Sonunda Boşanmaya Karar Verdim!

internetım olmadıgından gıremıyorum tasındık artık duzenımız bıze aıt şükür hersey de yolunda..Iyı dıleklerınız ıcın cok cok teşekkür ederım ..Dualarınızla destegınızle bu kadar dırayetlı güçlü kaldım...Hatalarımdan dersler cıkardım o da öyle...İkimiz de pişman degılız
tekrar bastan basladıgımıza maaşallah dıyelım...nazara gelmeyelım:):)

Merhaba konunuzu hep uzaktan takip etmistim. Rabbim yuvanizfan huzuru eksik etmesin. Hep mutlu olun. cok uzuldunuz.

siyahbeyaz Allah tekrar yasatmasin ayni sıkıntıları.yeni yuvanizda huzurlu ve musmutlu olun insallah canim :)
siz bunu hakettiniz

hikayenin sonu nasıl güzel bitmiş
ne kadar sevindim anlatamam.
inşallah yaşadığınız sorunları tekrar yaşamassınız.
kızın içinde çok sevindim siyahbeyaz,
nasıl gözlerinin içi gülüyordur yavrunun.

Sanki benim yuvam yeniden olmuş gibi çok sevindim siyah beyaz. Çok acılar çektin, Rabbim bir daha yaşatmasın. Bizim için çok geç artık, biz de davalar açıldı. Biz ayrılıyoruz ama umarım sen çok mutlu olursun.

hatırladınmı cnm benı.ben bosandım senı duunca agladım.1yasına degıyor oglum bu hafta.ve gelmıor.hala gormedı.bılıormusun cocugunu.bana vosanacagımız zaman benı rahat bırak sıze gerı donecem gelecem demıstı.kafamı toplayım ızın ver demıstı.ben sureklı aradım onu gel dıye .evet rahat bırakmadım galıba.oda bende sogudu galıba.kendımden nefret edıorum.

kızlar son haberı aktarayım hep destek olanlara 1 yıl dolmadan tekrar ettı sorunlar ve ayrıldık yanı benden tavsıye DENENMISI ASLA DENEMEYIN ...hiç uzulmedım hıc aglamadım o kadar net ve gucluyum kı artık hıc soru yok kafamda..kızım cok mutluydu barısmamıza sımdı bayagı uzgun cunkı bebekken ayrı olmamız daha ıyı olacaktı o konu dısında uzuldugum tek sey kalmadı ..oyle durumla karsılasanlara tavsıyem BOŞ YERE DENEMEYIN,EVLILIKTE IP KOĞUNCA O DUGUMLE DEVAM ETMIYOR..

konunuzu tamamen okumuştum. yeniden başladığınız için sevinmiştim.
bu evliliği kurtarmak için çok istekliydiniz.
neden anlaşamadınız?

Ben derım canım.DONME.Ben karakolluk olup,sıddete uğrayıp ustune 20 gun çocuğumun yuzunu göstermeyen adamla boşanma davamdan vazgectım.Sebeb pişmanmış da çocuk analı babalı buyusun de sevıyormus da.YALAN.Bır yıl surdu.Bu bır yılda hersey aynı tas hatta daha beter.Sankı yalvaran o degılmıs gıbı pervasız hareketler,hakaretler,suçlamalar.Su an cok pısmanım vazgectıgım ıcın.Bır yıl heba oldu.Hıc bır zaman o zaman olduğu kadar haklı olamam.Darp var,tazmınat var Sımdı boşanmaya kalksam hıcbıseysız ortadayım.Hersey ona kar.Ikı lafa kanma nolur.Cocugum ıcın dondum ama cocugum böyle daha cok mutsuz.Su an hamıleyım ustelık ya o kadar savunmasız ve salagım kı .Yıne de Ikıncı cocugum oğluma bı kardeş olacağı ıcın cok mutluyum bıle cektıklerıme değer.

