Sonunda bitti boanyorum:(

hayırlısı olsun hakkınızda ama siz geleceğinizi garanti altına almaya bakın bir an önce..

saruboceq bence cok haklı ...
sımdı dusunuyorum benım basıma boyle bısey gelse
7 senemı vermısım 24yasında genc bı kadınım 2 evlat vermısım dayak yemısım asagılanmısım
alıp ceketımı cıkamam herhalde !!!
bırazda o surunsun zorla bosanamazsınız ya ıstemıyorum dıceksınız ve sıze kopek gıbı bakmak zorunda.
sız bu sure zarfında elınden geldıgınızce cabuk olup ıs bulup calısmaya baslayın
belkı bakarsınız kıralık bı eve tasınıp cocuklarınızı yanınıza alırsınız gecmısı pek okuyamadım ama aılenız torunlarını nasıl ıstemıyor onuda anlamıs degılım.
kendızı uzmeyın hersey olacagına varır

tabiki sen masraflı olmuyorsun canım benim.
ama seni öyle göstermek istiyor kafaya takmışya bir kere.
sen fedakarlık yaptığın için oluyor bunlar
yapmayacaksın aslında
ne demek sadece çocuklara bakabilirim.
işin zor dilekcim allah yardımcın olsun.

arkadaşlarımın genel düşüncesine katılıyorum madem boşanmak istiyor çocuklarınızla birlikte size ev açsın...
hem kendi boşancak
hem çocukları alıcak
sonra da size 5 kuruş yardım etmicek...
ne güzle bi ryolmuş bu böyle...
bence bu adamın aklında başka biri var....
çocuklara kim bakıcakmış??????

Sakın verme cocuklarını o adama, sonra o vicdan azabıyla yasayamazsın,, kızlarında affetmezler seni, catır catır nafakanı al,, hemende bi is ara bul kendine bulamazsan gundelikcilik yap bi sure,, sana da kızlarına da yeter o para

arkadslara katiliyorum birakmayin cocuklarinizi hemen bi plan yapin is vs.boyle dengesiz gunu gunune uymayan tutarsiz bi dedigi bi dedigine uymayan sorunlu bir babaya cocuklarinizi cooook zorlansanizda birakmayin lutfen

buraya konu açanlara sert yazmak istemiyırum ama ne demek ailem kızlarımı istese ya...onlar senin yavrun nasıl ailenin tercihlerine bırakabilirsin ba ailen seni kabul edip bağrına basıyo sen nasıl yavrularını bırakıp gidebiliyosun...ben olsam gündelik işi bulur 1 oda ev tutar yavrularıma bırakmazdım...benim çocuklarımı istemeyen anne babayıda istemezdim..
seni üzdüysem özür dilerim...

yaklaşık 2 yıldır çocuğum olsun diye uğraşıyorum.tüp bebek denemesi ve düşük yaşadım... bebeğimi kaybettimde henüz 10 haftalıktı hiç kucağıma alamadım, ama günlerce ağladım...hala aklıma geldikçe ağlarım...33 yaşındayım. ve ikinci tüp bebek tedavime başladım... dünyada hiçbirşeye değişmeyeceğim bir eşim var...canım herkesin imtahanı farklı. allah seni eşinle beni çocukla sınıyor.ve herkesi birşeyle imtahan ediyor. daha yaşın 24 ve yaşadıkların yaşının kaldıramayacağı kadar ağır. ama hiçbir şey hiç kimse buna ailemde dahil beni evladımdan ayıramazdı.ailen zaten kabul edilemeyecek bir teklifte bulunmuş. seviyemi bozmamak için kelimeleri seçmekte zorlanıyorum..benim çocuklarımı istemeyen aileyi ben hiç istemem. çocuklarını eşine verirsen bide nafakada vermeyecek adama iyilik etmiş olursun. bir iş bul sonra boşan çocuklarınıda yanına al derim. şimdi belki mesleğime bakıp (senin için bunları söylemesi kolay)diyorsun. ama yemin ederim bazen evime temizliğe gelen kıza özeniyorum. 36 saat hiç uyumadan ve sıfır hatayla çalışmam gerekiyor çünkü insan sağlığıyla uğraşıyorum. demek istediğim hiçbir iş kolay değil. ama ben gerekirse evlere gündeliğe gider yinede çocuklarımı kimseye muhtaç etmem. ve işin bir diğer tarafı eşin senden ayrıldıktan bir süre sonra büyük ihtimalle bir başkasıyla evlenecek. çocuklarını üvey anneye bırakabilecekmisin. ne yaparsan yap ama çocuklarını asla bırakma.allah mazlumun yanındadır. bir kapıyı kapar bir kapıyı açar canım. rabbim yardımcın olsun..ha bu arada istanbulda belediyelerin meslek edindirme kursları var diye biliyorum hatta iş bile buluyorlarmış. bir süre daha sabret işini bul sonra cehennemim dibine gitsin. kusura bakma çok sinirliyim...

