Sonunda bizde kavga ettik

Ufak bi yalan var gibi zaten erkek hakli olsa ne arar ne yazar tarzlari bu adamlarin hatta bazisi haksiz olsada aramaz ya neyse...

Resimde kizla yalniz degil yengeside var. Anlamiyorum ki ya. Cöpcatanlik senin neyine.

Ufak bi yalan var gibi zaten erkek hakli olsa ne arar ne yazar tarzlari bu adamlarin hatta bazisi haksiz olsada aramaz ya neyse...

Benim ayrilikta ciddi oldugumu anlayinca resticekti zaten aramiyor. Bana güvenmiyosan nasilsa bi yerde patlak veririz dedi. Bu güne kadar hic güvenini zedeleyecek birsey yaptim mi ki böyle dabraniyosun ama anladim seni dedi.

şu misilleme olaylarını çok seviyorum arkadaş
sen de aynı tarz bi fotoğraf çek koy bakalım ne hissedecek beyimiz

Benim ayrilikta ciddi oldugumu anlayinca resticekti zaten aramiyor. Bana güvenmiyosan nasilsa bi yerde patlak veririz dedi. Bu güne kadar hic güvenini zedeleyecek birsey yaptim mi ki böyle dabraniyosun ama anladim seni dedi.
Her erkegin taktigi bu guveni bahane ederki sende ozur dileyip pesine dus diye. Bazen yanlis bisi yapinca ilk yaptigim bu oluyo guvenmiyosun diyip konusmamak sonra karsi taraf geliyo pesime #itiraf :)

Muskara seni takip ediyorum, sıkıntılarından, endişelerinden haberdarım. Sevgilin düşüncesizce davranmış ama ben sende de hata görüyorum. Sürekli bir beklenti halindesin nerden sorun çıkacak diyorsun sanki... Zaten sıkıntılarla boğuşuyorsun kendine lütfen biraz zaman ver. Her ilişki kötü sonla bitecek diye bir kural yok benim ettafımda aldatan kadın sayısı erkekten daha çok inan. Ama ben başkayım eşim başka Allah yanıltmasın.

Bence bu yüzden ayrılmaya değmez. Nacizane fikrim.

Izlenimlerime dayanarak hayir, yitirmiyor demek istedim:)
Konu sahibine degil sozum ama 'bitti ayriliyorum' sozu cogu iliskinin lokomotifi olmus durumda bilakis daha daha dolu dizgin devam ediliyo bu tehditlerden sonra. Her ne kadar oyuncak etmeyip ayrilacagim zaman soyleyen biri olsam da bunda da bir keramet oldugunu artik kesinlikle dusunuyorum..
Kavga sebebinizi hakli bulmakla birlikte gerekli ozurler yalvarmalar hatayi kabullenmeler gerceklesince bir sans daha verilebilir oldugunu dusunuyorum. Malesef bitirmek cok kolay ama bir daha ayni hissi yakalamak cok zor oluyor.

Ben tepkinizi anlamadım, anladığım kadarıyla akrabalarıyla beraber çekildiği bi fotoğrafı koymuş, bi kızı da kesmiş fotoğraftan. Belki kız çirkin çıkmışım beni koyma demiştir? Belki fotoğrafı kesince daha güzel gelmiştir ona? Yani kızı fotoğraftan kesmesiyle kavga etme sebebiniz arasındaki bağı çözemedim ben? Fotoğraf konusuna gelince, evet bazı kadınlar başka bi kadınla fotoğraf koyulsa rahatsız olurlar. Ben olsam rahatsız olacağımı düşünemedin mi, neden koyuyorsun der cevaba göre konuyu kapatırdım.

Yalancı çoban hikayesini çok ciddiye almış olabilirim tabii Sevgiliyken sabrımın sınırları zorlandığında gidiyorum bu diyarlardan elveda diyip gel, hadi sen de beraber gidelim diye yüzsüzlüğün dibine vurmamın daha çok etkisi vardır ama.

whatsapp profilinde yengesi nin kuzeninin fotosu ne alaka....iyi yapmışsınız

Annesinin üzerine yemin ediyo ki bi art niyetim söyledigimden baska bisey yok diye. Onu dinledim mi samimi geliyo inaniyorum ama geride mantiksiz diyorum. Offffff ablamla konus istersen ona sor bana inanmiyosan arkadasima sor abime sor anneme sor diyo. Ikna olur gibi oluyorum sonra geri kafayi yemeye basliyorum. Napicam ben ya.

Kızmakta son derece haklısınız. Yengesinin kuzeni ne alaka hatta yenge ne alaka???? Sen de çek bi foto kuzenle koy whatsapa. Kısasa kısas.

Profiline koymak yerine mesaj olarak yollayabilirdi, hatta onu yapmak daha kolay. Saçma birşey yapmışta senin göreceğini bile bile art niyetle yapacak hali de yok. Kızı beğeniyor olsa, seni ikna etmekle neden uğraşsın, sana eyvallah der kızı tavlamaya çalışır.

ee tabi canım..
sana yolladı ve sende güzel çıkmışsın dediyse hava olsun diye koymuştur kesin..

Başlicam onun havasına da ona da ha.

Ettiği yeminlere bakarsam cidden art niyeti yok diyorum. Açıklamaya bakarsam ne saçmalıyor bu diyorum. Başa sarıp duruyorum.

Oda aynısını dedi. Cidden bu kadar düşüncesiz ve aptal olabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…