Sonunda bitti boanyorum:(

büyük söylemeyim ama iki kız çocuğunu babasına asla bırakamam , 24 yaşındasın merdiven silersin, temizliğe gidersin, çaycılık yaparsın ama iki kız çocuğunu babalarına bırakmazsın ...aileni de boşver bence fazla güvenme , ne demek gel ama çocuklarını getirme .....demek çocukları bırakırsan seni hemen evlendirmeyi düşünüyor ailen, malum çocuk olursa isteyen olmaz ama çocukları olmazsa evlendiririz diyorlar bence ......
diren arkadaşım , madem kızlarına bakabilecek o zaman çocukların masrafını karşılasın sen de çalış evini geçindir, kocan çıksın gitsin o evden

Dilekcim üzüldüm okuyunca canım..
Tatlım kızlar çok küçük daha eğer kesin kararlıysan ayrılmaya mahkeme zaten anneye verir bu durumda.
Ne demek çocukları vermem sana yardım etmem.
Bu çocukları kim büyüttü acaba kim doğurdu onu düşünmüyorlar hiç.
Sakın mücadeleden vazgeçme canım.
Dimdik ayakta durmaya çalış lütfen.
Sanada kızlarada bakmaya mecbur bu adam.

Bak canım sakın ama sakın ama SAKIN bu konuda gurur yapma. Sakın. Sen ona 7 yılını verdin, nur topu gibi çocuklar verdin. Neye sahipseniz her şeyde senin de hakkın var. Sakın öyle hiçbir şeyini istemem diye gurur yapıp çekip gitme.

Bak aynısını ben yaptım, mahkemede hakim bile defalarca sordu, şaşırdı, emin misin diye, eminim dedim, tek bir çöp bile almadım. Ne oldu? Sürüm sürüm süründüm kaç yıl, halen kuyruğumu toparlayamadım ama eski eşim evlerin, arabaların keyfini başka kadınlarla çıkartıyor. Değmez... sakın yapma bunu. Neyse hakkın al ve git.

Oh ne ala beyefendi de uyanıkmış. Hem çocukları al, hem beş kuruş verme. İçim acıdı ya cebinde 35 lirayla nereye gidiyosun? Sakın yapma. Adam resmen seni sokağa atmak için uğraşıyor. Gelme bu oyuna. İşini bul, çocuklarını al, nafakanı bağlat, doğru düzgün başla yeni hayatına. Bu şekilde olmaz, toparlayamazsın, mahvedersin kendini. Aman gözünü seveyim.

Aileniz nasıl istemez sizin canlarınızı. Aklım almıyor benim. Bunu nasıl söylerler size. Evlat bırakılırmı hiç.

Boşanma arkadaşım. Sana ve çocuklarına nafaka vermek zorunda bu adam. evliyken edindiğiniz her türlü birikim(gayrimenkul, otomobil vs) ikinizindir. Sana vermek zorunda bu akılsız adam.

ne kolay seni istemiyorum git, kızları da bana ver ama ben sana kuruş vermem, yok ya:mymeka:

Vallahi şaka gibi yaaa... böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum. ınanılacak gibi değil... o kadar istiyorsa o çeksin gitsin, bu şartlarda boşanmayı kesinlikle kabul etme. Kesinlikle etme hem de... sabah sabah bütün sinirim tepeme zıpladı ya, olmaz böyle bir şey.

Canım yaaa çok üzüldümsenağlama7 yıl boyunca dayak ye sonrada 5 kuruşsuz boşan yok öyle yağma bunların hesabını verecek.herşeyin bi bedeli var aklı sıra uyanıklık yapacak.ailenide anlamadım bitürlü hem torun torun diye peşimizde dolanırlar yaparsın bu seferde istemezler.lmaz:aileler bile iyi gün dostu olmuşlar.insanın kendi ailesi böyle sırt çevirirse başkaları ne yapmasın.sana diyeceğim altınlarını nafakanı almadan boşanmalmaz: bide evlendikten sonra ne alındıysa yarısı senin neden vermeyecek miş vermek zorunda kanun bu:1closedeyes:Çok üzgünüm çoook

tebrik ederim arkadaşım lafınızdan dolayı aynen sizin düşünçeleriniz denim bende
yani bu konuyu sonuna kadar okuyayım dedim yorum yapmadan ama
yapamadım
ne demek ya bir anne baba kızına çocuklarını istemiyoruz der ya onlar torunları değilmi ya
kötükedihüso pes yani pişman olacağınız işler yapmayın sakın çocuklarınızı o adama vermeyin bırakmayın ya
inanın konunusu okurken tüylerim diken diken oldu kendimi sizin yerinize koydum
nasıl yavrularımı bırakıp gidebilirim ya
aklınızı başınıza alın lütfen mücadele edein
bu ayrılığın altında yatan konu ne bir başkasımı var yoksa
siz bence çok sessiz kalmışsınız ve korkutulmuşsunuz yani
bir zamanlar eşimle benim çok büyük bir sorunum vardı aynı sizin eşiniz gibi seni istemiyorum ayrılalım çocugu senden ayıracam bırak git gibi laflar ederdi
göz dağı vermeye çalışırdı yani bende yılmadım susmadım kormadım
çocuğumu benden ayırmak dedim ölümden beter bir şeydir dedim
ailem destek çıktı çocugunla gel dediler ama seninkiler istemiyor işte ben buna çok kızdım
ve ben eşime aklına gelmeyenleri yaptım evden kovdum
gitmesi gereken sensin dedim vs şeyler işte sen yavrularından ayrılma canım
sonuna kadar diren korma adalet senden yana kimsenin hakkı yok yavrularını senden ayırmaya canım ne eşinin nede annnenin babanın yani

dilegim canım çok üzüldüm
canım boşan yada boşanma diyemem ama çocuklarını kesinlikle verme.sana çok ihtiyaçları oldugu bir dönemde çocuklarını kendinden ayırma.eşin nafaka vermek ve size bakmak zorunda.bu kadar çabuk pes etme bundan sonra daha saglam adımlar atarak devam et hayatına.seni bu kadar üzen bir adama bu mutlulugu yaşatma.lmaz:
ailenede pes diyorum haddim olmadan. sana bu zor günlerinde destek olacaklarına seni dahada zora sokuyorlar.lmaz:Allah yardımcın olsun arkadaşım.

