sonunda patladı

yuhhh yaaaa kadınla adamın cesaretine bak

Bir de fabrika ortamında yani. Bir de mavi yaka bunlar. Aşağıda diğer işçiler de kadını kuytu köşelerde sıkıştırıp: ellere var da bize yok miiii? Diyorlarmış…
Çocuğunu da bırakıp kaçtı gerçekten.
Ben böyle bir hataya düşsem dahi hani gönül kondu bile desek çocuğumu harcamam asla bir erkek için.

Hirsina kurban oluyor. Sevgilisinin karisi sevgilisinden bosanmiyor diye bosanmiyor. O adam karisini bosamiyor diye kocasini bosamiyor. Bekar bi adamla sevgili olsa ya da evli sevgili bosansa hemen bosanirdi emin ol.

aynen böyle bir olaya şahit oldum yıllar önce.
ama tam tersiydi.adam ben boşanamıyorum diyordu.istiyordu ki kadın boşansın.
kadın boşanınca adamda boşandı.
doğru diyosunuz.sanırım bu psikoloji böyle işliyor.hırs tamamen.

bebek düşürmüş bir insan olarak dünayayı evladıma değişmem

ne kadar doğru bir söz olmuş.
çocuğumu harcamam asla bir erkek için...bir annenin,bir kadının,gururlu bir insanın kuracağı en doğru cümledir bu.

Ne kadar dar kalıp bir görüş bu. Şok oldum.
Eşiniz ve siz zihniyettekilerin burun büktüğü maktül kadınlar sizden çok daha cesur ve güçlü hanımefendi.

Namus eşinizin baya birşey gibi bahsettiği değil. Zira ülkemizde erkeğin değil kadının namusu olur kafadakilerden çekiyor kadınlar.
Her birey kendi namus ve şerefinden sorumludur. Ona eziyet eden adamdan kurtulmak isteyen kadınlar namusunu geride bırakmış olmaz. Bilakis namuslarının yanında onurlarını da geri kazanmış olurlar.

Ama erkek zihniyetiyle eski koca gelir onun yıllarca şiddet/aldatma/tecavüz/hakaret/parasız bırakma vb. kahrını çeken kadını geri ister (hatta sadece ilişkiye girmek isteyenler de vardır) kadın istemez adam da çok onurlu ya ağrına gider ve çeker vurur. Siz gibiler de tvden görüp kadın macera arıyor gözü dışarıdaymış otur evinde işte dersiniz.

Ne diyim inşallah siz kocanızdan boşanmak veya kaçmak zorunda kalmazsınız.

evet güzelim önce çocukları düşünmeli aşk meşk ondan sonra değilmi,memnun değilsen ayrılırsın,başka biri ile evli olmayan biri ilede tekrar deneyebilirsin sonra...

Eski konularini bilmem, sadece senin yazdigini okudum .

Ne gunlere kaldik ya rabbim.
Hic utanma saygi Allah korkusu kalmamis ya ve gelmis buraya yaziyorsunuz , ne bekliyorsunuz bizden , aferin mi !!
Allah yardimciniz olsun , dilerim dogru yolu bulursunuz , kocaniza yazik ..
Cok cekmis olabilirsiniz, bu aldatmak icin sebep olamaz, hic birsey sebep olamaz, kadin erkek fark etmez !! Aldatmayi kimse hak etmez, kul hakkidir

Son düzenleme:
kişi kendi namusundan sorumlu bence ,erkek boşanır olur biter, öldürmek falan 500 lü yıllardam yaşıyoruz

bilmyorum ahlaksızlıgını pıskın pıskın anlatanada ölüm ödül olur zaten.. Allahım onlara napacağını çok iyi bilir

Anne olamamış ki keyfi için çocuğunu kenara itmiş resmen olan miniklere oluyor Annesi ile kalmamalı haberlerde vardı kızları annesini öldürmüştü hani eve erkek getiriyordu felan çok uç örnek ama kalmamalı. Baba hakkında pek bilgi yok çünki konu sahibi kendini acındırmak için herşeyi söyler

ne kadar doğru bir söz olmuş.
çocuğumu harcamam asla bir erkek için...bir annenin,bir kadının,gururlu bir insanın kuracağı en doğru cümledir bu.

Düşünsene arkanda bir çocuk bırakacaksın… gözü yaşlı… okula giderken herkesin annesi var. Onun annesi yok…
Nerede?? O da meçhul kötü bir hikaye..
Sonra genç kızlığını düşün ilk aşkını gözünden anlayacak annesi.. ya annesi yoksa kime sarılacak.
Çok feci şeyler bunlar gerçekten. Allah bizleri onlarsız, onları bizsiz bırakmasın.

amin tatlım hakikaten cok zor bir durum hatırlıyorum da anasınıfımıydı neydi bir cocugu begenmişim adı ibrahimmiş anne ben ibrahimle evlencem aşık oldu demişim annem olmasa ben ne yapardım Allah babamın gölgesinden annemin sevgisinden beni mahrum bırakmasın

Benim de aklıma şey geldi. Birkaç yıl önceydi. 6 aylık bebeğe tecavüz etmişti ya pisliğin biri. Kadın erkek arkadaşlarıyla evin bahçesinde eğleniyormuş. Adamlardan biri içeri girmiş bir türlü gelmek bilmemiş. Kadın bir bakayım nerede demiş ki…..Denecek bir şey yok bu noktada.

şuan durum nedir? eşinle görüşüyormuusun aynı evdemisin erkek arkadaşın ne yapıyor düşünceniz ve planlarınız nedir.

kişi kendi namusundan sorumlu bence ,erkek boşanır olur biter, öldürmek falan 500 lü yıllardam yaşıyoruz

benim hala kocam o konularda odun canım halkta hala malesef asamadı bu konuyu bir evin namusunu erkek değil kadın tasırıs adam o namusu korumakla sorumluymus bende dedim ya senin namusun bende namusmu var beni birgün aldatırsan namusun varmıymıs yok muymus gösteririm demiştim Allah tan mutlu bir evlliğimiz varda sorun yok ama sunu anlatmaya calısıyorum hala bazı erkekler eski kafalı benim kocam gibi

amin.
tabi ki böyle.Allah kimseye yaşatmasın bunu.
bunlar bu kadar yok gönlüm kaydı,kalbime söz geçiremedim denilecek kadar kolay şeyler değil.
bir annenin bu kadar bencil olabileceğini aklım almıyor asla.
ben anne değilim henüz ama teyzeyim.onun için ölürüm.anneliği düşünemiyorum bile.
zarar gelecek diye aklım çıkıyor.
hiçbir çocuk böyle bir hikayenin içinde bırakılamaz.
annelik sadece bir 'anne' sıfatı değil.o çok derin birşey.
ama maalesef herkes için değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…