Bir genc kizi daha kurtardik! Davamiz surecek!arkadaşlar etmeyin eylemeyin burada bekar (ben) bayanlarda var vallahi evlenmeden soğudum evlilikten . .bu nedir arkadaş..evlenince evlendim oldu bitti değilmiş hayat..burada iyice öğrendim..Allah sabır versin sizede :)
Hakkiniz var, ozellikle ofke kontrolu icin yardim almam sart.Askına bakarsanız cok sinir bozucu bir durum , tamam tartışma konusu olabilir ama siz öfke patlaması yaşamışsınız . Birikmişlikler sebep olmuş belki ama yine de tepkiniz bana fazla geldi .
" Çık git şu evden, dolabı kafanda kıracağım.Madem atmaya üşeniyorsun, söyle ben atayım, sen manyak mısın?"
Bu tarz cümleler evliliğe uzun vadede zarar verebilir . Eşiniz kendine biraz çeki düzen vermeli evet ama sizin de yardım almanız gerekli .
Bu arada umarım her sey yoluna girmiştir artık .
Şu an hiçbir adım atmayı düşünmüyorum,dediğim gibi ev arkadaşı misali takılacağım. Kendi dağınıklığımı toplarım. Konuşmakla olmuyor, çok konuştuk, çok rica ettim.
Kirlettiği tabakları temizlemedi mi? Umurumda değil 2 gün beklerim 3. gün hepsini çöpe atar, gider yenisini alırım.
Çorabı-çamaşırı yerine kaldırmadı mı? Ne yıkarım , ne kaldırırım. Dursun öyle. kendi çamaşırını, kendi ütüsünü yapıyorsa yapsın, yapmazsa kendi bilir. Zerre umurumda değil, sağdan soldan ne derler.
Güya eve gelirken hayal kuruyordum, küveti doldurur keyif yaparım diye. Buyur, çok keyifliyim şu an. Yarım paket sigara içtim.
cnm kendini bu kadar gaza getirme bence. olabilir cnm insanlık hali. belki o anda çöpte poşet yoktu. bilara atarım dedi oraya koydu. belki o an atıcakken tel çaldı bişeye koştu onu orda unuttu.
sende neler demişs,in adama. konunu bir oku istersen. valla %100 suçluda olsa o lafları edemem eşime. bak yine bişi dememiş gitmiş. daha üste çıkıp büyük bir kavga edebilirdiniz.
o yüzden fazla uzatma derim. bu sebeple ağız tadınızı kaçırma bence
Keşke önce yemek yeseydiniz.
Sonra birlikte temizlerdiniz.
Kavga çıkacağına, temizlerken '' Bak yoktan yere iş çıktı, yorulduk. Lütfen sorumsuzca davranmayalım canım.
Çöpü verdiysem hemen atman içindir. '' şeklinde tatlı tatlı anlatabilirdin.
Ben temizlik için ya da eşya için hiç kavga çıkarmam.
Hele işten gelmişim, yorgunum, karnım aç.
Eşim için değil kendim için önce yemeği seçerim..
Benim için bu tarz şeyler mutsuzluk sebebi olamaz.
Eşim benden daha çok rahatsız olur kokudur, yere dökülen bir şeydir.
Böylesi daha güzel:)
aynen böyle şeyler için kavga etmem . sinirlenmem üzülmem. bazen eşimin ayakkabısı öyle kokarki kendisine h,çbirşey demeden her gün makineye attığımı bilirim. sonra bir bakarım kendi rahatsız olup atar.
hele bir keresinde yatıyoruz yatakta. bir koku bir koku. dedim bu ne aaaa evet benden geliyor ben gidip içerde yatıyım dedi utançtan(duşa giriyim demiyorda)
bu durumda bile bişi demedim düşün artık. kanepelerin altından çıkan kirli çorapları saymıyorum bile
ama bana iyi davranıyor ve çooook mutluyum gerisi boş
Benim eşim benden daha düzenlidir bu nedenle böyle rahatım ama galiba
Öyle çok dağınık biri olsa rahatsız olurdum ama yine kavga etmezdim.
En kötü kendim de dokunmam pislik içinde yaşardık örümceklerle hahahah
atsın diye elinde tutuşturulan çöp poşetini akşam elinde eve getiren biliyorum :)
farketmemiş öyle taşımış bütün gün :)
erkeklerden herşey beklerim bu konularda..
hepsi bi garip, eşim çorabını kanepenin arasına sıkıştırır ama azıcık çöp olsa evde koşar atar dayanamaz..
keşke ona temizletseydiniz ben öyle yapardım başında da dururdum oldu yok olmadı bi daha sil der çıldırtırdım :)
babaannem derdi ki "asla erkeğin işini yapma.. cabbar kadın erkek gibi kadın olma.. bırak o yapsın yoksa başkasının işini yapar illaki" evde hiçbişeye elini sürmeyen asilzade dedem komşunun perdelerini asınca.. :) nur içinde yatsınlar aklıma geldi şimdi :)
babaannenizin mekanı cennet olsun, ne kadar doğru söylemiş. keşke biri de bana söyleseydi. ben sandım ki, her işi yaparsam kıymetli olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?