yorumlarınız ıcın çok tesekkur ederım canlarım cocukları kım bakacak deyınce de orası senı ılgılendırmez dıyo

canım inan çok üzüldüm ama anlattıklarına yaşadıklarına göre geç bile kalmışsın boşanmak için..sana tek bişey söylicem ben eşimin 2.evliliğiyim ilk evliliğinden 2 kızı var kadın inat kıskançlık uğruna kendi çocuklarına hakaret edip attı sokağa..şimdi ise büyüğü ona tamamen düşman küçüğü ise yavaş yavaş soğuyor..ben sana derimki ne olursa olsun asla bırakma kızlarını onlar sana muhtaç yazık edersin onlarada kendinede..Allah yardımcın olsun canım

offf suan oyle kotuyum kı kafam oyle karısık kı anlatamam gunah olmasa hayatıma son verıcem artık bunu bıle dusunmeye basladım

bu evlilik gerçekten tamamen bitiyse geri dönüşü yoksa haklarını sonuna kadar kullan şiddet görürsen şikayet etmekten çekinme ne gerekiyorsa yap hakkını ara hem çocukları nı hemde nafakanı al.aldığın nafakayla ev kirası versen iyi kötü bi işlede o evi geçindirirsin heralde baksana zaten tutumlu bir kadınmışsın.en çok üzüldüğümde çok gençsin ben canım bu yaşta bunlar Allah yardım eder meraketme .

bırde kızlarım bu ayrılıktan en az zararla nasıl kurtulurlar ne olur yardım edın onların uzulmesını hıç ıstemıyorumm

bosanmak dunyanın sonu degıl kardesım ama sakın ha maddı olarak senı garantıye almadan bosanma
kızlarınıda ona werme derım ben ne olursa olsun en azından bırını al
sonra cok pısman olursun canım
oyle yok ortada bırakıp bıse ısteme benden demek
bosandıgına gore ınce ısler pesındedır sen uzulme erkek mıleltı bu hıc yumusama sakın
sende kadınsın dımdık ayakta dur
kımseye el acma

offf suan oyle kotuyum kı kafam oyle karısık kı anlatamam gunah olmasa hayatıma son verıcem artık bunu bıle dusunmeye basladım

hayatına son werınce dahamı ıyı olucak
ya kızların ne olacak
bencıllık etme canım
yasayacaksın dıreneceksın
yok olepes etmek zayıf kadın hallerı falan yakısmaz
sılkelen bı
emın ol bu gunlerde gececek
kızların ıcın yasama ama onlarıda bırakma
hayartını artık kımseye adama

bbence bi iş bul kendıne ben cocuklarımdan ayrı yapamam de nasılsa cocuklarına bakmak ıstyo sen cocuklarnla aynı evde otur masraflarını karsılasın sende fatura mutfak masrafı felan en azndan ısten geldgnde cocuklarınla olursun madem ayrılmak ıstyo evden kendsı gtsın

Başanıp boşanmayacağını bilemem (bana kalsa beni döven şerefsizle 1 dk bile kalmam) ama sakın çocuklarını bırakma. Ailen (ki nasıl aile anlamadım) istemiyorsa istemesin, sen kendine yeni bir hayat kur, çalış, inan istersen iş bulursun, gerekirse evelere temizliğe git, merdiven sil ama inan ekmek paranı kazanırsın.
Bak canım benim bir arkadaşım boşanırken annesi çocukla gelme dedi ve arkadaşım 3-4 yaşındaki kızını bırakıp ana evine geldi. Yıllar sonra hastalandı, arkadaşımın annesi kızına (arkadaşımın kızına) telefon açtı, annen hastanede gel bir gör, seni görmek istiyor diye. Kızın cevabı "gelmem, beni bırakıp giderken düşünecekti, beni zamanında istememişsiniz şimdi otur kızına kendin bak" dedi. Hala arkadaşım ve annesi kızla arasını düzeltemediler.
İyi düşün taşın ama ne karar verirsen ver kızlarını bırakma.

aynen burbuk sana katılıyorum
kızlarını bırakmadedım ya ustte sakın bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…