Sonunda Boşanmaya Karar Verdim!

bir yuva kolay kurulmuyor
zamanında neler yasamıs insanlar öyle cekip gitmekkolay değil iste
1kesinlikle peşin hükümlü olma
2 çok derin düşün
3 hemen karar verme
4 sözlesme imzalat
evet bence kesinlikle bir sözlesme imzala seni ucuz biri sanmayı terketmeli canı istediğinde sırtını dönerse ağır bedeller ödeyeceğini bilmeli..kızınıda düsün bunu yaparken çocuk oyuncağımı bu
canı isterse konucak senle iyi valla ne ala memleket ...bu fırsatın altın fırsatın yeme içme sabahlara kadar otur strateji yap bu hayat sadece aşktan meşkten ibaret değil okıza yazık mağdur etmeye hakkı yok sizi !
kusurabakma ama bugün en önemli sey bazı seyler için para hiç bisey ama bazen çok sey
sözlesmeni imzalat

Konuyu takip ediyordum,ama hiç yorum yazmadım,çok üzülmüştüm sizin için,kendi eşime kızdığım kadar kızmıştım eşinize,aynı şeyleri yaşamışız . Şu anda ben de aynı durumdayım,hiç umudum yok döneceğine dair,ama eşinizin pişmanlığnı okuyunca umutlandım ...
İçinizde az da olsa birşeyler varsa,yeni bir sayfa açın ,yaşananları,kırgınlıkları unutmak zor olsa da...

Kafam çok karışık,ama konustugum bir kişi bile dönme demedi açıkçası herkes çocugumu düşünmem gerektiğini ve ayrı ev olayını söyledi..Zaman ilaç olur herhalde..Biraz görüşerek düşünebilirim diyorum...Hemen gelmesine hazır değilim..Karmakarısıgım..Hayırlısı olur inşallah...

bence bir araya gelmeden önce, eski konularındaki tüm mesajları oku öyle karar ver.

uzun zamandır takip ediyordum seni boşanmaya karar verdiğinde dedimki bir yuva daha yıkılıyor bu gün mesajını okuyunca çok sevindim biz kadınlar çok şeyi affedip unutabiliyoruz neler neler unutuluyor hayatta kesinlikle bir şans daha vermelisin belki eskisinden bile daha iyi olabilir herşey ama kesinlikle eski konuları açıp birbirinizi yıpratmayıp oturup saatlerce konuşup bitirin konuyu ne kadar sevindim bilemezsin benim kocam aynı pişmanlıkla dönse geri bir dakika bile düşünmem tatlım yolun açık olsun

Sonanda bir sıkıntı yaşıyorum mesajını aldım ama geri dönemedim en kısa zamanda dönücem. Siyahbeyaz konunu katlettiğim için özür dilerim :)

Çok sevindim en son gelişmelere siyahbeyaz. Evet hayırlısı olsun bu sefer de sen düşün bakalım. Bunları hazmetmek zaman alabilir ama senin anlattığın kadarıyla da eşin kötü biri değil, seviyorsun da bebek de var eğer geçmişi yaptığını unutabilirim dersen barışırsın zaten.

Fakat acısını çıkarırım ben bu işin diyorsan hiç barışma çünkü daha kötü hale gelirsiniz.

