Yani şöyle demeyi düşünüyorum. "Daha önce de bu şikayetinizi söylemiştiniz biz de gürültü olmaması gereken saatlerde buna riayet ediyoruz ama daha başka yapacağımız bir şey yok, tavana vurmak hoş bir davranış değil. Bundan sonra şikayetinizi bize değil gerekli mercilere yaparsanız daha iyi olur" gibi bir şey.Hangi hakla sert davranacaksınız onu anlamadım
Zaten yazdığın saatlerde çocuğum uyuyor. 19 da yatar şimdi sabah 7.15 te kaldırıp kreşe götürüyorum.Yani dikkat etmeseniz haklılar derim ama 7/24 sıfır gürültü maalesef mümkün degil apartmanda
Benim alt komsu kari koca kac gündür akşamları bagiriyorlar cocuklar gunduz evde at kosturur duvarlardan sanki ust katimda koşuyor gibi sesler gelir hoslanmasam da bir sey diyemiyorum ki çocuklar da en küçüğü 10 yasinda.
Yani 2 yasindaki bebege de dur sus deyince soz dinlemez ki
Eski apartmanda alt katimda yasli teyze vardi süpürge acsam ki haftada bir, rahatsiz olurdu ben de dikkat ederdim yani yaşlılar ses istemiyor ama apartmanda da maalesef mümkün olmayabiliyor gerekirse yuz yuze konuşun durumu bize anlattığınız gibi anlatin tavana vurulmasından da ben rahatsızim diyin ayip yani
Bu arada apartman yönetmeliğine göre 19:00-07:00 arası ve ogle arasi ses yapmak uygun degildir ama 2 yasindaki bebe de ne bileyim...
Allah aşkına nereye yapsın. Haklı bende yukarda bebek var sürekli ağlıyor rahatsız oluyorum tamam söylemiyorum bebek diye anlayış gösteriyorum ama yaşlı insanlar ben 23 yaşındaki insanım takar kulaklığı uyarım ama biraz empatiYani şöyle demeyi düşünüyorum. "Daha önce de bu şikayetinizi söylemiştiniz biz de gürültü olmaması gereken saatlerde buna riayet ediyoruz ama daha başka yapacağımız bir şey yok, tavana vurmak hoş bir davranış değil. Bundan sonra şikayetinizi bize değil gerekli mercilere yaparsanız daha iyi olur" gibi bir şey.
Iste ben de bastaki mesaja bakarak senden çocuktan yana sıkıntı göremedim hatta bahsettigim eski apartmanda yan komsumun cocugu vardi gece 3te ciglik cigliga uyanırdı odalar bitisik ya, duyuluyor anne babasi konuşurdu onunla pışpışlardi yani öyle birine de sikayete gidilmez ki bebek bu ağlayacak elbet. Bence yaslilar biraz takintili davranmislarZaten yazdığın saatlerde çocuğum uyuyor. 19 da yatar şimdi sabah 7.15 te kaldırıp kreşe götürüyorum.
Öyle gecelerimiz de oldu tabi, diş çıkarırken gece ağladığı susturamadığımız. Ama o zamanki evimizin üstünde 2 küçük oğlu olan komşu vardı birbirimizi idare ettikIste ben de bastaki mesaja bakarak senden çocuktan yana sıkıntı göremedim hatta bahsettigim eski apartmanda yan komsumun cocugu vardi gece 3te ciglik cigliga uyanırdı odalar bitisik ya, duyuluyor anne babasi konuşurdu onunla pışpışlardi yani öyle birine de sikayete gidilmez ki bebek bu ağlayacak elbet. Bence yaslilar biraz takintili davranmislar
Allah aşkına nereye yapsın. Haklı bende yukarda bebek var sürekli ağlıyor rahatsız oluyorum tamam söylemiyorum bebek diye anlayış gösteriyorum ama yaşlı insanlar ben 23 yaşındaki insanım takar kulaklığı uyarım ama biraz empati
Allah aşkına nereye yapsın. Haklı bende yukarda bebek var sürekli ağlıyor rahatsız oluyorum tamam söylemiyorum bebek diye anlayış gösteriyorum ama yaşlı insanlar ben 23 yaşındaki insanım takar kulaklığı uyarım ama biraz empati
Elbette idare edilir şimdi kucuk cocuga dur desen durmaz sus desen susmaz akli ermiyor kiÖyle gecelerimiz de oldu tabi, diş çıkarırken gece ağladığı susturamadığımız. Ama o zamanki evimizin üstünde 2 küçük oğlu olan komşu vardı birbirimizi idare ettik
Teşekkürler kızımın geçen seneki hali :) o zaman ses yapamıyodu koyduğun yerde duruyorduBu aradaki resimlide sizin bebekse çok şeker maşallah aşık oldum
Yani evde olan gürültü öncelikle benim başımı ağrıtıyor :)Ama cocuğu isteğe bağlı ağlatmiyoruz. Bi kapatma dügmesi falan yok kapatamiyoruzEmpati evet, alt kattakileri anliyoruz, rahatsiz etmek bizim de hosumuza gitmiyor ama elden ne gelir? Ne yapalim mesela?
Ayakkabı dediğim kumaş patik çünkü alttakiler kombiyi pek açmıyor, yerler biraz soğuk. O yüzden kalın havlu çorap ya da kaydırmaz patik giydiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?