- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
İşi buraya sürükleyecek altta yatan olaylar olmuştur mutlaka canım, ama ne bileyim bu şekilde bir evlilik sürdürmek öyle yanlış ki. 2 senelik bir ilişkisi var neticede. Madem olayın altında da sebepler var keşke durumlar bu kadar çirkinleşmeden boşanmış olsalardı diyorum, evladına da yazık.
İşi buraya sürükleyecek altta yatan olaylar olmuştur mutlaka canım, ama ne bileyim bu şekilde bir evlilik sürdürmek öyle yanlış ki. 2 senelik bir ilişkisi var neticede. Madem olayın altında da sebepler var keşke durumlar bu kadar çirkinleşmeden boşanmış olsalardı diyorum, evladına da yazık.
konu sahibi arkadaşım aktif gözüküyorsun,buralardasın yani.
aslında kendini biraz daha açık ifade etsen faydalı olacak.
ama muhtemelen tepkiler nedeni ile sessiz kalacaksın gibi...
konu sahibi arkadaşım aktif gözüküyorsun,buralardasın yani.
aslında kendini biraz daha açık ifade etsen faydalı olacak.
ama muhtemelen tepkiler nedeni ile sessiz kalacaksın gibi...
ben eşimi kendi evimde kendi yatağımda yakaladım alt katta kayın validem oturuyordu her sabah onların kahvaltısını hazırlardım eşimin halasının kızı bize misafirliğe gelmişti yatılı olarak 3 aylık falan evliyim o zaman kendi evimde çayımı ocağa koydum alt kata indim onlarında çayını kordum inerken anahtarımıda aldım eşim ve o kız yatıyordu alt katta işim bitti evime geldim çayımı demledim sonra bi baktım kız yok yatak odama gittim ikiside orda aynı anda hem terlediğimi hem üşüdüğümü hissettim bağıramadım korktum sadece yatağın köşesine oturdum kahvaltı hazır diyebildim
osırada yeni hamileyim zaten yaşımda 20 sanırım gelin iftira atıyor derler diyede korktum babam asabi biri geri dönersem ne olur diye korktum zaten ben hep korktum hep hep.. beraber kahvaltı yaptık onlar karşımda yan yanalar kv yanına gittim anlattım şöyleki kv çok kötü biridir ama bu konuda hakkını yiyemem sen yukarı çık o kızı buraya gönder dedi gönderdim 2 dk sonra bir bağırışmalar kv kızı eline almış bir güzel dövdü ve kovdu.
eşim ise annem senin yüzünden onu kovdu diye beni dövdü kapıya attı beni eve alsın diye yalvardım ama almadı niye yalvardıysam artık
gecmişe dönüük bu gibi konular da acmıstı tatlım istersen bulayım senin için buraya yazayım
ben eşimi kendi evimde kendi yatağımda yakaladım alt katta kayın validem oturuyordu her sabah onların kahvaltısını hazırlardım eşimin halasının kızı bize misafirliğe gelmişti yatılı olarak 3 aylık falan evliyim o zaman kendi evimde çayımı ocağa koydum alt kata indim onlarında çayını kordum inerken anahtarımıda aldım eşim ve o kız yatıyordu alt katta işim bitti evime geldim çayımı demledim sonra bi baktım kız yok yatak odama gittim ikiside orda aynı anda hem terlediğimi hem üşüdüğümü hissettim bağıramadım korktum sadece yatağın köşesine oturdum kahvaltı hazır diyebildim
osırada yeni hamileyim zaten yaşımda 20 sanırım gelin iftira atıyor derler diyede korktum babam asabi biri geri dönersem ne olur diye korktum zaten ben hep korktum hep hep.. beraber kahvaltı yaptık onlar karşımda yan yanalar kv yanına gittim anlattım şöyleki kv çok kötü biridir ama bu konuda hakkını yiyemem sen yukarı çık o kızı buraya gönder dedi gönderdim 2 dk sonra bir bağırışmalar kv kızı eline almış bir güzel dövdü ve kovdu.
eşim ise annem senin yüzünden onu kovdu diye beni dövdü kapıya attı beni eve alsın diye yalvardım ama almadı niye yalvardıysam artık
Tepkiden neden çekinsin ki. İnsanın en büyük tepkisi kendisinin kendine verdiği tepkidir. Onu alt etmiş 2 yıldır. Çocuğunu aynı şekilde. Buraya da konu açmış. Tepkiden korktuğunu sanmıyorum ben.
Dogru solemis adamcagiz tukurugune bile degmezsin yazik..bilmiyorumm. yok gayet sakindi allahından bul dedi vursam değmessin suratına tükürsem ona da değmessin dedi
Ne yardan geçerim ne serden durumu bence bu ve bu kalitede bi insanın olayları tam gerçekciliği ile anlatacağına inanmıyorum mağdur edebiyatı yaparlar genelde. Kızına acıyorum umarım sağlıklı ortamda büyür
kesinlikle tatlım bende aynı fikirdeyim madem öle mutsuzsun ayrıl diyorum bu seferde ailem kabul etmedi dedi bende susmak zorunda kaldım ne aileler var yaaa resmen zorla cinsel istismara marus kalıyo neler cekiyor anne baba blio ama tık yok
geçmiş konularına kısaca bi baktım da.
ee bu arkadaş sevgilisine 800 liralık saat filan bakmış.
ama kv ile beraber yaşadığndan filan da bahsedince maddi olanak açısından sıkıntıda olduklarını düşünüyor insan.
bana düşmez tabi maddiyatıyla ile ilgili sorgulama yapmak.genelde geçmiş konularıyla da hiç ilgilenmem üyelerin ancak
burada konuyu anlamak için bakmak durumunda kalınca çelişkiler fark ettim.
Tepkiden neden çekinsin ki. İnsanın en büyük tepkisi kendisinin kendine verdiği tepkidir. Onu alt etmiş 2 yıldır. Çocuğunu aynı şekilde. Buraya da konu açmış. Tepkiden korktuğunu sanmıyorum ben.
şimdi ayrı oturuyorlarmıs canım sanırım ozaman durumları kötüydü heralde olay böle uzar gider ama yazık hayatlar insan yanlıklarından kendi kendimizi bitiriyoruz üzülmedim desem yalan olur hem kadın olarak hem evli bir bayan olarak üzüldüm bu kadarlık mı degerimiz var diye aldatmaya kesinlikle karsıyım ve tepkimi bayana net bir şekilde verdim ama bir yandan da halimize üzüldüm ne kadar kadın olarak egilip bükülüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?