- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Ayrılık sürecimi tümüyle burda anlatmıştım ve konumu kapatmak zorunda kalmıştım..Bugüne kadar derdimi okuyarak beni anlamaya çalışan ,destek olan ve özel mesajlarıyla durumumu soran herkese teşekkür ederim öncelikle,artık kararımı verdim..Eşim zaman istemişti en son ve hiçbir aşama kaydedemedi..Sonra da yıllık iznine çıkarak benim son kalan sabrımı da taşırdı...2haftadır şehirdışında ve ''gel artık imza atalım''dedim..Şimdi bu süreci yaşayan ve anlaşmalı boşananlar bana yardım eder misiniz?
-Randevu almak şart mı,adli tatil girmeden nasıl halledebilirim bu işi?
-Avuktasız anlaşarak boşansak kaç saatte biter?
-Boşanma sonrası asla görüşmek istemiyorum,bunu başarabilen var mı?
-Çocuğum için dahi aramasını istemiyorum .Bu mümkün mü?
Kızlar gerçekten de insan başta çocuğunu düşünüp ''bekle'' diyor kendine ,ama bir süre sonra kafası bir anda netleşiyor ve diyor ki ''yok yaa sen salak mısın ,neden ve neyi bekliyorsun..Bu adam kim ki seni hak etsin''dediğin anda olay bitiyor..Silkinip kendine geliyorsun ve noktayı koyuyorsun ..Bu hafta aradığı anda işten izin alıp boşanmaya gitmek istiyorum..Desteğinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var..Hemen buluşup imzalayabilir miyiz?Adli tatile kalmak istemiyorum..
Nasıl diyeceğim ki hakime öyle:)) Rezil olmuyum yanlış duymuş olma sakın valla rezil olurum..Şartlarım hazır bir imzaya bakar..Bir günde çıksın hayatımdan hiç olmamış gibi olsun istiyorum ..Sihirli bir değnek değdi bana o kadar netim ve kararlıyım ki asla pişman olmam kızım için de elimden geleni yaptım içim çokk çok çok rahat..
Ayrılık sürecimi tümüyle burda anlatmıştım ve konumu kapatmak zorunda kalmıştım..Bugüne kadar derdimi okuyarak beni anlamaya çalışan ,destek olan ve özel mesajlarıyla durumumu soran herkese teşekkür ederim öncelikle,artık kararımı verdim..Eşim zaman istemişti en son ve hiçbir aşama kaydedemedi..Sonra da yıllık iznine çıkarak benim son kalan sabrımı da taşırdı...2haftadır şehirdışında ve ''gel artık imza atalım''dedim..Şimdi bu süreci yaşayan ve anlaşmalı boşananlar bana yardım eder misiniz?
-Randevu almak şart mı,adli tatil girmeden nasıl halledebilirim bu işi?
-Avuktasız anlaşarak boşansak kaç saatte biter?
-Boşanma sonrası asla görüşmek istemiyorum,bunu başarabilen var mı?
-Çocuğum için dahi aramasını istemiyorum .Bu mümkün mü?
Kızlar gerçekten de insan başta çocuğunu düşünüp ''bekle'' diyor kendine ,ama bir süre sonra kafası bir anda netleşiyor ve diyor ki ''yok yaa sen salak mısın ,neden ve neyi bekliyorsun..Bu adam kim ki seni hak etsin''dediğin anda olay bitiyor..Silkinip kendine geliyorsun ve noktayı koyuyorsun ..Bu hafta aradığı anda işten izin alıp boşanmaya gitmek istiyorum..Desteğinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var..Hemen buluşup imzalayabilir miyiz?Adli tatile kalmak istemiyorum..
1 kusurlu taraf dava acamiyor
2 adli tatil 20 temmuz gunu baslicak hangi ildeysen sabah tevzi mahkemesi veznesine git harci yatir ve davan ir mahkemeye dussun
3 yani da dilekcen esinin tcside olucak onlari al yanina unutma
4 avukat barodan istersin zorda kalirsan dilekcenide bisekilde yazariz ben ozelden yardim ederim canini sikma
5 elinde delillerin varmi onu kusurlu sayacak seyler bunlari siralicaksin
6 ilk yazdimya kusurlu sayilirsan davan duser
7 hakim varsayimla karar vermez elle tutulurseyler lazim
8 en onemlisi yuvan yikilicak artik geri donusu olmicak iyi dusun olc tart gecmisini bilmiyorum ama inan sonkez konus derim dul olmak kolay is degil
9 herzaman yaz mesaj at yardimci olurum
Çocuğumu göstereceğim tabi ki haftada bir gün o alacak,ben onunla görusmek ıstemıyorum..ailemden alsın,hıcbır konuda benı aramasın haberım olmasın uzak kalsın ıstıyorum sadece...
Anne olarak çocuğunun başında senin olman daha mantıklı bence ama bilmem hakim ne der?
Yok bensız de bakabılıyor 6-7 saat alır getırır ..
o zaman ben tcsini istiyim bı de baroyu arayıp adli yardımdan sorayım randevu gerekıyor mus ..sen de bana örnek boş bı dılekce yollar mıısn boşluk doldurabılecegım?Şahıt gerekmez dıye bılıyorum..Ben kusurlu taraf degılım yanı o evı terk ettı bebegım 8 aylıktı sımdı 1,5 yasına gelıyor 9 aydır eve gelmedı bıttı yanı net ayırır hakım zaten ımza atarsak degıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?