Ya ben de bile isteye, inada bindirir gibi, altta insan yokmuş gibi hareket eden ebeveynlere kızıyorum yalan yok. Ama iyi niyetli olup normal insani durumlar yaşayanları da anlıyorum. Bu sadece çocuk değil evcil hayvan ya da yetişkin insandan da kaynaklanabilir. Çok aşırı ve sürekli değilse tolere edilebilir.Gerçekten ben bu insanları anlayamıyorum çocuk bu yapıcak yani ses bende evlenmeden önce alt kattaki kardeşim çok gürültü yapıyo diye sürekli kapıya gelirdi yada dediğiniz gibi sopayla vururdu ki bu gündüz saatlerinde olan gürültü için kardeşim 10da tak uyuyan bi çocuktu en son canıma tak etti indim aşağıya ağzıma geleni saydım adama kafa dinlemeye taşınmış apartmana açıkça söyledim bende madem müstakil eve gidin diye taşındıda rahatladık. Şimdi ayrı bi evde oturuyorum yukarı katta iki çocuklu bi aile oturuyor evin içinde koştururlar sürekli bir günde çıkıpta ne bu gürültü demedim
Ay bal badem maşallahEki Görüntüle 2758557
Şikayete geleceklere kapıyı bu arkadaş açsın artık napiyimsonuçta onu şikayet ediyolar
Valla ben de şu an öğretmenlik yapmasam da yine de bir öğretmen olarak bu duruma üzülmekle beraber iş yaşamı demek zorundayım. Elimden 3 gün göndermek geliyor. 2 günü evden çalışıyorum.Ben ogretmen olarak şeye takildim saat 7.30 dan aksam 18 kadar cocuk krese nasil veriliyor.onun yaş aralagindaki bi cocuk icin cok uzun bi sure
Sizi çok iyi anlıyorum. Üst katımızda her saat illaki ya çocuklarından ya kendilerinden kaynaklı sesler oluyor hiç boş bırakmıyorlar sağ olsunlar, şimdilik idare ediyoruz bakalım ama heralde bir imkan oluşsa biz de taşınmayı yeğlerdik. Allah sabır versin bana, siz kurtulmuşsunuz ne güzelBen öyle bir aile yüzünden taşındım ki gercekten psikolojim çok etkilendi bitirdiler beni. Sizin söyleminiz gibi insan olduğundan şüphe ettigimiz, çıkan gürültü ve seslerin insandan çıktığına inanmak için bin şahit isteyen tarzdan seslere sahit olduk tam birbuçuk sene baş beyin kalmadı bizde. Ne hamileliğimden ne lohusalığımdan ne yavrumdan bişey anladim cocuklarimda perişan oldular sesten. Sabahin 7 sinden gecenin 12 sine kadar.
Çocuğunuza bir şekilde önlem almanız gerekir.Ya da alt komşunuz tolerans göstermeli.Peki sizce nasıl bir çözüm bulmalıyım?
Konu sahibini bilmem ama çoğu kişinin medeniyetin ne olduğunu bilmediği bir gerçek.Konu sahibi beceriksiz geldi bana da.
2 yaşındaki çocuğa havada yürümeyi öğretememiş, medeniyet nedir bilmiyor.
Çocuğunuza bir şekilde önlem almanız gerekir.Ya da alt komşunuz tolerans göstermeli.
Konu sahibinden bahsediyoruz yalnız burda.Konu sahibini bilmem ama çoğu kişinin medeniyetin ne olduğunu bilmediği bir gerçek.
Çok ilginç insanlar var, çocuk yeaa o, bir şey yapamazlar, istediğini yap yazmışlar bir de. Biz bir toplum için de yaşıyoruz. Herkes kurallara uymak zorunda. Bir kullanıcı hamile haliyle gürültüyle etkilendiğini yazmış. Bir tek üste katta oturanların mı çocuğu var?
Konu sahibine gelince. Siz dikkat ediyorsanız, sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?