Sorsam olmuyor sormasam gönül razı degil

belkibirgunbende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
22
21
3
36
Iyi akşamlar arkadaşlar sırf bu konu için üye oldum fikirleriniz benim için gerçekten önemli. Başımdan bir evlilik geçti. Yakın zamana kadar tekrar evlenmeyi düşünmüyordum ta ki çalıştığım kurumdaki bir arkadaşım, eşinin arkadaşı olan birini önerene kadar. Önerme aşamasından önce de birkaç imada bulunduğu için ben bu beyi merak edip sosyal medyadan bulmuştum:) tabi arkadaşıma ben çoktan gördüm beğendim diyemedim bir resmi falan varsa göreyim madem dedim. O da eşiyle konuşup dönüş yapacağını söyledi. Bu konuşmanın üzerinden tam bir hafta gecti ama herhangi bir geri dönüş olmadi Gerçi geçen hafta süresince kendi kişisel sorunları oldu unutmuş olabileceğini düşünüyorum ama bir taraftan da acaba eşine söyledi de olmaz diye mi düşündüler diye içim içimi yiyor. Siz olsanız sorar miydiniz ne oldu o konu diye yoksa nasip olsa zaten olurdu diye düşünüp unutur muydunuz? Arkadaşım dediğim kişiyle çok samimi olmadığımız için sormaya cekiniyorum acikcasi iyice koca meraklısı gibi görünmek istemiyorum ama tanışsak fena olmazdı hani :)
Güncellemee 4. Sayfada

Son düzenleme:
Bence bi süre bekleyin hic olmadık bi zamanda muhabbet arasına sıkıstırırsın
Hem belki adamın görüştügü sevdigi biri vardır keske kendini bu kadar kaptırmasaydın

Muhabbet ederken laf arasında , esprili bir şekilde sıkıştırın araya :) Çok istekli görünmek istemiyorsanız bekleyin.
Bence bi süre bekleyin hic olmadık bi zamanda muhabbet arasına sıkıstırırsın
Hem belki adamın görüştügü sevdigi biri vardır keske kendini bu kadar kaptırmasaydın
Biraz bekleyin bence. Baktınız ses yok, şakayla karışık çıtlatırsınız.

Umarım güzel şeyler olur. :)
Cokk teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar olumsuz bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum sonucta o da eşime sorayim diye gitti :) tabiki görüştüğü biri olabilir ya da tanışmak istemeyebilir o ihtimalleri de düşünüyorum ama unutulup gitmesini istemiyorum bir taraftan da bu konuya neden bu kadar takildim bilmiyorum. Başlarda sürekli o kişiden bahsederken acaba ben mi kendi üzerime alınıyorum diye düşünüyordum ki doğru anlamışım onda sorun yok ama neden bir dönüş olmadi

Bence laf arasında mutlaka konusunu açın şakayla karısık bir sekilde.Yoksa üzerinden zaman geçerse sizin de hevesiniz kaçar olay da unutulur.Bir de simdi iciniz icinizi yer.Sormak en iyisi

Bekleyin bence illaki konusu açılır
Zaman geçtikçe açılacak gibi durmuyor bir de gerçekten yoğun bir yaşantısı var arkadaşımın aklına kolay kolay gelmez herhalde tabi unutmuş olma ihtimali üzerine bunu söylüyorum belki de sonradan uyumsuz olacağımızı düşünüp vazgeçmiştir bilemiyorum.
Bence laf arasında mutlaka konusunu açın şakayla karısık bir sekilde.Yoksa üzerinden zaman geçerse sizin de hevesiniz kaçar olay da unutulur.Bir de simdi iciniz icinizi yer.Sormak en iyisi
Degil mi bir de üzerinden zaman geçince sorsam sanki daha saçma olur cumaya kadar bekleyip sorayim ya da konunun açılmasını sağlayayım bir sekilde

"Noldu o iş,vaz mı geçtin bana koca bulmaktan" diye esprili yaklaşacak seviyede iseniz bence böyle olabilir.
"Noldu o iş" kısmını söyleyebilirim sanırım arkadasim kurumun müdürü:) bu konuya gelene kadar bir samimiyetimiz yoktu son bir aydır daha yakınız. Acaba şöyle mi yapsam hani sosyal medyada önerilenler kısmında kişiler çıkıyor ya bu kişi de çoğu zaman o listede yer alıyor ekran görüntüsü alıp x hoca bu kişi mi diye sorsam saçma mi olur?

O da olabilir.
Sosyal medyada da önerildi dersiniz:)
Hatırlatın kendinizi:)

Doğrusu kızıyorum böyle insanlara.
Birine birini önerip sonra habersiz bırakıyorlar ya.
Hayır belki o insan umutlanıyordur ister istemez. Bana ayıp geliyor böyle yarım iş yapmak.

Benzer durumu yakın zamanda yaşadım üzgünüm ama eğer karşı taraf olumsuzsa size geri dönüş yapılmıyor bence samimi değilseniz sormayın

Benim de aklıma şu geldi.belki karşı taraf da sizi görmek istedi gösterdiler ve beğenmedi. O yüzden olabilir mi?
Bir de sizi tanıştıran isteyecek kadar karşı tarafa yakinsa hiç mi fotosu yok sosyal medyada watsapta falan.bana çok saçma geldi.

Bir de söylerken o kadar hevesliydi ki artık sonrasını bilemiyorum işte ya unuttu hiç eşine sormadı ya da konuştular olmaz o iş dediler bari bana da söyleselerdi:) cuma ya kadar bekleyip soracağım artık aklımda kalacağına neyse onu öğrenirim.

Işte korktuğum şey araya kaynaması ya bilmiyorum belki de tanısam hoşlanmayacağım ama bu konu böyle kalırsa içimde kalacak
Ama sonuçta şu an begenmişsin:) açıkçası ben olsam ben de cekinirim ama ben öneren kişi olsam ve karşıdaki bana hatirlatsa garipsemem hatta kendime de kızarım unutmuşum falan diye. Uzun lafın kısası sen hatırlat:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…