Ailen cocuklarini istemiyorlarsa elini kafana dayayip bir düsün! Kusura bakma ama esin elin adami dersin sineye cekersin belki ama seni dünyaya getiren anne-babana ne demeli?
Nerden belebilirsin ki 3-5 gün sonra seni de istemeyeceklerini? Sana söyleyecekleri en ufak bir söze alinacaksin, baskasina bir söz söylese bile alinacaksin... seni yavrularindan ayrilmana sebep olduklari icin de kizacaksin onlara...
Benim evlatlarimi istemeyen anne-babami ben affetmemmm!
Simdi esinle arandaki kavga sebeplerini tam olarak bilemiyorum ama siddet felaket bir sey...
Belki de esinin hayatinda biri vardir ve senden ayrilmayi istiyordur. Bayanlar uzun süre de katlanabiliyor cogu seylere ama beyler öyle degil...
Oturup esinle tekrar konusup, bir aile terapistine gitmeyi istedigini söyleyebilirsin..
Eger illahi bosanmayi istiyorsa, tazminat almalisin tabi ki yavrularini da...
Iyiii evlilik yürümüyor, sen toplla pilini pirtini git baba evinekafamçokkarıştı adice, düsüncesizce, egoistce.... sen de düsün ki maasi yetersiz nafaka veremez...
Kararini vermeden önce her seyi düsün bence... senin düsüncelerinden dolayi ilerde senin zarar görecegine inaniyorum..
Kavga sebepleriniz neydi arkadasim?