Bekleriz gel :) her şey bıraktığın gibidir muhtemelenBalıkesir canlandı bir an gözümde,nasıl özledim
Dediğin gibi evde ses olmayınca dikkat çekiyor rahatsız oluyorlar sanırımYaşlı karı -koca kalıyorlar galiba. Kendilerinde hiç gürültü olmadığı için sizin evde karınca bile yürúse duyuyorlardir.
Ama bebiş zaten haftanın 3 gün yok. Diğer günler erken yatıyor. 2 yaşında minicik zaten pıt pıt ayak seslerinden rahatsız olmaları hemde çok erken saatlerde anormal geldi bana.
Ki siz gerçekten medeni insanlarsiniz canim
Az önce bizim alt komsu bagris çağrış saklambac oynadı. Hiç rahatsiz olmadim.Merhaba herkese,
2 yaşında bir kızım var. Evde koşturarak yürüyor. Alt katımızda bir yaşlı çift oturuyor. Bir defa akşam 8 de geldi, hanım uyuyor dedi tamam amca dedik dikkat ettik. Geçen gün gördüğümde özür diledim yumuşak ayakkabı giydiriyorum ama ayaklarını yere vurarak yürüyor, koşuyor kusura bakmayın dedim.
Çocuğum haftada 3 gün sabah 7.30 akşam 18 arası kreşte. Diğer iki gün benimle evde ama 1 de çıkarıp 4 e kadar dışarıda yoruyorum.
Haftasonu yasak yüzünden 2 gün babasıyla beraber oyunlar oynuyorlar. Ama öğlen uyutmuyorum ki akşam erken uyusun gürültü falan olmasın diye. Akşam 19 da uyur (kreşe gitmediği günler)
Ortalıkta zıplamasın diye eve trambolin aldık ama yine de arada koşması zıplaması oluyor.
Az önce salondayken alttan tavanı çaldılar uzun süre. Canım sıkıldı yani bu işe.
Bundan sonra yine kusura bakmayın mı desek yoksa biraz daha sert mi davransak bilemedim. Sizce bu saatte çocuğun yaptığı koşma sesi ne kadar kötü olabilir ki? Şikayete değer bir şey mi?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Vallahi şuan bile zor 6.5 aylıklar destekli uyuyorlar acaba beşik sesi gidiyor mu diyorum. Ayaklaninca nasıl olacak bilmiyorum. Üstten ses yok şükür oğlumun kulakları acayip bir şey. İkiz olmasa ses olsa o kadar sıkıntı etmem de ha uyudular derken gelecek bir sesHı hı
Ama 2 3 sene sonra beni anlardın
Ya ben de malesef itiraf etmeliyim ki 2 yaşında bir çocuğu haddinden fazla ekrana maruz bırakıyorum. Yoksa 1 dk oturmuyor bile. Enerjisi çok fazla ve bir şekilde boşaltmak zorundalar. İzinli saatlerde çıkarttığımda 2 kmye yakın yürüyoruz. Yorulur diyorsun yorulmuyor. Üstüne bir de parkta oynuyor. Çocuklara çok yazık oldu şu pandemi sürecnde. Bir neslin çocukluğunda bir boşluk olacak ilerleyen yıllarda bence.Benim derdim! Pek bilmediğimiz,pandemi nedeniyle de pek öğrenemediğimiz bi yerde yaşıyoruz. Oğlum 4.5 yaşında ve komşular söyledi bana da ama çocuk bütün gün evde ve maalesef telefon tablet kullanır, izler oldu. Onların yüzünden baskılyıorum bazen çocuğumu ki çok gürültü de etmez. Arada koşmak istiyor,koşmasın mı yani? İdare eden,anlayışlı komşular çok eskide kaldı. Yani demiyorlar mı zaten pandemi var,çocuklar havalar da soğuk çıkamıyorlar,bu çocuklar enerjilerini nerde atsın? Hiç mi çocuk büyütmediniz ya? Sinirlerim bozuldu bak yine... Çocuklara çok üzülüyorum gerçekten... Sanki biz gürültü yapmalarını istermiş gibi yada uyarmıyormuş gibi davranmaları yok mu bide? Terliğimin tekiyle ağzına yapıştırasım geliyor yemin ederim.
Tahmin ediyorum ya ,tek başına ilgileniyorsun bir de sanırımVallahi şuan bile zor 6.5 aylıklar destekli uyuyorlar acaba beşik sesi gidiyor mu diyorum. Ayaklaninca nasıl olacak bilmiyorum. Üstten ses yok şükür oğlumun kulakları acayip bir şey. İkiz olmasa ses olsa o kadar sıkıntı etmem de ha uyudular derken gelecek bir sesikizi olanın halinden ikizi olan anlar
Evet kesinlikle. Benimde çocuklarim var evde koşturmuyorum normal bişey olduğunu düşünmüyorum ama bana nedense hep tepemde tepinenler denk geliyor koca dana olsalar bile. Çocuktur koşar, yıkar, sıçar, döker diyenlere kafadır bu şişer, beyindir bu yanar diyesim var. Kimsenin kimsenin tepesini yıkıp dökmeye hakkı yok. Evde koşulmaması gerektiğini ailelerin öğretmesi gerekiyor. Koşmadanda oynanabildiğini. Maç ın evde yapılmaması, evde at yarışı yapılmaması gerektiğini ögretmeleri gerekiyor..Anlayışsız insan çok fazla yoksa bu kadar sorun neden yaşansın.