kocanın sana neden böyle davrandığı belli oldu, ne demek çocukların kalsın sadece sen gel, insan torunlarına nasıl kıyar ya, kocanda sahipsiz bulmuş seni, herkez sana yük gözüyle mi bakıyo ne, benece acilen iş bulup çalışmalısın

canlarım hepınız haklısınız az once buyuk kızım babasını aradı konuscakmıs onunla o adamda benı sordu nerde annen burda dedı bugun kızların okulu ıle konusmaya gıtcektım hangı sınıfa yerlesmıs dıye dıyorkı kızıma annen okula gıtcekmı ısı olmazsa gıtcek dedı kızım annene ver dedı bende tlf almadım ama haklısınız yok oyle yagma surundurcem sımdıden pısman olmus bu boyle kızlar her sene yazın aynı sey yapıyo bana tek calısmaya baslayınca buna bırseyler oluyo yapıyo dıyo sonra bırsey yokmus gıbı davranıyo anlamıyorum bundan bırsey

şahsen benim fikrim kızlarını bırakma ona derim belkide göstermiyecek o zaman ne yapıcaksın yada nafaka iste arkadaşım 7 yıl emek vermişsin sen bu evliliğe bu kadar kolaymı zaten kalma o adamla ama elinden geleni yap bence allah yardımcın olsun

ya arkadaslar bırsey olmamıs gıbı davranıyo her zaman yaptıgı gıbı yapıyo edıyo soyluyo sonra bırsey olmamıs gıbı davranıyo

dilekçiğim sakın hemen pat diye dilekçe verme boşanmak için bu salak eşin sana boş bi kağıt imzalatmaya kalkışmasın sakın her hangi bir kağıt filan imzalayım da deme oldumu
ve ve kızlarını sakın bırakma canım onların sana ihtiyacları var gülüm sen biraz boşanmayı ertele arkadaşların demesi gibi
ben bir zamanlar bi avukatla konuşmuştum ayrılık için
bana dediki çocugun küçük oldugundan sana verirler sende kalır eşinin mal varlığı varmı dedi dairesi var ama babası üstüne vermedi daha dedim
bana dedi mal mülk ten o zaman yararlanamazsın ama nafaka alabilirsin dedi hem kendin için hem çocugun için dedi sende istersen bir avukatla konuş ve haklarını iyiçe öğren
ama gene diyom kızlarını bırakma bir daha ya göremeszen göstermez se bu adam görebilirsin demiş ama neyse canım fazla üzme tatlı canını

ya arkadaslar bırsey olmamıs gıbı davranıyo her zaman yaptıgı gıbı yapıyo edıyo soyluyo sonra bırsey olmamıs gıbı davranıyo

canım eşin biraz tuhaf sanırım canı sıkıldıkca evde huzursuzluk çıkarıp seni üzünce mutlumu oluyo acaba sonrada hiçbişey yokmuş gibi davranması tuhaf ya.
sen sakın boşanma davası açma ama boşanmayıda çok istiyorsan biraz daha bekle bu arada kendine bir düzen kurmaya iş bulmaya filan çalış.bir arkadaş daha söylemiş ne koparırsan kardır gözüyle bak.sonrada istersen boşanırsın.

dilekcim tek sıkıntı evliliğinmi acaba
yada işiyle ilgili sana söylemediği birşey olabilirmi acaba
böyle bir şey varsa oda etkiler evliliği canım

bence sınırlarını zorla sonuçta seni daha zor günler bekliyor ve bu günleri az hasarlarla atlat başla yeni bir hayata.ama ilkten ailenle konuşman lazım ayrı bir evde evlatlarınla kalabilmek için anladığım kadarıyla ailen istemiyor çoçuklarını onun için..sonra tabiki alacaksın nafakanı yok öyle yağma birtek iğnesini istemiyorum diyosun şimdi ama pişman olacaksın çünkü çok zor ailenden maddi bişiy istemek elinde herzaman bir güvence olsun al nafakanı düzelene kadar sonra alırsın çoçuklarını ayrı bir eve

ya arkadasim lutfen bosansaniz bile kizlarini verme ya babalarina omu tasidi ya onlari 9 ay yapma allah askina nafakada al herseyini al afedersin donuna kadar varmi ya boyle yagma ne kadar sinirlendim hele ailenize cocuklarnizi istemeyen aile sizide istemez gunun birinde pes yani ne diyecegimi sasirdim kanun diye birsey var bakiml evleri var devlete basvur sizi kimse ortada birakmaz hele cocuklarinizi asla aklinizi basiniza alin akilli adimlar atin lutfen.

işiyle ılgılı ıslerı ıyı degıl ama benmı ıslerını kotu edıyorum cocuklarına bakabılırmıs ancak
sankı ben cok masraflı bırıyım dıyorum ya
pazardan alısverıs yaparım en pahalı aldıgım sey 25 tl dır falz vermem 2 etegım var bıryere gıtmek ıcın 2 de ust bumu masraflı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…