten sonramı? şuanda rahatsız edici değil ama artmasından çok korkuyorum. şuan 25 yaşındayım. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bende dikişlerimi aldırdım 1 hafta sonunda şu an kırmızılık var sadece. kendi doktorum görmedi henüz şu contractubex vardı bende ztn ondan sürüyorum deli gibi kaşındırıyo ama yara kabukları var hala kesik belirsiz ama dediğim gibi kırmızılık olduğundan göze çarpıyolar şu an ptesi doktoruma görünücem bakalım o da bi krem yazıcam diyodu bu arada devletde aldırdım sıfır maliyetle. özelde tanesini 100-150 tl civarında alıyomuş bi yer.

ya denisim cok sagol subatta okulum tatile giriyor bende barıs beye aldırmaya karar verdim umarım 3 hafta yaranın iyileşmesi için yeterli olur :)

Esrayılmaz şimdiden geçmiş olsun :) Barış bey beni artık hatırlamaz ama benim sonsuz teşekkürlerimi kendisine iletirsen çok sevinirim..:)) Aynaya baktığımda ,aklıma geldiğinde her zaman bulunduğum yerden ona bir teşekkür gönderiyorum içimden beni özgürlüğüme kavuşturduğu için :)

Aldırdıktan sonra ki sonuçlarını burada paylaşırsan sevinirim :)

Zeyno maliyeti doktoruna göre değişir tahminen ama ben yıllarca arştırdım bir çok doktorla görüşme yaptım hiçbiride çok uçuk bir miktar söylemedi.. Bence ben aldırmada yaşın pek önemi yok rahatsız edici bir görüntüsü varsa yakın tarihte ama pek rahatsız edici bir görüntüsü yoksa hiç aldırma daha iyi..:) Şimdi veya sonra aldırman artmasına engel olmuyacaktır.. :)

Geçmiş olsun solovoi verdiğin belirtiler beni geçmişime döndürdü :) Benim ki de çok kaşınırdı üzerini kaşıyamadığım için kenarlarını kaşırdım hep :)

meraba, ben 17 yasındayım ve benim yanagımda mercimek buyuklugunde ben var 5 6 tanede ufak ufak var.aslında pek rahatsız etmiyor ama buyumeye basladı.s bu beni çok sıkıyor.aldırmak istiyorum ama kararsızım,iz kalmasından korkuyorum..beyaz tenliyim iz kalsa göze batar diye korkuyorum...aldıran arkadaslar suan iz kalıp kalmadıgı hakkında bilgi verebilirler mi? :)

eskiden et benlerini aldırmanın zararlı olduğunu söylüyolardı şimdi aldırmakgerekli deniliyor.izmirde önerebileceği iyi bir doktor olan var ıı acaba

Arkadaşlar Merhaba,

Benim diz kapağımı kapyacak büyüklükte koyu kahverengi bir benim var. Et beni değil. Bunu lazer ile aldırabilir miyim? Ya da aldıran birileri varsa yazabilir mi lütfen? Bildiğiniz İstanbul'da iyi bir doktor var mıdır? Seasnlar ne akdar ararlıklarla yapılır? Tedavi süresi nedir vs. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Şimdiden herkese teşekkürler,

Benim de yüzümde kimisi mercimekten büyük, kimisi küçük 6 adet ben vardı, cuma günü en büyük olan 3 adeti aldırdım.Çünkü doktorum en fazla 3 tane alabiliriz dedi.Kalan 3 de 10 gün geçtikten sonra alınabiliyormuş,iki operasyon arasında en az 10 gün fark olmalıymış.Önce bir cildiyeciye gittim aldırmamda sakınca var mı diye.Aldırsan iyi olur dedi.Ordan direk devlet hastanesindeki plastik cerraha gittim.Amacım bilgi almaktı ama dr hemen alabiliriz istersen diyince bende kabul ettim.İlk olarak yüzünde ameliyat yapılacak yere kırmızı bir sıvı sürüyorlar, daha sonra iğneyle uyuştıruluyor.Dr.kesiyle aldıktan sonra yaktı ve dikti, sonrada küçük bantlar yapıştırdılar.Acı hissedilmiyor merak etmeyim.Benim 3 benim 15-20 dk sürdü.3 antibiyotik, 1 ağrı kesici ve 1 de merhem verdi.Bantlarımı bugün kendim çıkarıp sabunlu suyla yıkadıktan sonra merhemi sürcem.2 gündür su değdirmedim.Açık tenli olmadığım için güneşten uzak dur iz kalır dedi dr.Salı günü kontrole gitcem, cuma günü de dikişlerin alınacak ve yeni yıla canımı sıkan benlerden kurtulmuş olarak gircem ALLAH'ın izniyle.Fiyat konusunda bence hiç özele gidip para vermeyin devlet hastanelerinde ücretsiz.Ben Sivas'ta aldırdım.Dr iyiyse düşünmeyin bence düşündükçe insanın kafasında büyüyor.
Bütün bildiklerimi yazdım.İNŞALLAH yardımcı olmuşumdur.

benlerin alınması bildigim kadarıyla sakıncalıymıs kanser riski tasıyormus gercekten böyle bir durum söz konusumu

Merhaba arkadaslar ben de yanagimdaki beni aldirdim.yuzeysel 2mm capinda kucuk bir bendi. Ilk once ozel bir doktora gittim alsancakta bir kadin estetikciye kucucuk benden 200tl istedi gozunu para burumus resmen..gordugum kotu muamele de cabasi.. Sonra ne varsa devlette var diyip ege universitesinde muayene oldum doktorlarim o kadar tatli sevimli insanlardi ki anlatamam. 10 dk lik kisa bi operasyondu zaten ilk once benin yanina uyusturucu vurup uyusturdular sonra aldilar hic aci hissetmedim :) 5 gun sonra dikislerim alincak cokk mutluyum cook

bende göz altındaki benimi aldırdım devlet hastanesinde 5 dk sürdü,
10 gün geçti iz bile yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…