bence denedigin iyi olmus aklinda soru isareti kalmamis en azindan

Boşanma kararı verdim ama kendimde o cesareti bulamıyorum.
7 yıllık evliyim, ilk yılın sonunda eşimin çocuğunun olamayacağını öğrendik,ben elimden geldiğince destek oldum,benimde olmayabilirdi dedim, ikimizde depresyona girdik bu arada ben 36 esim 38 yasinda, doktora gitmeye ikna ettim ama ilaclari kullanmadı ben kullandım toparladım kendimi.
O birtürlü atlatamadı sanırım kendini saldı evde koca gibi değilde benim çocuğum gibi davranıyor,herseyin sorumlulugu benim üzerimde bensiz hiçbirşey yapmıyor,aynı işyerinde calışmamız da tuzu biberi oldu. 6 yıldır düzelir onu yüzüstü bırakmış olmayım diye sabrettim ama düzelmediği gibi beni de bunalıma soktu. Tekrar tedaviye başladım doktorum bu defa gittiğimde 2 yıl önce de aynı sorunlarla geldin bana ne bekliyorsun hala hayatını değiştirmek için dedi : ( .çok caresizim , kocama da kıyamıyorum kötü biri değil ama biz mutlu değiliz 6 yıldır : ( ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Bilmem yine anlasamadık yapılacak bırsey yok demek kı bunu görmek lazımmıs görmus olduk ..Çocugum da alısacak ben zaten alıstım öncesınde yeterınce acı cektıgım ıcın bu kez daha gucluyum emın olmus oldum..Kımse de dönmesın ıkıncı sansı alan ucuncu sans ıcın yıne hata yapıyor bunu anladım:)

bence denedigin iyi olmus aklinda soru isareti kalmamis en azindan

Evet sanırım o yüzden artık kafamda soru işaretı kalmadı,çunkı bu kez nerde hatalısın dedılerse herşeyı aynen yaptım cok cabaladım anladım kı sorun bende degıl onda..O bı kere gıtmeyı koymus kafaya ,kötu olan evımızı tasıyıp baslamamız oldu bu kez babaevıne döndum ama herseye nasıl alısılıyorsa buna da alısacagız..Bu yasıma kadar kac defa dıbe vurdum cıktım benı yıkacak bırsey yok artık ..

Boşanma tarıhım bellı oldu 17 ekım.. kızlar resmen konu actıgımdan bu yana bı yıl ıkı ay olmus..Boş yere bır yılı kaybedıp başa döndüm:

Konularınızı biliyorum. Barıştığınızı öğrendiğimde çok sevinmiş ve emeğinizi taktir etmiştim.
Bence bu iki yılı kayıp olarak görmeyin siz bir anne olarak yapmanız gerekeni yaptınız.

Yalnız ne oldu da bu noktaya geldiniz yine? Neden koptu ipler?

herşey bir anda oldu 10 ayda sadece üç kez kavga yaptık son ıkısı sertti ve darp gibiydi..herşeyi kendı elıyle batırdı bana da gıtmekten baska yol kalmadı ..Tarih netleşince bir garip hissettim..Yoksa iyi gibiydim bugune kadar..Havadandır ınsallah bu depresyon durumlarım...Değmez için üzülmek ıstemıyorum artık..

Allah Allah, son tartışmanızın konusu neydi? Şiddete varacak kadar ne geçti aranızda?

Inan konuyu hatırlamıyorum bıle cunkı anlamsız sınır hallerı vardı burda da yazıyordum ya onlardan bırıydı eskıden esyalardı kırdıgı sımdı ben oldum sonrada cocuk olacaktı...

Aslında Allah benı sevıyor ve dönup gerceklerı görmem ıcın benı tekrar ona yolladı ..bunun da yasanması lazımdı yoksa ben kendımı yerdım ..naparsak yapalım olması gereken oluyor ..o yuzden plansız yasanmalı hayat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…