Kabak tadı verdin . Pskljıde varmı bir bak derim .ukalalık yaparak Yazımı cımbızla çekip , konuyu saptırıp eğlence malzemesi yapan sensin .Öncelikle insanları yargılamayı kesmelisin.Senin görüşüne uymadık diye birimiz cahil olduk birimiz eğitimsiz memur.Ki psikoloji konusunda cahil dediğin kişi bir psikolog,sen mi iyi bileceksin o mu? Sen başta otomatik koşullanma dedin sonra psikomotor bilmezmisin sen dedin,koşullanmalarla ilgili konuşurken bunu söyleyince doğal olarak psikomotor koşullanma dediğin düşünüldü ve öyle bir şey olmadığı söylendi sonra sen de Psikomotor bilmiyor musunuz cahillliğinize alkış tutuyorum dedin.Ben insanların anlaması için yazmıştım desen bu konuşma olmayacaktı zaten.
Ben nerede seninle eğlendim,ben sadece kastettiğin koşullanma türünü bulmaya çalıştım.Bu tartışmada alıntı yapıp cümlenin sonuna Oke. koyan sensin.Ayrıca psikolojide ne var mı diye bakacağım anlamadım.Kabak tadı verdin . Pskljıde varmı bir bak derim .ukalalık yaparak Yazımı cımbızla çekip , konuyu saptırıp eğlence malzemesi yapan sensin .
Burada müfredata uygun ders vermiyorum . Konuyla alakalı yorum yaptım . Yorumu insanların anlayacağı dilde yazdım . Bunuda açıkladım . Yazımdan cımbızla çekip , hem sayfaya terbiyesizlik , hem ukalalık yaparak eğlence çıkardınız . İyi eğlenceler . Oke .Baltayı taşa vurduğunun farkında değil daha kızlar. Fazla üstüne gitmeyin yazık.
Benim yazımdan tek kelimeyi çıkarıp , insanları yargılayan sensin . Ben kimsenin yazının altına yazmadım . Konu. Sahibi değilsiniz ve sürekli saldırıyorsunuz .Öncelikle insanları yargılamayı kesmelisin.Senin görüşüne uymadık diye birimiz cahil olduk birimiz eğitimsiz memur.Ki psikoloji konusunda cahil dediğin kişi bir psikolog,sen mi iyi bileceksin o mu? Sen başta otomatik koşullanma dedin sonra psikomotor bilmezmisin sen dedin,koşullanmalarla ilgili konuşurken bunu söyleyince doğal olarak psikomotor koşullanma dediğin düşünüldü ve öyle bir şey olmadığı söylendi sonra sen de Psikomotor bilmiyor musunuz cahillliğinize alkış tutuyorum dedin.Ben insanların anlaması için yazmıştım desen bu konuşma olmayacaktı zaten.
Kabak tadı psikjıde diyorum varmı bi bak .Ben nerede seninle eğlendim,ben sadece kastettiğin koşullanma türünü bulmaya çalıştım.Bu tartışmada alıntı yapıp cümlenin sonuna Oke. koyan sensin.Ayrıca psikolojide ne var mı diye bakacağım anlamadım.
evet biri sana kibarca otomatik koşullanma yok diye biliyorum?Benim yazımdan tek kelimeyi çıkarıp , insanları yargılayan sensin . Ben kimsenin yazının altına yazmadım . Konu. Sahibi değilsiniz ve sürekli saldırıyorsunuz .
Baltayı taşa vurduğunun farkında değil daha kızlar. Fazla üstüne gitmeyin yazık.
Ben nerede seninle eğlendim,ben sadece kastettiğin koşullanma türünü bulmaya çalıştım.Bu tartışmada alıntı yapıp cümlenin sonuna Oke. koyan sensin.Ayrıca psikolojide ne var mı diye bakacağım anlamadım.
