sonunda patladı

daha önce de yazdım,tamam erken evlenmiş kv ile oturmuş ezilmiş,türlü zulüm görmüşsün..ama burda sevgilime hangi saati alayım diye konu açacağına,bu herifi nasıl boşarım yardım edin deseydi,bir sürü insan yardımcı olurdu..
hep diyorum dah görmedim ki burda,eşimden dayak yiyorum ayrılamıyorum,vss konu açanlardan birisi de tamam yardım edin iş bulun,avukat demedi..önerileri de görmezden geldiler..

Çünkü buradaki tek amac vicdanı temizlemek.

Cocuğunu aldırmak isteyen vicdanını susturur, kocasını aldtan vicdanını susturur.

Aldatılan gururunu susturur.

Kısacası amac yardım değil rahatlamak :)

bir zamanlar sanırım bu gibi bir hata yapmadan önce bilincindeymiş anlatmaya ayrılmaya calısmıs tatlım ama olmamıs sanırım ikna edilme yöntemine gidilmiş bende ozaman dedim git polise be arkadasım anlat zamanında bilmem duydunuzmu hatırladınızmı bir polis esine bu gibi zorla cinsel anlamda yaklasmaya başlamıs yanlıs yööntemlerle saırım kadın ailesine anlatmıs kapı suratına kapanmıs polise gitmişti ve adamla ayırmıslardı evine koruma yasagı kadar gelmişti ve tek celsede boşanmıslardı gazatede okumustum aynı yöntemi bu bayanda uygulayabilirdi ama kadınlarım ne yöntemlerle ve nasıl şekilde egitiyoruz o önemli sadece bekarken annesine babasına hizmet evlendikten sonra kocayA onun ailesine hizmet ediceksin gibi sınırlandırmalarla büyütülan kadınlarımızın sonu hazin oluyor işte ya böle yanlıs yole sürükleniyor yada hayatlarını eziyetleri ızdırap dolu yürütüyorlar aldatma ne kadın için nede erkek için ne konularda olursa olsun bir neden olmamalı diye düşünürken bu yönden de baya olan itirazımı sunarkende bir yandan da bu ailelerin bayana baskısını göz ardı edemedim yazık kadına kocaya diyer taraftaki kadına ailesine o yavrum cocuguna yazık o cocuk ve diyer taraftaki kadın haricinde herkez ektiğini biçmiş

evet ya doğru söylüyosun elmiş..yoksa yardım isteyen para bile toplandı burda,o derece yani..
amaç kendisini iy hissetmek sanırım,anlatıp rahatlayıp,gece olunca "kocişinin " koynuna yatıp mışıl mışıl uyuyor,biz dert sahibi oluyoruz onların yerine,bu çocuk ne olacak,bu kadın en olacka diye..

Valla işin dini boyutuna girmicem hiç. İnançlar kişiye özgü ama şu da var. 'ah aldın kardeşim hemde çok fena,iki yakan bir araya n.h gelir artık senin'..

Nedense içimden de beter ol demek geliyor. Korkaklarn harcı bu yaptıgın. Madem bu kadar medeni bir kocan var çık boşanıcam seni sevmiyorum de. Boynuzlamakta neyin nesi.. Korkak

bizde aşık olduk o duyguyu bliyoruz,hiç bir aşk bir yuvayı yıkacak kadar güçlü olamaz..bencillik..bu gün sen bencil olursan yarın sanada bencil olurlar..

Sonuçta olan yine masumlara oluyo yani... Öbür taraftaki masum kadın ve küçücük bir çocuk.. Dediğin gibi canım diğer herkes ektiğini biçmiş. İnşallah masum olanlar zarar görmeden kapanır bu iğrenç muhabbet. Ne sebeple olursa olsun benim midem aldatma olayını kabul edemiyo ne yazık ki... Altında yatan sebep ne olursa olsun ...

