sorabileceğim kimsem olmadığı için buraya yazıyorum.

AdoringLove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
12
2
1
26
20 yaşında bekar biriyim. aşırı derecede cinsel isteğim var ve ne yaparsam yapıyım bastıramıyorum. Dikkatimi farklı yöne versemde yapamıyorum. Rüyalarıma giriyor. Bu konuda bana fikir verebilir misiniz?

20 yaşında bekar biriyim. aşırı derecede cinsel isteğim var ve ne yaparsam yapıyım bastıramıyorum. Dikkatimi farklı yöne versemde yapamıyorum. Rüyalarıma giriyor. Bu konuda bana fikir verebilir misiniz?
Dans kursları enerjinizi iyi kanalize edecektir diye düşünüyorum.. zumbada olabilir ..

Dans
Bulmaca
Spor (koşu,tenis vs)
Bunları bi deneyin

Cözümü erkek arkadas
Eger evlenmeden önce bu islere karsiysan evlenene kadar dayanman gerekiyor ya da emin oldugun kisiyle evlenmen gerekiyor
Baska yolu yok
Bu istek cok normal

ben karşıyım evlenmeden yanlış anlamayın yapana saygı duyarım . bedensel aktivite ne oluyor :)
Cinsel enerjinizi boşaltmak için masturbasyon yapın (ama abartmayın hayatınızın merkezi haline getirmeyin)
Yoga ve meditasyonu şiddetle tavsiye ederim.
Resim, fotografçılık, seramik vb bir hobi edinin kursa yazılın.
Spor yapın özellikle yüzme çok iyi geliyor.

Spor bulmaca dans vb seyler tavsiye edildi..bunları deneyip istediğiniz sonucu alamamışsanız bnce terapi deneyin..

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…