Sorsam olmuyor sormasam gönül razı degil

Aman be evlenip napacan, hem kızında varmış, önce kızını kendin büyüt, elin adamının eline baktırtma, kızınla gez toz kimseye hesap vermeden hayatın tadını çıkar, e evliliğin be demek olduğunu biliyorsun, senin yerinde olsam sadece kızım ve kendimle ilgilenirdim , dertsiz başına dert arama

Doğru diyorsun canım ben de tam tersini düşünerek daha çok duygusallastim sanırım koskoca bir baba boslugumuz olduğu için. Tabiki hayırlısı olmayacaksa hiç olmasin daha iyi

Doğru diyorsun canım ben de tam tersini düşünerek daha çok duygusallastim sanırım koskoca bir baba boslugumuz olduğu için. Tabiki hayırlısı olmayacaksa hiç olmasin daha iyi
Elin adamından kızına baba olmaz!
Kızın buluğ çağına girdikten sonra büyümeye serpilmeye başladığında korkuların çoğalacak, sanırım anladın demek istediğimi
Bırak eksiğiniz babasızlık olsun, kızını sen korkusuz büyüt , ben olsam param yettiğince nekadar sosyal aktivite var doya doya yaşardım.

Anlamaz olur muyum çok iyi anladim canim cokk teşekkür ederim böyle yorumlara ihtiyacım vardı gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…