- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
internetım olmadıgından gıremıyorum tasındık artık duzenımız bıze aıt şükür hersey de yolunda..Iyı dıleklerınız ıcın cok cok teşekkür ederım ..Dualarınızla destegınızle bu kadar dırayetlı güçlü kaldım...Hatalarımdan dersler cıkardım o da öyle...İkimiz de pişman degılız
tekrar bastan basladıgımıza maaşallah dıyelım...nazara gelmeyelım:):)
internetım olmadıgından gıremıyorum tasındık artık duzenımız bıze aıt şükür hersey de yolunda..Iyı dıleklerınız ıcın cok cok teşekkür ederım ..Dualarınızla destegınızle bu kadar dırayetlı güçlü kaldım...Hatalarımdan dersler cıkardım o da öyle...İkimiz de pişman degılız
tekrar bastan basladıgımıza maaşallah dıyelım...nazara gelmeyelım:):)
Kafam çok karışık,ama konustugum bir kişi bile dönme demedi açıkçası herkes çocugumu düşünmem gerektiğini ve ayrı ev olayını söyledi..Zaman ilaç olur herhalde..Biraz görüşerek düşünebilirim diyorum...Hemen gelmesine hazır değilim..Karmakarısıgım..Hayırlısı olur inşallah...
kızlar son haberı aktarayım hep destek olanlara 1 yıl dolmadan tekrar ettı sorunlar ve ayrıldık yanı benden tavsıye DENENMISI ASLA DENEMEYIN ...hiç uzulmedım hıc aglamadım o kadar net ve gucluyum kı artık hıc soru yok kafamda..kızım cok mutluydu barısmamıza sımdı bayagı uzgun cunkı bebekken ayrı olmamız daha ıyı olacaktı o konu dısında uzuldugum tek sey kalmadı ..oyle durumla karsılasanlara tavsıyem BOŞ YERE DENEMEYIN,EVLILIKTE IP KOĞUNCA O DUGUMLE DEVAM ETMIYOR..
bence denedigin iyi olmus aklinda soru isareti kalmamis en azindan
Boşanma tarıhım bellı oldu 17 ekım.. kızlar resmen konu actıgımdan bu yana bı yıl ıkı ay olmus..Boş yere bır yılı kaybedıp başa döndüm:
Allah Allah, son tartışmanızın konusu neydi? Şiddete varacak kadar ne geçti aranızda?herşey bir anda oldu 10 ayda sadece üç kez kavga yaptık son ıkısı sertti ve darp gibiydi..herşeyi kendı elıyle batırdı bana da gıtmekten baska yol kalmadı ..Tarih netleşince bir garip hissettim..Yoksa iyi gibiydim bugune kadar..Havadandır ınsallah bu depresyon durumlarım...Değmez için üzülmek ıstemıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?