üzülüyorsunuz tamamda sevgiliside evli onun hanımıda üzülüyordur çocuğuda,onlardan uzak durmalı bence,kimsenin ahını almaya gelmez bu dünyada..

diyer arkadasa yazdıgım yazıdada belirttiğim gibi tatlım yazık o cocuga ve diyer taraftaki kadına diyerleri ektiğini biçmiş dedim o cocukla kadın cok kötü bir darbe almıslar şimdi o cocuk hayatı boyunca bunun gölgesinde büyüyecek mahkeme baş vurulup büyük ihtimalle aldatılma öne sürülüp cocuk babaya kalacak anne özlemine yoksun ve nefret dolu bakışlar altında büyüyyecek diyer yandan da karsı kadınında cocugu varsa al işte sana bir başka yönden tramma içler acısı bir durum anlattıkca içinden hazin çıkıyor valla sinir oldum ama her iki aileyede hem kocanın hem kadının ne sorumsuzlar

benim çalıştığım yerde işçi bir kadın vardı evli..bir de bekar bir çalışan. ikisinin dedikodusu yayılmıştı. biz de soruşturduk. ama ben kadınla konuşunca hemen anladım lafların doğruluk payına. sonra bu sözüm ona bayıldı. biz de numarayı yemek zorundaydık %1 gerçek dahi olsa hastaneye götürdük başında ben vardım. cebi çaldı.. özlem arayan. açtım bizim işçi çıktı
yani sonradan bana açıldı bu kadın: kendi evimde hizmetçi gibiyim. kvalidemle oturuyorum kendi evimde buzdolabını açamıyorum.aldığım parayı kvalidem alıyor. kocam bana kadınmışım gibi davranmıyor diye. bir de 2 yaşında oğlu vardı.neyse biz işten çıkardık ikisini de tabi. sonra duyduk ki kadın çocuğu da bırakıp kaçmış buna.
yani bana dedikleri bu aldatma/kaçma olayını affettirmiyor.

aynen öle tatlım aldatmak için ne bir bahane olur nede bir neden ne olursa olsun aldatmanın bahanesi olamaz şimdi bu kadın ve o adam hem yuvalarını yıktılar hemde birbirlerininin yuvalarını mafettiler evlatların psikolojisi ne olucak bunün vebalini nasıl verecekler üzücü

kimsenin avukatlığını yapmıycağım öncelikle yorumuma bu şekilde anlamlar yüklenmesin !

ortada bir hata varmı

evet kesinlikle

peki bir kadın ve üstelik bir ANNE böylesine bir hatayı neden yapar ?

cevap içinde var kanında var ahlaksızda ondan ... gibi basit cümlelerle açıklanabilse keşke

insanlık dışı muameleler
boşanmak isteme çabalarının yarım kalması
malesef bir kadını bu noktaya itmiş

anlamaya çalışıyorum
ama gerçekten hatanın büyüklüğü buna pek imkan vermiyor

allah kimseyi senin yerine senin durumuna düşürmesin
ama düşürdü ise

sen ben o ne yapardı ?

ben şahsen aldatmazdım
boşanmak için elimden geleni yapardım
ama şartlarda önemli
boşandığımda gidecek bir kapım geçimimi sağlayacak bir işim var mı ?

peki cana kıymak ?
arkadada bir evlat var ?

hataya ne kadar müsait şartlar var değilmi?
bu sorunların tek bir doğrusu olmuyor
her seçimin ucu az buçuk hata ve pişmanlığa gidiyor zaten

sen en büyük hatayı yapmışsın
ama kınamıyorum
çünki biliyorum ki

KİMSE SINANMADIĞI GÜNAHIN SUÇLUSU YADA MASUMU OLAMAZ

üzülerek söylüyorum ki kızından ayrı ve sana karşı bilenmiş bir evlattan uzak kalmaya mahkum bir hayat süreceksin
yorumunda demişssinki
HAKETTİM
umarım en az zararla kurtarırsın

canım yaa sabah okudum tüylerim ürperdi yorum yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi çok üzücü bir durum Allah ım yani demek ki o anda yakalamasan belki de hep böyle gidecekti öffff
ben kurtulduğuma şükür ediyorum

kv iyi biri değil aslında oğlu için şahitlik yapmaması normal her defasında oğlunun beni dövmesini izlediğini hesaba katarsak tabiii

yuhhh yaaaa kadınla adamın cesaretine bak

kesinlikle katılıyorum hiç bir bahane aldatmayı gerektirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…