Benim eski komşu çok sorumsuzdu sağolsun kadın travma yarattı bende.
Evinde internet tv yoktu bi cemaat üyesiydiler çocukları dışarı da çıkarmıyordu o çocukların evde nasıl gürültü yaptıklarını siz düşünün.
Benim çocuğum var gürültü yapabilir diye bir anlayış olamaz.
Kizina ogret,alt kattaki komsu teyzeye "annane"desin S SpizellaYani şöyle demeyi düşünüyorum. "Daha önce de bu şikayetinizi söylemiştiniz biz de gürültü olmaması gereken saatlerde buna riayet ediyoruz ama daha başka yapacağımız bir şey yok, tavana vurmak hoş bir davranış değil. Bundan sonra şikayetinizi bize değil gerekli mercilere yaparsanız daha iyi olur" gibi bir şey.
Bolca aminTahmin ediyorum ya ,tek başına ilgileniyorsun bir de sanırımAllah bağışlasın birde kolaylık da versin ins cok uslu olurlar yoksa işin iş
Ben öyle bir aile yüzünden taşındım ki gercekten psikolojim çok etkilendi bitirdiler beni. Sizin söyleminiz gibi insan olduğundan şüphe ettigimiz, çıkan gürültü ve seslerin insandan çıktığına inanmak için bin şahit isteyen tarzdan seslere sahit olduk tam birbuçuk sene baş beyin kalmadı bizde. Ne hamileliğimden ne lohusalığımdan ne yavrumdan bişey anladim cocuklarimda perişan oldular sesten. Sabahin 7 sinden gecenin 12 sine kadar.Çocuğunuzun gürültü yaptığı saat aralıkları gayet ideal geldi bana, kaldı ki sorumsuz biri de değilsiniz dikkat ettiğinizi belirtiyorsunuz. Komşularınızın yaşlı oluşu da etki ediyor tabiki. Benim üst katımda insan olduklarından şüphe duyduğum bir aile yaşadığı için sizinki bana hiç sorunmuş gibi gelmedi yani
Konu sahibi beceriksiz geldi bana da.Alt komşunuz haklı.Saat kaç olursa olsun komşunuz iyi niyey göstermedikçe rahatasız etmeye hakkınız yok.Apartmanda yaşıyorsunuz ve bunun kuralları var.Bunlar bahane değil malesef.
Evet uyku konusunda dediğiniz doğru. Benimki öğle uykusunu bırakma aşamasında. Akşam 5 e kadar uyumak istemiyor. Zorlayıp uyutursam 2 saat uyuyor ama bu defa gece 23-24 leri görüyoruz. Doktor gece uykusunun 13-14 saat sürdüğünü öğrenince öğlen uyumaya zorlama dediği için artık kendi isteğine bırakıyorum o da %90 uyumuyorErken uyusun diye gündüz uyutmamaniz doğru bilinen yanlislar olarak okumuştum gündüz uyuyan çocuk gece uykusunda daha uzun süre uyurmus. Bizim de üst katimizda 2 yaşında bir bebek var eline ne geçerse atıyor her saat sesi geliyor annesi uyarıyor olmalı ama yine de yapıyor yapcak bişey yok katlanmaktan başka , tabi sizin alt komşularınız yaşlı olduğu için biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir ..
Çocuk o tabıkı ses yapıcak.Sustan anlamaz ki .Ayrıca niye sussun .Elimizden ancak bu kadarı gelıyor diceksınuz.Merhaba herkese,
2 yaşında bir kızım var. Evde koşturarak yürüyor. Alt katımızda bir yaşlı çift oturuyor. Bir defa akşam 8 de geldi, hanım uyuyor dedi tamam amca dedik dikkat ettik. Geçen gün gördüğümde özür diledim yumuşak ayakkabı giydiriyorum ama ayaklarını yere vurarak yürüyor, koşuyor kusura bakmayın dedim.
Çocuğum haftada 3 gün sabah 7.30 akşam 18 arası kreşte. Diğer iki gün benimle evde ama 1 de çıkarıp 4 e kadar dışarıda yoruyorum.
Haftasonu yasak yüzünden 2 gün babasıyla beraber oyunlar oynuyorlar. Ama öğlen uyutmuyorum ki akşam erken uyusun gürültü falan olmasın diye. Akşam 19 da uyur (kreşe gitmediği günler)
Ortalıkta zıplamasın diye eve trambolin aldık ama yine de arada koşması zıplaması oluyor.
Az önce salondayken alttan tavanı çaldılar uzun süre. Canım sıkıldı yani bu işe.
Bundan sonra yine kusura bakmayın mı desek yoksa biraz daha sert mi davransak bilemedim. Sizce bu saatte çocuğun yaptığı koşma sesi ne kadar kötü olabilir ki? Şikayete değer bir şey mi?
Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?