- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
evet canım ayrıldım
yuhhh yaaaa kadınla adamın cesaretine bak
en iyisi Allaha havale etmek bitanemen güzeli agzının ortasına bir tane yapıştıracaktın agzıma geleni onlara saymak istiyorum ama banlanmak istemiyorum simdi
Hirsina kurban oluyor. Sevgilisinin karisi sevgilisinden bosanmiyor diye bosanmiyor. O adam karisini bosamiyor diye kocasini bosamiyor. Bekar bi adamla sevgili olsa ya da evli sevgili bosansa hemen bosanirdi emin ol.
Bir de fabrika ortamında yani. Bir de mavi yaka bunlar. Aşağıda diğer işçiler de kadını kuytu köşelerde sıkıştırıp: ellere var da bize yok miiii? Diyorlarmış
Çocuğunu da bırakıp kaçtı gerçekten.
Ben böyle bir hataya düşsem dahi hani gönül kondu bile desek çocuğumu harcamam asla bir erkek için.
Bir de fabrika ortamında yani. Bir de mavi yaka bunlar. Aşağıda diğer işçiler de kadını kuytu köşelerde sıkıştırıp: ellere var da bize yok miiii? Diyorlarmış…
Çocuğunu da bırakıp kaçtı gerçekten.
Ben böyle bir hataya düşsem dahi hani gönül kondu bile desek çocuğumu harcamam asla bir erkek için.
imzamı atarım altına.
eşim her kadın cinayeti haberinde "namus" det susar. kızardm ona.
şu konu onu ne kadar da haklı çıkarıyor.
adam bu kadını vuracak belki.. biz de ah vah diyeceğiz.
şimdi birileri de çıkıp kimse öldürülmeyi haketmez demesin. kimse aldatılmayı da haketmez.
💑💓
diyer arkadasa yazdıgım yazıdada belirttiğim gibi tatlım yazık o cocuga ve diyer taraftaki kadına diyerleri ektiğini biçmiş dedim o cocukla kadın cok kötü bir darbe almıslar şimdi o cocuk hayatı boyunca bunun gölgesinde büyüyecek mahkeme baş vurulup büyük ihtimalle aldatılma öne sürülüp cocuk babaya kalacak anne özlemine yoksun ve nefret dolu bakışlar altında büyüyyecek diyer yandan da karsı kadınında cocugu varsa al işte sana bir başka yönden tramma içler acısı bir durum anlattıkca içinden hazin çıkıyor valla sinir oldum ama her iki aileyede hem kocanın hem kadının ne sorumsuzlar
evet güzelim önce çocukları düşünmeli aşk meşk ondan sonra değilmi,memnun değilsen ayrılırsın,başka biri ile evli olmayan biri ilede tekrar deneyebilirsin sonra...
bazen sinirlere "geberticem seni" falan deriz , hoş degil elbette ama bir an oyle cıkıveirr agzımızdan. ama yazınca onu da anlayamıyoruz ve bu sefer idamı, böyle aldatma vb seylerde insanların ölümlerini haklı görmek gibi oluyor.
kimse kimseyi aldatmasın da öldürmesin de. varsa bir sorun ayrılsınlar iki medeni insan gibi yollarına devam etsinler...
Annesiyle kalmaya devam ederse çok çok zor bu bence canım. Gerçi babadan da bi haberiz ama.. Herşeyden önce sen bi annesin ya, aklım almıyo gerçekten
Ne aileler var yaa diye başlayan cümlen bi harikaTövbe yarabbi gülüyoruz ağlanacak halimize diyecem ama... Ağlaması gereken kişi bunun bilincindemi acaba?
ne kadar doğru bir söz olmuş.
çocuğumu harcamam asla bir erkek için...bir annenin,bir kadının,gururlu bir insanın kuracağı en doğru cümledir bu.
Düşünsene arkanda bir çocuk bırakacaksın gözü yaşlı okula giderken herkesin annesi var. Onun annesi yok
Nerede?? O da meçhul kötü bir hikaye..
Sonra genç kızlığını düşün ilk aşkını gözünden anlayacak annesi.. ya annesi yoksa kime sarılacak.
Çok feci şeyler bunlar gerçekten. Allah bizleri onlarsız, onları bizsiz bırakmasın.
Anne olamamış ki keyfi için çocuğunu kenara itmiş resmen olan miniklere oluyorAnnesi ile kalmamalı haberlerde vardı kızları annesini öldürmüştü hani eve erkek getiriyordu felan çok uç örnek ama kalmamalı. Baba hakkında pek bilgi yok çünki konu sahibi kendini acındırmak için herşeyi söyler
kişi kendi namusundan sorumlu bence ,erkek boşanır olur biter, öldürmek falan 500 lü yıllardam yaşıyoruz
Düşünsene arkanda bir çocuk bırakacaksın… gözü yaşlı… okula giderken herkesin annesi var. Onun annesi yok…
Nerede?? O da meçhul kötü bir hikaye..
Sonra genç kızlığını düşün ilk aşkını gözünden anlayacak annesi.. ya annesi yoksa kime sarılacak.
Çok feci şeyler bunlar gerçekten. Allah bizleri onlarsız, onları bizsiz bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?