- 18 Mart 2019
- 22
- 21
- 3
- 36
- Konu Sahibi belkibirgunbende
-
Muhabbet ederken laf arasında , esprili bir şekilde sıkıştırın araya :) Çok istekli görünmek istemiyorsanız bekleyin.
Bence bi süre bekleyin hic olmadık bi zamanda muhabbet arasına sıkıstırırsın
Hem belki adamın görüştügü sevdigi biri vardır keske kendini bu kadar kaptırmasaydın
Cokk teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar olumsuz bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum sonucta o da eşime sorayim diye gitti :) tabiki görüştüğü biri olabilir ya da tanışmak istemeyebilir o ihtimalleri de düşünüyorum ama unutulup gitmesini istemiyorum bir taraftan daBiraz bekleyin bence. Baktınız ses yok, şakayla karışık çıtlatırsınız.
Umarım güzel şeyler olur. :)
Zaman geçtikçe açılacak gibi durmuyorBekleyin bence illaki konusu açılır
Degil mi bir de üzerinden zaman geçince sorsam sanki daha saçma olur cumaya kadar bekleyip sorayim ya da konunun açılmasını sağlayayım bir sekildeBence laf arasında mutlaka konusunu açın şakayla karısık bir sekilde.Yoksa üzerinden zaman geçerse sizin de hevesiniz kaçar olay da unutulur.Bir de simdi iciniz icinizi yer.Sormak en iyisi
"Noldu o iş" kısmını söyleyebilirim sanırım arkadasim kurumun müdürü:) bu konuya gelene kadar bir samimiyetimiz yoktu son bir aydır daha yakınız. Acaba şöyle mi yapsam hani sosyal medyada önerilenler kısmında kişiler çıkıyor ya bu kişi de çoğu zaman o listede yer alıyor ekran görüntüsü alıp x hoca bu kişi mi diye sorsam saçma mi olur?"Noldu o iş,vaz mı geçtin bana koca bulmaktan" diye esprili yaklaşacak seviyede iseniz bence böyle olabilir.
Işte korktuğum şey araya kaynamasıSor gitsin nolacakunuttuysa araya kaynamasın.
O da olabilir."Noldu o iş" kısmını söyleyebilirim sanırım arkadasim kurumun müdürü:) bu konuya gelene kadar bir samimiyetimiz yoktu son bir aydır daha yakınız. Acaba şöyle mi yapsam hani sosyal medyada önerilenler kısmında kişiler çıkıyor ya bu kişi de çoğu zaman o listede yer alıyor ekran görüntüsü alıp x hoca bu kişi mi diye sorsam saçma mi olur?
Benzer durumu yakın zamanda yaşadım üzgünüm ama eğer karşı taraf olumsuzsa size geri dönüş yapılmıyor bence samimi değilseniz sormayınCokk teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar olumsuz bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum sonucta o da eşime sorayim diye gitti :) tabiki görüştüğü biri olabilir ya da tanışmak istemeyebilir o ihtimalleri de düşünüyorum ama unutulup gitmesini istemiyorum bir taraftan dabu konuya neden bu kadar takildim bilmiyorum. Başlarda sürekli o kişiden bahsederken acaba ben mi kendi üzerime alınıyorum diye düşünüyordum ki doğru anlamışım onda sorun yok ama neden bir dönüş olmadi
Bir de söylerken o kadar hevesliydi ki artık sonrasını bilemiyorum işte ya unuttu hiç eşine sormadı ya da konuştular olmaz o iş dediler bari bana da söyleselerdi:) cuma ya kadar bekleyip soracağım artık aklımda kalacağına neyse onu öğrenirim.O da olabilir.
Sosyal medyada da önerildi dersiniz:)
Hatırlatın kendinizi:)
Doğrusu kızıyorum böyle insanlara.
Birine birini önerip sonra habersiz bırakıyorlar ya.
Hayır belki o insan umutlanıyordur ister istemez. Bana ayıp geliyor böyle yarım iş yapmak.
Ama sonuçta şu an begenmişsin:) açıkçası ben olsam ben de cekinirim ama ben öneren kişi olsam ve karşıdaki bana hatirlatsa garipsemem hatta kendime de kızarım unutmuşum falan diye. Uzun lafın kısası sen hatırlat:)Işte korktuğum şey araya kaynamasıya bilmiyorum belki de tanısam hoşlanmayacağım ama bu konu böyle kalırsa içimde kalacak
Evet bu da ihtimallerden biriBenzer durumu yakın zamanda yaşadım üzgünüm ama eğer karşı taraf olumsuzsa size geri dönüş yapılmıyor bence samimi değilseniz sormayın
Tabi ki söylenmesi gerek, ben aracı olsam olumsuz da olsa söylerdimEvet bu da ihtimallerden biriaslında olumlu da olsa olumsuz da olsa bir şey söylemeleri gerekmez mi konuyu ortaya atan zaten kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?