Mutlu sonla biten bir hikaye de benimki oldu,hayırlısı buydu demek ki..İyi dilekler için teşekkür ederim..Geçmişle yaşamam
zaten merak etmeyin..Eskiyi deşecek durum da yok..Şu anda flört gibi görüşüyoruz..Bahsettiğiniz Banu gibi hemen almadım evime..Ev bakıyoruz ve çıkana kadar da buraya gelmemesi taraftarıyım ..Ayrıca ailesinin haberi yok barışacağımızdan ..Tamamen kendi düşünerek karar vermesi ve herşeye hazır olması,mantıklı konuşmaları önemliydi..Zaman herşeye ilaç olur..Kızım o kadar mutlu ki bütün gün anne-baba diyerek geziyormus ...Maaşallah inşallah herşey çok güzel olacak...
Çok ders aldım yaşadıklarımdan ..
Herkese tavsiyem önce SİZ ..Sizden daha değerli hiçkimse yok hayatta ve sizin için iyi olan neyse onu yaşamalısınız..Yok kocam izin vermiyor falan gibi şeyler yapmayın asla...Önce KENDİNİZE değer verin..Başınıza kötü birşey geldiği zaman eninde sonunda YALNIZ kalan ve yardım etcek tek insan var o da sizsiniz...Siz kendınıze yettikten sonra kimsenin bir önemi yok...Asla kendinizden vazgeçmeyin ve hayatta önce kendiniz,sonra aileniz,sonra eşiniz ve arkadaşlarınız olsun ...Benden bu kadar..Bugune kadar destek olan herkese çok çok teşekkürler...

O kadar mutlu oldum ki butun sureci eski konularindan beri tek tek okuyup takip etmistim dua ederdim aklima geldikce insallah bundan sonra yepyeni bi sayfa olur ikinizin de hayatinda.. Allah nazardan saklasin birbirinize tahammulunuzu arttirsin muhabbetinizi cogaltsin cok mutlu olun insallahh

Çoook mutlu oldum siyaybeyaz, konunu başından beri takip etmiştim. İçime doğdu sanki ne zamandır bakmamıştım, bu gün aklıma geldi. Aradım buldum seni, eşinin barışmak istemesine çok sevindim. Allah mutluluk versin, aynı hataları tekrarlatmasın. Yolunuz açık olsun, kızın ve eşinle birlikte...

aaaaa çok sevindim siyahbeyaz hakkınızda hayırlısı olsun. az çok belliydi zaten eşinin dönmek istediği çok mutlu oldum şu an. inşallah eskisinden daha sıkı bağlanısınız birbirinize mutluluklar diliyorum

Ah be Siyahbeyaz

Nasıl sevindim anlatamam inan.
Şimdi kapanan o iki konunu aç baştan sona oku.
Özellikle benim mesajlarımı oku.
Eşin kafasını dinleyip geri dönecek rahat bırak şu an bunalımda dedim.
Bak gördün mü o zaman geldi çattı işte.

Sen de kabul etmişsin.
Etmemen hata olurdu.
Çünkü senin konun buradaki konulardan çok çok farklı bir konuydu.
Senin eşin çok iyi adam siyahbeyaz.
Onun kıymetini bil.
Ve lütfen bundan sonraki hayatınızda öfkeni kontrol altında tutmaya çalış.
Geçmişi anmayın. Bu size sadece tartışma olarak geri döner.
Bol bol özlem giderin .
Umarım bu olay sizin hayatınızın dönüm noktası olur.

Hayat size bir ömür mutluluk ve huzur getirsin inşallah. (Amin)

İnanmıyorum ya nasıl kaçırmışım ben bu konuyu.:26:
Çoookkk sevindim gerçekten barışmanıza.
Umarım ikiniz de geçmişi unutur artık çok mutlu olursunuz..

Çok sevindim arkadaşım.
Allah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın ve yuvanızda her daim mutlu , huzurlu olun inşallah.

bende cok sevındım sıyahbeyaz allah daım etsın
fakat : bıze verdıgın mesajı sevmedım ben artık bu kadar seyden sonra bıraz daha esnek olmanız lazım sen burnundan kıl aldırmazsan o aldırmazsa sonu gene kotu olur.

İnsan once evet kendıne once deger verecek ama hayatındakı ınsanlara degersız muamelesı yapmayacak herkez hatalarından ders almalı eskı konularını sana yazılan herseyı okumalısın

Ve mutlaka öfke kontrolu

Beraber yenı evınızde cok mutlu olursunuz ınsallah

siyahbeyaz senin adına çok sevindim. Çok mutlu oldum. Umarım herşey çoook güzel olur, çünkü mutluluğu hakediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…