Sonunda patladım.

arkadaşlar etmeyin eylemeyin burada bekar (ben ) bayanlarda var vallahi evlenmeden soğudum evlilikten ..bu nedir arkadaş..evlenince evlendim oldu bitti değilmiş hayat..burada iyice öğrendim..Allah sabır versin sizede :)
Bir genc kizi daha kurtardik! Davamiz surecek!

Askına bakarsanız cok sinir bozucu bir durum , tamam tartışma konusu olabilir ama siz öfke patlaması yaşamışsınız . Birikmişlikler sebep olmuş belki ama yine de tepkiniz bana fazla geldi .
" Çık git şu evden, dolabı kafanda kıracağım.Madem atmaya üşeniyorsun, söyle ben atayım, sen manyak mısın?"

Bu tarz cümleler evliliğe uzun vadede zarar verebilir . Eşiniz kendine biraz çeki düzen vermeli evet ama sizin de yardım almanız gerekli .
Bu arada umarım her sey yoluna girmiştir artık .

Hakkiniz var, ozellikle ofke kontrolu icin yardim almam sart.

cnm kendini bu kadar gaza getirme bence. olabilir cnm insanlık hali. belki o anda çöpte poşet yoktu. bilara atarım dedi oraya koydu. belki o an atıcakken tel çaldı bişeye koştu onu orda unuttu.

sende neler demişs,in adama. konunu bir oku istersen. valla %100 suçluda olsa o lafları edemem eşime. bak yine bişi dememiş gitmiş. daha üste çıkıp büyük bir kavga edebilirdiniz.

o yüzden fazla uzatma derim. bu sebeple ağız tadınızı kaçırma bence

Resmen yaşadım şuan kıymanın o halini görür gibi oldum . kokuyu hissettim sanki..

Adamin evdeki yegane sorumlulugu 40 yilin basinda rica ettigim copu atmak. Kendisi bunu bile yapmiyor. Ustune evin bir yerine saklayip, unutuyor. Hani ya isim var simdi, sonra atarim demis olsa tamam diyecegim.

Cikardigi rezaleti temizlemeye calisirken bana cemkiriyor uzerine. Isteyen, becerebilen bu durumla daha sakin basa cikabilir, ben o kadar sakin bir insan degilim. Dolabi o an kafasina gecirmedigime dua etsin.

Yaptigi basli basina terbiyesizlik, ille soze dokmesine gerek yok. Ne bana ne eve saygisi var.
Benden gorecegi saygi ve sevgi bana gosterdigi kadar olur ancak.

Keşke önce yemek yeseydiniz.
Sonra birlikte temizlerdiniz.

Kavga çıkacağına, temizlerken '' Bak yoktan yere iş çıktı, yorulduk. Lütfen sorumsuzca davranmayalım canım.
Çöpü verdiysem hemen atman içindir. '' şeklinde tatlı tatlı anlatabilirdin.

Ben temizlik için ya da eşya için hiç kavga çıkarmam.
Hele işten gelmişim, yorgunum, karnım aç.
Eşim için değil kendim için önce yemeği seçerim..

Benim için bu tarz şeyler mutsuzluk sebebi olamaz.
Eşim benden daha çok rahatsız olur kokudur, yere dökülen bir şeydir.

Böylesi daha güzel:)

aynen böyle şeyler için kavga etmem . sinirlenmem üzülmem. bazen eşimin ayakkabısı öyle kokarki kendisine h,çbirşey demeden her gün makineye attığımı bilirim. sonra bir bakarım kendi rahatsız olup atar.

hele bir keresinde yatıyoruz yatakta. bir koku bir koku. dedim bu ne aaaa evet benden geliyor ben gidip içerde yatıyım dedi utançtan (duşa giriyim demiyorda)

bu durumda bile bişi demedim düşün artık. kanepelerin altından çıkan kirli çorapları saymıyorum bile
ama bana iyi davranıyor ve çooook mutluyum gerisi boş

Benim eşim benden daha düzenlidir bu nedenle böyle rahatım ama galiba

Öyle çok dağınık biri olsa rahatsız olurdum ama yine kavga etmezdim.
En kötü kendim de dokunmam pislik içinde yaşardık örümceklerle hahahah

bende ev işinde öyle aşırı titiz bir insan değilim. o yüzden çok ta umurumda değil ama özbakıma kişisel temizliğime çok dikkat ederim. kendim çamaşırlarım temiz ütülü olmalı .

eşiminde çoraplarını atması gereken bir poşeti var ona atabilir banyoya kadar gidiyor kapısının önüne atıyor bir adım daha atsa yerine atcak ama yapmıyor. söyle söyle yapmayınca bıkıyor insan yinede bunlar için kavga etmem

babaannenizin mekanı cennet olsun, ne kadar doğru söylemiş. keşke biri de bana söyleseydi. ben sandım ki, her işi yaparsam kıymetli olurum.

Tavsiyeleri okudum, çok hoş ve şirin.
Çok merak ediyorum böyle tatlı tatlı, "aman da balım hadi temizleyelim şurayı aşkım, bak nasıl da güzel oldu temizledik" gibi konuşabilen var mı gerçekten.
Ben sinirlenince kendimi kontrol edip böyle Fransız mürebbiyeler gibi konuşamıyorum

babaannenizin mekanı cennet olsun, ne kadar doğru söylemiş. keşke biri de bana söyleseydi. ben sandım ki, her işi yaparsam kıymetli olurum.

maalesef çoğumuz öyle düşünüyoruz,,,
"herşeye yeteyim doğrusu bu" gibi geliyor ama değil maalesef..
salondaki avizede problem var ben olsam çoktan 40 kere halletmiştim ama inatla onun yapmasını bekliyorum 3 ayda olsa karanlıkta otursam da bekleyeceğim.. "yapacağım" dedi.. yapacak o zaman.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…