Sonunda patladım.

Yemegi agzindan cikarip dolap iclerine yatak altlarina birakan cocuklar gibi. :)

kıymayı oraya niye atmış ki ya ilginç tembel erkek tipi işte hepsi aynı anacım boşver ama direnmeyi de bırakma yoksa öyle alışır

Adamc

İnsanın dalgınlığına gelemezmi , ne varki bunda .
Dalgınlık mı
Evin kapısına bıraksa, balkona bıraksa tamam dalgınlık diyeyim. Kiler dolabının arkasına "ben görmeyeyim" diye saklamış. Kendisi söylüyor yani, benim varsayımım da değil.
O an atmaya üşenmiş, böyle çözüm bulmuş işte.

dolabın arkasına atmak çöpe atmaktan daha mı kolaymış?

çocuk gibi resmen, sende çok tepki vermişsin ama patlamışsın sanırım. keşke birlikte temizleseydiniz bari en azından zorluğunu görüp bir dahaki sefere daha fazla dikkat eder

O kadar detaylı okumadım . Ama neticede her evde olabilecek ufak tefek şeyler . İnsan halleri çok fazla anlam yüklemeye gerek yok.

Ayy geçen o çöp mevzusunun aynısını bende yaşadım. Söylemesi ayıp ben de bi gün öncesinde tavuk yapmıştım, derisini yağını sevmiyoruz eşimle. O bölgeleri sıyırıp atmıştım. Neyse ertesi gün sabah özellikle tembihledim 'ben işe geç kaldım çöpü bugün sen atabilir misin' diye eşime. 'Tabi tabi aşkım ne demek? Atarım tabi' dedi,içim rahat gittim. Veeee akşamına... Şok!
Allah'ım eve girdim,elimde poşetler... Mutfağa gittim aldığım erzakları koyayım dedim, öğkkk! Ölüyodum! Müge Anlı'yı izlicem diye beyimiz de geç kalmışta çöpü atacak vakti kalmamış! Ayyy özrü kabahatinden beter

işiniz çok zor, düzeltemezsiniz, bağırıp çağırsanız da sinir olduğunuzla kalırsınız.
benim sabık koca da böyleydi, pijamasını yere simit şeklinde indirir öylece bırakır, wc.de sifon çekmeyi unutur, tabağına bardağına elini sürmez, cöp atmaz, evdeki erkek işlerini de yapmazdı. bütün ev ve sokak işlerine ben koşardım. bunun içinde usta tamir işleri de dahil, matkap kullanmayı bile öğrenmiştim. düşünün tadilat atıkları için minibüs, kamyonet bile kullanırdım. kaç sabah tuvalette çığlıklarla bağırdığımı hatırlamıyorum.
ama anladım ki bana güveniyordu, nasıl olsa bağırıp çağırsa da yapıcak diye düşünüyordu.
şimdiki karısı pisin pisi, sabık koca da her işi yapmayı öğrenmiş, yoğurt yapıyor, yemek yapıyor, ev süpürüyor, usta takip ediyor.karısı ben araba kullanmayı bilmem diye bütün alışverişi yapıyor. ben nerden mi biliyorum, kızım söylüyor.
ağrma gidiyor ama napıyım iş işten geçti, demek ki her şeyi biliyorum demicektim, ben bilmiyorum yapamam deyip geçmek gerekirdi.

Süpersiniz , hayatı çözmüş insanları seviyorum

atsın diye elinde tutuşturulan çöp poşetini akşam elinde eve getiren biliyorum :)
farketmemiş öyle taşımış bütün gün :)

erkeklerden herşey beklerim bu konularda..
hepsi bi garip, eşim çorabını kanepenin arasına sıkıştırır ama azıcık çöp olsa evde koşar atar dayanamaz..
keşke ona temizletseydiniz ben öyle yapardım başında da dururdum oldu yok olmadı bi daha sil der çıldırtırdım :)

babaannem derdi ki "asla erkeğin işini yapma.. cabbar kadın erkek gibi kadın olma.. bırak o yapsın yoksa başkasının işini yapar illaki" evde hiçbişeye elini sürmeyen asilzade dedem komşunun perdelerini asınca.. :) nur içinde yatsınlar aklıma geldi şimdi :)

arkadaşlar etmeyin eylemeyin burada bekar (ben ) bayanlarda var vallahi evlenmeden soğudum evlilikten ..bu nedir arkadaş..evlenince evlendim oldu bitti değilmiş hayat..burada iyice öğrendim..Allah sabır versin sizede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…