- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
İşin hayırlı olsun. Evet yukarı çıkmak için en dibe gitmek gerekiyor. Sen de yukarı çıkmaya başlamışsın. Ben de senin gibi dibi boyladım, şimdi ben de yukarı çıkmaya başladım. Geçen hafta aradı, ilk cümlesi çekişecek miyiz, anlaşacak mıyız oldu. Çok mutlu. Çok kötü olmuştum. 11 yılımı feda ettiğim insan nasıl böyle oldu dedim.
Sana gelince neden hala oyalıyor anlamadım. Seni yedekte mi tutmak istiyor? Bitmiş olan birşey artık tat vermez ki.
Sen işine ve kızına sıkı sıkı sarıl. Sanırım anlaşmalı boşanmada şahit gerekmiyor. Dilekçeyi verdikten sonra gün alınıyor ve o gün bir kere hakimin karşısına çıkıp 3 dakikada olay bitiyormuş. Bir de siz de sanırım mal paylaşımı da yok. Daha kolay olmalı.
Allah senin ve benim gibi durumda olanları yardımcısı olsun. Değmeyecek insanlar için ömür tüketmeye değmez.
Kafam çok karışık,ama konustugum bir kişi bile dönme demedi açıkçası herkes çocugumu düşünmem gerektiğini ve ayrı ev olayını söyledi..Zaman ilaç olur herhalde..Biraz görüşerek düşünebilirim diyorum...Hemen gelmesine hazır değilim..Karmakarısıgım..Hayırlısı olur inşallah...
Mutlu sonla biten bir hikaye de benimki oldu,hayırlısı buydu demek ki..İyi dilekler için teşekkür ederim..Geçmişle yaşamam
zaten merak etmeyin..Eskiyi deşecek durum da yok..Şu anda flört gibi görüşüyoruz..Bahsettiğiniz Banu gibi hemen almadım evime..Ev bakıyoruz ve çıkana kadar da buraya gelmemesi taraftarıyım ..Ayrıca ailesinin haberi yok barışacağımızdan ..Tamamen kendi düşünerek karar vermesi ve herşeye hazır olması,mantıklı konuşmaları önemliydi..Zaman herşeye ilaç olur..Kızım o kadar mutlu ki bütün gün anne-baba diyerek geziyormus ...Maaşallah inşallah herşey çok güzel olacak...
Çok ders aldım yaşadıklarımdan ..
Herkese tavsiyem önce SİZ ..Sizden daha değerli hiçkimse yok hayatta ve sizin için iyi olan neyse onu yaşamalısınız..Yok kocam izin vermiyor falan gibi şeyler yapmayın asla...Önce KENDİNİZE değer verin..Başınıza kötü birşey geldiği zaman eninde sonunda YALNIZ kalan ve yardım etcek tek insan var o da sizsiniz...Siz kendınıze yettikten sonra kimsenin bir önemi yok...Asla kendinizden vazgeçmeyin ve hayatta önce kendiniz,sonra aileniz,sonra eşiniz ve arkadaşlarınız olsun ...Benden bu kadar..Bugune kadar destek olan herkese çok çok teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?