Doktorum çıkarsa tekrar gelirsin alırız dedi.. Bunu kanıtlıyacak elimde patolojik bir bilgi yok çünkü ben benlerimi patolojiye göndermemiştim.. Aslında yüzümde çıkıcağına dair bir işarette yok ben sadece biraz kaygılanıyorum genelde hep en kötüsünü düşünürüm şuanda ondan kaynaklanıyor bu kaygım da :) Hafif bir kırmızılık var o da benim hiç umrumda değil çünkü dikkat etmiyince belli bile olmuyor eski halinden çok şükür kurtuldum ya bunu kafama hiç takmam :)))) Yara yerine el bile sürmüyorum bazen çok nadir herhangi bir çıkıntı olmuşmu diye kontrollerim dışında koskoca 6 ayımız var bunlarda geçer eminim :)
60 TL lik kremi biliyorum "contractubex" adlı krem olsa gerek bana biraz pahallı geldi ama internette çokça adını duydum bazen gidip alsam mı diyorum ama biranda kıyamıyorum parama :))) Bana doktorum scarex jel ve bir jel adı daha vermişti onları almamı söylemişti onlarında tekinin fiyatı 30 lu küsürlerde...
teşekkür ederim, benim oldukça küçüktü aslında daha sonra resim eklerim, sühan ayhan annemin doktoru çok iyi bir cerrah, ben ferruh bingüle aldırdım 300 tl ye, sühan bey 600 istemişti bana biraz çok geldi.. yarın sonucu görünce yazarım, ferruh beyle de ilgili çok çok güzel yorumlar okudum bu sitede o yüzden ona gittim..
Merhaba bu profilimi pek kullanmıyorum ancak böyle aklıma geldikçe ayda yılda 1 :) Bu yüzden sorularınız bazen karşılıksız kalabiliyor.. Esraayılmaz bilmem bu mesajımı görürmüsün ama hatırladığım kadarıyla 15 - 16 gün sadece kabuğun düşmesi için yeterli gelir altında hafif kırmızı bir iz kalır onunda tamamen yok olması (en küçük boyut için) 1-2 ayı buluyor..
Benim, benim fazla büyük değildi mercimek büyüklüğünde bir bendi aldıralı 1 seneyi geçmiş, hala aynaya baktığımda aklıma gelir yüzümde tebessümle ve içimde büyük bir mutlulukla aynaya bakarım ve her defasında doktoruma Teşekkür ederim, hiç bir iz kalmadı çok şükür doğru doktoru bulursanız korkulacak hiç bir şey yok.. Pahallı ucuz böyle şeyleri pek düşünmeyin ben aldıracağım ay içerisinde hep en iyi doktoru aradım parası umrumda bile değildi..
Ben doktorumun yazdığı hiç bir kremi kullanmadım 2 tane krem yazdı fiyat olarak biraz pahallı gelince bir türlü eczanenin yolunu tutturamadım onun yerine bepanthene alıp onu sürdüm bana iyi geldi ama bu size krem kullanmayın demek olmuyor, belki sizin cildiniz iz bırakabilicek bir niteliktedir..
"İyi ki aldırmışım" diyorum şimdi, psikolojimi yıllarca alt üst eden şey için neden yıllarca beklemişim kim bilir artık etrafa özgürce bakabiliyorum..:)
ya denisim cok sagol subatta okulum tatile giriyor bende barıs beye aldırmaya karar verdim umarım 3 hafta yaranın iyileşmesi için yeterli olur :)
arkadaşlar bu ameliyatın maliyeti çokmu yüksek? sadece fikir sahip olmak için soruyorum. benimde boynumda minik minik et benleri var. annemdede olduğu için ve annem yaşlandıkça arttığı için, genetikse eğer sanırım benimkide artacakacaba şimdi mi aldırsam yoksa 35 li yaşları geçtikten sonramı? şuanda rahatsız edici değil ama artmasından çok korkuyorum. şuan 25 yaşındayım. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bende dikişlerimi aldırdım 1 hafta sonunda şu an kırmızılık var sadece. kendi doktorum görmedi henüz şu contractubex vardı bende ztn ondan sürüyorum deli gibi kaşındırıyo amayara kabukları var hala kesik belirsiz ama dediğim gibi kırmızılık olduğundan göze çarpıyolar şu an ptesi doktoruma görünücem bakalım o da bi krem yazıcam diyodu bu arada devletde aldırdım sıfır maliyetle. özelde tanesini 100-150 tl civarında alıyomuş bi yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?