Her iki tarafta birbirini anlamalı.Sizi direk itham etmek istemiyorum. Çocuğunuzun her daim evde değilmiş ama çocuğu sabahtan akşama kadar zıplayıp, koşan, bağırarak ağlayan gürültü yapıp yapıp olur o kadar çocuk diyen komşu yüzünden ben içini yaptırıp oturduğum evden taşınmak zorunda kaldım.
Yani apartmanda yaşayıpta komşusuna saygı duymayan insan çok.
Eşim de aynısını yaptı kızdım demek erkekler aynı:)Bizim alt komşu da geldi kusura bakmayın dedim ondan sonra da gerçekten dikkat ediyoruz ama bu kadar oluyor
Bir daha gelirse yapabileceğimiz bi şey yok gerçekten dikkat ediyoruz hala ses geliyorsa yönetim polis jandarma zabıta 0900 lü hatlar nereyi isterseniz arayabilirsiniz diyeceğim
Gece n yine normal bir gurultude (gerçekten normal) aşağıdan vurdu eşim de ondan daha da hızlı vurdu daha da ses gelmedi..ben yapmam böyle bi şey ama :) eşim yaptı valla
Anlayışsız insan çok fazla yoksa bu kadar sorun neden yaşansın.Her iki tarafta birbirini anlamalı.
Başka türlü apartmanda yaşanmaz.
Tabi ki de doğru iki tarafta anlamalı diyorum o yüzden.Anlayışsız insan çok fazla yoksa bu kadar sorun neden yaşansın.
Benim eski komşu çok sorumsuzdu sağolsun kadın travma yarattı bende.
Evinde internet tv yoktu bi cemaat üyesiydiler çocukları dışarı da çıkarmıyordu o çocukların evde nasıl gürültü yaptıklarını siz düşünün.
Benim çocuğum var gürültü yapabilir diye bir anlayış olamaz.
Ben de taşındım öyle bir apartmandan ama çocuk gece 12 ye kadar çıldırıyordu çekilecek gibi değildi. Bu benim 9. Evim yan dairemin garsoniyer gibi kullanıldığı bir apartmanda da oturdum ama saat makul olduktan sonra kimseyi şikayet etmedim.Sizi direk itham etmek istemiyorum. Çocuğunuzun her daim evde değilmiş ama çocuğu sabahtan akşama kadar zıplayıp, koşan, bağırarak ağlayan gürültü yapıp yapıp olur o kadar çocuk diyen komşu yüzünden ben içini yaptırıp oturduğum evden taşınmak zorunda kaldım.
Yani apartmanda yaşayıpta komşusuna saygı duymayan insan çok.
Ya ben bazı şeylere dikkat ettikten sonra gündüz saati çok normal karşılıyorum gürültüyü, apartman sonuçta burasıYaşlı diye herhalde bu kadar hassasiyet onlar da haklı, ama çocuk da haklı,kaldı ki anlattığınız durum gayet makul
Benimki tarzandan hallice valla,alttakilerin fikrini hic merak etmiyorum ☻
Ben de benzer bir yöntem tercih edeyim diye düşünüyorum aslında. Evine desibel cihazı taktırsın isterse :)Bizim alt komşu da geldi kusura bakmayın dedim ondan sonra da gerçekten dikkat ediyoruz ama bu kadar oluyor
Bir daha gelirse yapabileceğimiz bi şey yok gerçekten dikkat ediyoruz hala ses geliyorsa yönetim polis jandarma zabıta 0900 lü hatlar nereyi isterseniz arayabilirsiniz diyeceğim
Gece n yine normal bir gurultude (gerçekten normal) aşağıdan vurdu eşim de ondan daha da hızlı vurdu daha da ses gelmedi..ben yapmam böyle bi şey ama :) eşim yaptı valla
Yaşlı insanlar daha hassas oluyor gürültü konusunda. Söylediğim gibi gürültünün boyutunu bilmiyorum bizde küçük çocuğu olanı, bebeği olanı tabi idare ediyoruz. Her gürültüde şikayet etmiyoruz.Ben de taşındım öyle bir apartmandan ama çocuk gece 12 ye kadar çıldırıyordu çekilecek gibi değildi. Bu benim 9. Evim yan dairemin garsoniyer gibi kullanıldığı bir apartmanda da oturdum ama saat makul olduktan sonra kimseyi şikayet etmedim.
Mesela sabah erkenden ya da akşam 9 dan sonra makine falan çalıştırmam. Evde bağırış falan olmaz. Sadece çocuğum koşuyor yani napiyim bilmiyorum ki
Nasıl olduğunu Tahminden ziyade fazlasını biliyorum ben de birebir yaşadığım için. Güm güm güm şeklinde adımlıyor koridoru baştan başa. Elindekileri parkeye falan düşürüyor, dikkat etse de yapıyor mesela kızım koşma diyorum koridorun yarısını yürüyor yarısını unutup gene koşuyorüstte çocuk oldugu zaman aşağıya müthiş gürültü gidiyor
Eğer çocuğun haraketlerini takip edip zamanında uyarıcı dil kullaniyorsan için rahat olsun canım.Ya ben bazı şeylere dikkat ettikten sonra gündüz saati çok normal karşılıyorum gürültüyü, apartman sonuçta burası
Orası öyle ama yaşı olan insana bunu pek anlatamıyorsun malum...yinede konuş bir daha birşey yaparsa,umarım daha fazla sorun çıkarmazlarYa ben bazı şeylere dikkat ettikten sonra gündüz saati çok normal karşılıyorum gürültüyü, apartman sonuçta burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?