- 15 Eylül 2014
- 120
- 45
- 38
- 32
Ufak bi yalan var gibi zaten erkek hakli olsa ne arar ne yazar tarzlari bu adamlarin hatta bazisi haksiz olsada aramaz ya neyse...
Her erkegin taktigi bu guveni bahane ederki sende ozur dileyip pesine dus diye. Bazen yanlis bisi yapinca ilk yaptigim bu oluyo guvenmiyosun diyip konusmamak sonra karsi taraf geliyo pesime #itiraf :)Benim ayrilikta ciddi oldugumu anlayinca resticekti zaten aramiyor. Bana güvenmiyosan nasilsa bi yerde patlak veririz dedi. Bu güne kadar hic güvenini zedeleyecek birsey yaptim mi ki böyle dabraniyosun ama anladim seni dedi.
Profil fotosu işini bir kenara bırakırsak - ben sinirlenirdim böyle bir duruma başkasının işine ne karışıyorsun, sana mı düştü tasası diyerek. - açıklama falan kar da etmezdi, ben de öyle düşünüyorum ama bir an saçma sapan hareket ettim demeseydin de kaldırıcaktım merak etme açıklaması hariç - ben şeyi anlamıyorum bu ayrılma lafı bu kadar rahat söylendiği zaman önemini yitirmiyor mu?
Izlenimlerime dayanarak hayir, yitirmiyor demek istedim:)
Konu sahibine degil sozum ama 'bitti ayriliyorum' sozu cogu iliskinin lokomotifi olmus durumda bilakis daha daha dolu dizgin devam ediliyo bu tehditlerden sonra. Her ne kadar oyuncak etmeyip ayrilacagim zaman soyleyen biri olsam da bunda da bir keramet oldugunu artik kesinlikle dusunuyorum..
Senin arayip ozur dilemeni bekliyo bence ama yapma tabi boyle biseyWhatss appi viberi silmis. Napiyo bu ya?
Yok canım. Ama normalde çok dikkatlidir her anlamda resmi de bana söylemeden koyunca kan beynime sıçradı. Hani açıkşaması da mantıksız gelince abarttım mı naptım bilemedim. Normalde hiç takılmam ama bu kez cidden zoruma gitti. Adam bişey yapmayınca ufak şeyler de mi tuhaf geldi bilemedim ki. Ama diğer kızı kesipte koymasına bi anlam veremiyorum. Gerçi öyle bişey olsa bi gece öncesinden yollamazdı bana herhalde aynı resmi demi?
Profiline koymak yerine mesaj olarak yollayabilirdi, hatta onu yapmak daha kolay. Saçma birşey yapmışta senin göreceğini bile bile art niyetle yapacak hali de yok. Kızı beğeniyor olsa, seni ikna etmekle neden uğraşsın, sana eyvallah der kızı tavlamaya çalışır.
Saflığına denk gelmiştir, bazen insanın beyni durabiliyor :)Oda aynısını dedi. Cidden bu kadar düşüncesiz ve aptal olabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?