Sonunda oldu, alt komşudan şikayet.

Bizde de o sorun var ama napalim çocuk bu dur deyince duran bir şey değil ki

Benim sözüm bu tarz aileler için değil. Onların başımızın üstünde yeri var. Ben kendi tv karşısına geçip, çocuğu evde başı boş bırakan insanlara söyledim.

Bazı insanlar gürültü konusunda gereğinden fazla hassas olabiliyor, özellikle yaşı ilerlemiş insanlar için bu daha çok geçerli ama kim olursa olsun apartmanda yaşayanlar aynı zamanda ortak bir alanı paylaştığını da unutmamalı. Makul saatlerde gürültü, tamirat , çocuk sesleri vs gibi şeyler aşırı olmadığı sürece herkes tarafından karşılıklı olarak tolere edilmeli. Bu denli dikkat etmenize rağmen komşunuz şikayete geliyorsa onların aşırı hassasiyeti yüzündendir. Apartmanda çocuk büyütmek çok zor, komşuları sürekli rahatsız edecek kadar gürültü çıkarmak kimsenin hakkı değil ama yere oyuncak düştü veya çocuk 1-2 dk koridoru koşarak geçti diye uyarmak da hastalık derecesinde gürültüye karşı hassas olmaktır.

Sizin de gürültüden rahatsız olma hakkınız var.Kuran sesi diye rahatsız olunmaz diye bişey yok.Sonuçta hepsi gürültü.Bu tür olaylar karşılıklı anlayışla çözülür.Karşıdaki kabul etmiyorsa yapacak bişey kalmıyor.Gürültü bahane dinlemiyor.

ben bu sıkıntıyı üst katımdan yaşıyorum. yani bir alt kat komşusu, gürültüye maruz kalan ve yakınan taraf olarak söylüyorum ki sizin çocuğunuz 7de uyuyorsa abartılacak bir durum yok demektir sonuçta gündüz illaki hareket olacak ve henüz çocuk küçük ne kadar aşırı gürültü olabilir ki?
bunların dışında sizde gayet kibar ve ılımlı yaklaşmışsınız bu gibi durumlarda bence nezaket tahammül seviyesini arttırır özellikte.
eğer bir kez daha gelirse siz yine çizginizi bozmayın derim ama üçüncü kez olursa çocuk bu bu kadar oluyor der geçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…