Burada müfredata uygun ders vermiyorum . Konuyla alakalı yorum yaptım . Yorumu insanların anlayacağı dilde yazdım . Bunuda açıkladım . Yazımdan cımbızla çekip , hem sayfaya terbiyesizlik , hem ukalalık yaparak eğlence çıkardınız . İyi eğlenceler . Oke .
evet biri sana kibarca otomatik koşullanma yok diye biliyorum?dedi sonra sırasıyla 'Cahilliğinizi alkışlıyorum oke.,eğitimsiz devlet memurları gibisiniz oke.,kabak tadı verdin oke.' dediniz.Ben saldırdım size evet,özür dilerim kırdığım için.
Ben de kim bu manyak yine konuları hortlatıyor diye daldım.. Sonra daldığım gibi çıktım. :)Hepimizin ayrı bir görüşü var, bende sizlere derdimi açtım , sağolun ilgilendiniz. peki bakalım buna ne diyeceksiniz?
-KadınlarKulubu- hesabını "konuları hortlatıyor :/" diye şikayet ettim.
Benden daha sazanı varmı acaba?
o resmi hesap değil canım sanırım.Hepimizin ayrı bir görüşü var, bende sizlere derdimi açtım , sağolun ilgilendiniz. peki bakalım buna ne diyeceksiniz?
Hepimizin ayrı bir görüşü var, bende sizlere derdimi açtım , sağolun ilgilendiniz. Peki bakalım buna ne diyeceksiniz?
Estf. ne demek. Hepimiz stres altındayız bütün gün arada böyle gerilmeler olur. E birde jest yok mimik yok...o resmi hesap değil canım sanırım.valla konunu batırmak istemezdim,özür diliyor yavaş yavaş gidiyorum.
Bu arada kocan için çöpleri kapıya koy hergün denetle giderken atsın.
Temizledi. Ama koku sinmiş, o dolabı atacağım. Ders olsun. Çiçek oldu, oturuyor şimdi salonda.'Hepiniz de yanlış biliyorsunuz bunun koşullanmayla bir alakası yok 'diyip ortaya yeni bir kavga atmayacağım tabi
neyse konu sahibi eşin şuan ne yapıyor? İyi temizledi mi bari? Gerçi ben bu kadar üşengeç erkeğin temizlemesine güvenmeyip arkadan kendim temizlerdim o görmeden heralde
yedigine ictigine oturduguna kalktgna karisip huzursuz etmek baska, karsi tarafi rahatsz eden hatta igrendiren kotu huylardan rahatszligi ifade etmek baska.. burda erkegi kedi gibi yapip ezelim durumu yok..eşler birbirlerini böyle eften püften şeylerle üzmemeli ... Kadın işi olduğu için değil , öyle yetiştirilmedikleri için alışkanlık haline getiremiyorlar . Anneleri öyle alışkanlık kazandırmamış 30 yaşında adamla 3 yaşında çocuğa terbiye vermek aynı şey değil . Otomatik koşullanma vardır pskoljıde adam 20 sene çorabı atmış ! Kokmuş kıyma koksun 20 dk. Daha koksun bu kadar sinir harap edecek kadar uzunmu hayat .değermi ? Bende yapıyorum ota çöpe kızıyorum niye yüzünü çarparak yıkadın diye fırça attım , baktım eğilerek yıkıyor yüzünü utandım kendimden koskaca insanın gururunu çocuk gibi rencide ediyoruz ? Doğrumu ? İçim sızladı . Şu hayatta bizi bu kadar kim çeker ? Azarlasana arkadaşını? Babanı ? Patronunu . Gücümüz yetiyor , çekiyor diye . Kadının yaşam alanıysa erkeğinde yaşam alanı ev müşterek , kendi krallığımızı kurup ben rahatsız olursam sende buna uyacaksın demek biraz faşizm olmuyormu ?
Çalışıyorum ...Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum bir de eşleri çalışıp da bunu yapanlar var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?