- 22 Kasım 2019
- 12
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi AdoringLove
-
Dans kursları enerjinizi iyi kanalize edecektir diye düşünüyorum.. zumbada olabilir ..20 yaşında bekar biriyim. aşırı derecede cinsel isteğim var ve ne yaparsam yapıyım bastıramıyorum. Dikkatimi farklı yöne versemde yapamıyorum. Rüyalarıma giriyor. Bu konuda bana fikir verebilir misiniz?
teşekkür ederimDans kursları enerjinizi iyi kanalize edecektir diye düşünüyorum.. zumbada olabilir ..
daha önce dansa gittim bulmacada arada çözerim pek etkilerini görmedimDans
Bulmaca
Spor (koşu,tenis vs)
Bunları bi deneyin
ramazanda tutuyorum zatenoruç tutun
çok etkisini görmedim teşekkür ederimSpor yapıp kendinizi yormanız etkili olabilir.
çok etkisini görmedim teşekkür ederim
evli değilimO zaman sevişin.Sonuçta vücut çikolata isterken karnıbahar verip isteğini köreltmek zor bir şey.
evlenmeyi düşünmüyorum 3 4 sene sonra belki teşekkür ederimCözümü erkek arkadas
Eger evlenmeden önce bu islere karsiysan evlenene kadar dayanman gerekiyor ya da emin oldugun kisiyle evlenmen gerekiyor
Baska yolu yok
Bu istek cok normal
evli değilim
ben karşıyım evlenmeden yanlış anlamayın yapana saygı duyarım . bedensel aktivite ne oluyor :)Sadece evliler mi sevişiyor?Eğer sevişme gibi bir durumunuz yoksa maalesef pek kısıtlı olur diye düşünüyorum. Bedensel aktivitelerde bulunmak gerekir diye düşünüyorum.
hayir normal zamani kasteddm canim oruc sehevi istekleri azaltir yiyeceklerine de dikkat edebilirsin herkesin vücudu farkli olabiliyorramazanda tutuyorum zaten
Cinsel enerjinizi boşaltmak için masturbasyon yapın (ama abartmayın hayatınızın merkezi haline getirmeyin)ben karşıyım evlenmeden yanlış anlamayın yapana saygı duyarım . bedensel aktivite ne oluyor :)
teşekkür ederimCinsel enerjinizi boşaltmak için masturbasyon yapın (ama abartmayın hayatınızın merkezi haline getirmeyin)
Yoga ve meditasyonu şiddetle tavsiye ederim.
Resim, fotografçılık, seramik vb bir hobi edinin kursa yazılın.
Spor yapın özellikle yüzme çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?