- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
daha önce de yazdım,tamam erken evlenmiş kv ile oturmuş ezilmiş,türlü zulüm görmüşsün..ama burda sevgilime hangi saati alayım diye konu açacağına,bu herifi nasıl boşarım yardım edin deseydi,bir sürü insan yardımcı olurdu..
hep diyorum dah görmedim ki burda,eşimden dayak yiyorum ayrılamıyorum,vss konu açanlardan birisi de tamam yardım edin iş bulun,avukat demedi..önerileri de görmezden geldiler..
Annesiyle kalmaya devam ederse çok çok zor bu bence canım. Gerçi babadan da bi haberiz ama.. Herşeyden önce sen bi annesin ya, aklım almıyo gerçekten
Ne aileler var yaa diye başlayan cümlen bi harikaTövbe yarabbi gülüyoruz ağlanacak halimize diyecem ama... Ağlaması gereken kişi bunun bilincindemi acaba?
Çünkü buradaki tek amac vicdanı temizlemek.
Cocuğunu aldırmak isteyen vicdanını susturur, kocasını aldtan vicdanını susturur.
Aldatılan gururunu susturur.
Kısacası amac yardım değil rahatlamak :)
bir zamanlar sanırım bu gibi bir hata yapmadan önce bilincindeymiş anlatmaya ayrılmaya calısmıs tatlım ama olmamıs sanırım ikna edilme yöntemine gidilmiş bende ozaman dedim git polise be arkadasım anlat zamanında bilmem duydunuzmu hatırladınızmı bir polis esine bu gibi zorla cinsel anlamda yaklasmaya başlamıs yanlıs yööntemlerle saırım kadın ailesine anlatmıs kapı suratına kapanmıs polise gitmişti ve adamla ayırmıslardı evine koruma yasagı kadar gelmişti ve tek celsede boşanmıslardı gazatede okumustum aynı yöntemi bu bayanda uygulayabilirdi ama kadınlarım ne yöntemlerle ve nasıl şekilde egitiyoruz o önemli sadece bekarken annesine babasına hizmet evlendikten sonra kocayA onun ailesine hizmet ediceksin gibi sınırlandırmalarla büyütülan kadınlarımızın sonu hazin oluyor işte ya böle yanlıs yole sürükleniyor yada hayatlarını eziyetleri ızdırap dolu yürütüyorlar aldatma ne kadın için nede erkek için ne konularda olursa olsun bir neden olmamalı diye düşünürken bu yönden de baya olan itirazımı sunarkende bir yandan da bu ailelerin bayana baskısını göz ardı edemedim yazık kadına kocaya diyer taraftaki kadına ailesine o yavrum cocuguna yazık o cocuk ve diyer taraftaki kadın haricinde herkez ektiğini biçmiş
üzülüyorsunuz tamamda sevgiliside evli onun hanımıda üzülüyordur çocuğuda,onlardan uzak durmalı bence,kimsenin ahını almaya gelmez bu dünyada..
Ben de şöyle düşündüm.
Eşi ile yaşadığı sıkıntılardan ve çektiği eziyetlerden ötürü kendisinin mağdurluğunun herkes tarafından kabul edileceğini düşünüyordu.
Çünkü kendisi yaptığı bu büyük hatayı kendi vicdanında böyle temizlemişti.
yani insan bir hata işler de kendini masum görmek-göstermek adına "ne yapalım benim suçum yoktu mecbur bıraktılar der ya sağa sola.
böyle bir psikolojide olduğunu düşünüyorum.
tabi vicdanen rahat değil aslıda.herşeyi bastırmaya çalışıyor bu mağduriyet üzerinden.ilişkisini ancak bu duygu ile 2 yıl sürdürebilirdi.
mağduriyetten suçlu pozisyonuna geçmiş artık herşey daha farklı gelişecek onun için.
iç muhasebesi olsun,kızına karşı sorumlulukları olsun onu daha çok huzursuz edecek.
muhtemelen burada okuduğu bazı yorumlar onu hatalarıyla yüzleştiriyor şu anda.mağduriyetten çıktığını fark ediyor yavaş yavaş...
Sonuçta olan yine masumlara oluyo yani... Öbür taraftaki masum kadın ve küçücük bir çocuk.. Dediğin gibi canım diğer herkes ektiğini biçmiş. İnşallah masum olanlar zarar görmeden kapanır bu iğrenç muhabbet. Ne sebeple olursa olsun benim midem aldatma olayını kabul edemiyo ne yazık ki... Altında yatan sebep ne olursa olsun ...
evet canım ayrıldımsonuc ne oldu ayrıldınızmı
bebeğimi kaybettim malesefçocuğu doğurdun mu peki? bu aldatanların tümünü allah kahretsin..
ne oluyor? hiçbirşey anlayamadım
ben kurtulduğuma şükür ediyorumcanım yaa sabah okudum tüylerim ürperdi yorum yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi çok üzücü bir durum Allah ım yani demek ki o anda yakalamasan belki de hep böyle gidecekti öffff
ne pislik biriyimis o ya...
dayaga falan karsıyımdır ama kv nin elleri dert görmesin diyesim geldi.
terbiyesiz yaptıgı ahlaksızlık yetmiyormus gibi bir de kapı önüne koymus seni.
kv şahitlik yapmadı mı?
gerci kurtulmussun ya o adamdan, bir basiretin baglandıgı icin pişkince davranıp hergun baska biriyle olmasına da göz yumuyor olabilirdin su an.
cok gecmis olsun.
benim çalıştığım yerde işçi bir kadın vardı evli..bir de bekar bir çalışan. ikisinin dedikodusu yayılmıştı. biz de soruşturduk. ama ben kadınla konuşunca hemen anladım lafların doğruluk payına. sonra bu sözüm ona bayıldı. biz de numarayı yemek zorundaydık %1 gerçek dahi olsa hastaneye götürdük başında ben vardım. cebi çaldı.. özlem arayan. açtım bizim işçi çıktı
yani sonradan bana açıldı bu kadın: kendi evimde hizmetçi gibiyim. kvalidemle oturuyorum kendi evimde buzdolabını açamıyorum.aldığım parayı kvalidem alıyor. kocam bana kadınmışım gibi davranmıyor diye. bir de 2 yaşında oğlu vardı.neyse biz işten çıkardık ikisini de tabi. sonra duyduk ki kadın çocuğu da bırakıp kaçmış buna.
yani bana dedikleri bu aldatma/kaçma olayını affettirmiyor.
kesinlikle katılıyorum hiç bir bahane aldatmayı gerektirmezdaha önce de yazdım,tamam erken evlenmiş kv ile oturmuş ezilmiş,türlü zulüm görmüşsün..ama burda sevgilime hangi saati alayım diye konu açacağına,bu herifi nasıl boşarım yardım edin deseydi,bir sürü insan yardımcı olurdu..
hep diyorum dah görmedim ki burda,eşimden dayak yiyorum ayrılamıyorum,vss konu açanlardan birisi de tamam yardım edin iş bulun,avukat demedi..önerileri de görmezden geldiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?