- 18 Mart 2019
- 22
- 21
- 3
- 36
- Konu Sahibi belkibirgunbende
-
Tabi bu da olabilir ben beğendim diye O da beni beğenmek zorunda değil ne bileyim ya.. eşinin arkadaşı oluyor Benim arkadaşımda ekli değil o kişi. Adini söyledi sadece soyadını bilmiyordu eşime bi sorayim fotoğrafını bulacağım dedi deyiş o deyiş:) sonra o kendi sorunları vardı kötü bir hafta geçirdi o yüzden biraz da unutmuştur diye düşündüm açıkçasıBenim de aklıma şu geldi.belki karşı taraf da sizi görmek istedi gösterdiler ve beğenmedi. O yüzden olabilir mi?
Bir de sizi tanıştıran isteyecek kadar karşı tarafa yakinsa hiç mi fotosu yok sosyal medyada watsapta falan.bana çok saçma geldi.
Unutmuş olmasını diliyorum hatirlatmak kolay :) diğer ihtimallerden biriyse de yapacak bir şey yok artık hayırlısıAma sonuçta şu an begenmişsin:) açıkçası ben olsam ben de cekinirim ama ben öneren kişi olsam ve karşıdaki bana hatirlatsa garipsemem hatta kendime de kızarım unutmuşum falan diye. Uzun lafın kısası sen hatırlat:)
Hay Allah ben de mutlu son diye bekliyordum:)) ne güzel karşılıklı beğenilmiş benim daha işin orası da kritik belki de beğenmez:) ben Unuttuysa hatırlatayım da gerisi nasip artık:))Benim de böyle bi arkadaşım vardı. Eşinin arkadaşı ile tanıştırmak istedi. Neyse ben de aynı senin gibi çocuğu buldum sosyal medyadan.beğendim de.sonra kız devamli söylüyordu. Ben de bi bakayım falan dedim hiç görmemiş gibisonra gösterdi bana.beni de çocuğa gösterdiler.o da beğenmiş beni saolsun sonra tanistirmadilar hahaha güya çocuğun birkaç yanlış hareketi olmuş yersen tam da tanistiracaklari zaman
Şakayla karışık sormak en mantıklisi galiba.hakkınızda hayırlısı olur inşallah :)
:)) bu konuya dahil olan bir arkadaşımız daha var ona mi sordursam benim haberim yokmuş gibiAma ben olsam sormak istemem yani olumsuz bir cevap almaktansa beklemek daha iyi bana kalırsa :)
bak de kiZaman geçtikçe açılacak gibi durmuyorbir de gerçekten yoğun bir yaşantısı var arkadaşımın aklına kolay kolay gelmez herhalde tabi unutmuş olma ihtimali üzerine bunu söylüyorum belki de sonradan uyumsuz olacağımızı düşünüp vazgeçmiştir bilemiyorum.
Degil mi bir de üzerinden zaman geçince sorsam sanki daha saçma olur cumaya kadar bekleyip sorayim ya da konunun açılmasını sağlayayım bir sekilde
Yanı yalan da değil zaten çok sık karşıma çıkıyor:) teşekkür ederim bu fikir aklimdabak de ki
geçen facebookta arkadaş olarak bana kimi önerdi biliyor musun işte o kişiyi söyle
internetin bmyle özelliklerine çok şaşırıyorum filan de sanki hissediyor gibi filan fistan uydur bir şeyler işte
o da herhalde açar o kişinin konusunu aa konuştm aa unuttum konuşmayı vs diye
Bencede kendine kızmalısın. Sebebi neyse ne boşver. Düne kadar o adammı vardı hayatında sanki. Seni bu kadar etkilemesine izin verme.Sorsam mı sormasam mi derken konuyu bilen ortak arkadaşımıza sordurdum kızlar sonuç olarak unutmamış olumsuz olduğu için ben konuyu açmadığım için bir şey söylememişolumsuz olmasının sebebi de o kızımın kendisini kabul etmeyeceğini düşünüyormuş bu da bana bahane gibi geliyor Ne çok takildim şu konuya kendime o kadar kiziyorumki
Degil mi ama? Yorumunuz bana çok iyi geldi teşekkürler. Bu konuyu baskasi acmis olsa neler neler yazardım. Sadece fotografta gördüm nasıl biri olduğu hakkında fikrim bile yok ne diye bu kadar takildim onu bilmiyorumB
Bencede kendine kızmalısın. Sebebi neyse ne boşver. Düne kadar o adammı vardı hayatında sanki. Seni bu kadar etkilemesine izin verme.
Hayır canım hoslsnmissin belliki istedin kendine kızma kısmeti de varsa olur inşallahSorsam mı sormasam mi derken konuyu bilen ortak arkadaşımıza sordurdum kızlar sonuç olarak unutmamış olumsuz olduğu için ben konuyu açmadığım için bir şey söylememişolumsuz olmasının sebebi de o kızımın kendisini kabul etmeyeceğini düşünüyormuş bu da bana bahane gibi geliyor Ne çok takildim şu konuya kendime o kadar kiziyorumki
Evett En başından belliymis meğerse duymayınca rahatlamadim:)) insan bi sormadan söyler ama di mi ben olsam öyle yapardim:)Ben de olumsuz tahmin etmiştim. Neyse hayırlısı olsun.önündeki maçlara bakarsın :)
Uzulmeyin ya tanisip biraz ilerletip olmasaydi daha cok uzulurdunuz. Sizde iyice baglanmadan olmamis iste. Allah kalbinize gore versin insallahSorsam mı sormasam mi derken konuyu bilen ortak arkadaşımıza sordurdum kızlar sonuç olarak unutmamış olumsuz olduğu için ben konuyu açmadığım için bir şey söylememişolumsuz olmasının sebebi de o kızımın kendisini kabul etmeyeceğini düşünüyormuş bu da bana bahane gibi geliyor Ne çok takildim şu konuya kendime o kadar kiziyorumki
Bir böyle ne olursa olsun kesemedigim ümidim var kessem iyi olacak sanirim hayırlısı olsun inşallahHayır canım hoslsnmissin belliki istedin kendine kızma kısmeti de varsa olur inşallah♥
Aminn yanlış kişilerle oyalamasın inşallahUzulmeyin ya tanisip biraz ilerletip olmasaydi daha cok uzulurdunuz. Sizde iyice baglanmadan olmamis iste. Allah kalbinize gore versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?