Sonunda patladım.

Kabak tadı verdin . Pskljıde varmı bir bak derim .ukalalık yaparak Yazımı cımbızla çekip , konuyu saptırıp eğlence malzemesi yapan sensin .

Kabak tadı verdin . Pskljıde varmı bir bak derim .ukalalık yaparak Yazımı cımbızla çekip , konuyu saptırıp eğlence malzemesi yapan sensin .
Ben nerede seninle eğlendim,ben sadece kastettiğin koşullanma türünü bulmaya çalıştım.Bu tartışmada alıntı yapıp cümlenin sonuna Oke. koyan sensin.Ayrıca psikolojide ne var mı diye bakacağım anlamadım.

Baltayı taşa vurduğunun farkında değil daha kızlar. Fazla üstüne gitmeyin yazık.
Burada müfredata uygun ders vermiyorum . Konuyla alakalı yorum yaptım . Yorumu insanların anlayacağı dilde yazdım . Bunuda açıkladım . Yazımdan cımbızla çekip , hem sayfaya terbiyesizlik , hem ukalalık yaparak eğlence çıkardınız . İyi eğlenceler . Oke .

Benim yazımdan tek kelimeyi çıkarıp , insanları yargılayan sensin . Ben kimsenin yazının altına yazmadım . Konu. Sahibi değilsiniz ve sürekli saldırıyorsunuz .

Benim yazımdan tek kelimeyi çıkarıp , insanları yargılayan sensin . Ben kimsenin yazının altına yazmadım . Konu. Sahibi değilsiniz ve sürekli saldırıyorsunuz .
evet biri sana kibarca otomatik koşullanma yok diye biliyorum? dedi sonra sırasıyla 'Cahilliğinizi alkışlıyorum oke.,eğitimsiz devlet memurları gibisiniz oke.,kabak tadı verdin oke.' dediniz.Ben saldırdım size evet,özür dilerim kırdığım için.

Baltayı taşa vurduğunun farkında değil daha kızlar. Fazla üstüne gitmeyin yazık.

Hepimizin ayrı bir görüşü var, bende sizlere derdimi açtım , sağolun ilgilendiniz. Peki bakalım buna ne diyeceksiniz?

-KadınlarKulubu- hesabını "konuları hortlatıyor :/" diye şikayet ettim.

Benden daha sazanı varmı acaba?

aynen ki esprili bir şekilde söyledim kırıcı olmamak için

Ben de kim bu manyak yine konuları hortlatıyor diye daldım.. Sonra daldığım gibi çıktım. :)

o resmi hesap değil canım sanırım.valla konunu batırmak istemezdim,özür diliyor yavaş yavaş gidiyorum.
Bu arada kocan için çöpleri kapıya koy hergün denetle giderken atsın.

özür dileriz

o resmi hesap değil canım sanırım.valla konunu batırmak istemezdim,özür diliyor yavaş yavaş gidiyorum.
Bu arada kocan için çöpleri kapıya koy hergün denetle giderken atsın.
Estf. ne demek. Hepimiz stres altındayız bütün gün arada böyle gerilmeler olur. E birde jest yok mimik yok...
Öbür dediğin asla olmaz, zaten komşulara ayarım, "kapıda çöp bırakmıyoruz bik bik " konuşmasınlar.
(hala atacağındna emin değilim gördüğün gibi.)

'Hepiniz de yanlış biliyorsunuz bunun koşullanmayla bir alakası yok 'diyip ortaya yeni bir kavga atmayacağım tabi

neyse konu sahibi eşin şuan ne yapıyor? İyi temizledi mi bari? Gerçi ben bu kadar üşengeç erkeğin temizlemesine güvenmeyip arkadan kendim temizlerdim o görmeden heralde

Temizledi. Ama koku sinmiş, o dolabı atacağım. Ders olsun. Çiçek oldu, oturuyor şimdi salonda.
Hala küsüm tabi.

yedigine ictigine oturduguna kalktgna karisip huzursuz etmek baska, karsi tarafi rahatsz eden hatta igrendiren kotu huylardan rahatszligi ifade etmek baska.. burda erkegi kedi gibi yapip ezelim durumu yok..

tamamen haklısın ay kendim yasamıs kadar kötü oldum en kotusude adam hiç gocunmuyor bir el atayım benim yüzümden oldu pardon demiyor. Hayır o kokuda nasıl yemek yiyecek acaba? midesi nasıl kaldıracaktı?

Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum bir de eşleri çalışıp da bunu yapanlar var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…