Sorsam olmuyor sormasam gönül razı degil

Tabi bu da olabilir ben beğendim diye O da beni beğenmek zorunda değil ne bileyim ya.. eşinin arkadaşı oluyor Benim arkadaşımda ekli değil o kişi. Adini söyledi sadece soyadını bilmiyordu eşime bi sorayim fotoğrafını bulacağım dedi deyiş o deyiş:) sonra o kendi sorunları vardı kötü bir hafta geçirdi o yüzden biraz da unutmuştur diye düşündüm açıkçası

Unutmuş olmasını diliyorum hatirlatmak kolay :) diğer ihtimallerden biriyse de yapacak bir şey yok artık hayırlısı

Benim de böyle bi arkadaşım vardı. Eşinin arkadaşı ile tanıştırmak istedi. Neyse ben de aynı senin gibi çocuğu buldum sosyal medyadan.beğendim de.sonra kız devamli söylüyordu. Ben de bi bakayım falan dedim hiç görmemiş gibi sonra gösterdi bana.beni de çocuğa gösterdiler.o da beğenmiş beni saolsun sonra tanistirmadilar hahaha güya çocuğun birkaç yanlış hareketi olmuş yersen tam da tanistiracaklari zaman

Hay Allah ben de mutlu son diye bekliyordum:)) ne güzel karşılıklı beğenilmiş benim daha işin orası da kritik belki de beğenmez:) ben Unuttuysa hatırlatayım da gerisi nasip artık:))

bak de ki
geçen facebookta arkadaş olarak bana kimi önerdi biliyor musun işte o kişiyi söyle
internetin bmyle özelliklerine çok şaşırıyorum filan de sanki hissediyor gibi filan fistan uydur bir şeyler işte
o da herhalde açar o kişinin konusunu aa konuştm aa unuttum konuşmayı vs diye

Yanı yalan da değil zaten çok sık karşıma çıkıyor:) teşekkür ederim bu fikir aklimda

Sorsam mı sormasam mi derken konuyu bilen ortak arkadaşımıza sordurdum kızlar sonuç olarak unutmamış olumsuz olduğu için ben konuyu açmadığım için bir şey söylememiş olumsuz olmasının sebebi de o kızımın kendisini kabul etmeyeceğini düşünüyormuş bu da bana bahane gibi geliyor Ne çok takildim şu konuya kendime o kadar kiziyorumki

B
Bencede kendine kızmalısın. Sebebi neyse ne boşver. Düne kadar o adammı vardı hayatında sanki. Seni bu kadar etkilemesine izin verme.

B

Bencede kendine kızmalısın. Sebebi neyse ne boşver. Düne kadar o adammı vardı hayatında sanki. Seni bu kadar etkilemesine izin verme.
Degil mi ama? Yorumunuz bana çok iyi geldi teşekkürler. Bu konuyu baskasi acmis olsa neler neler yazardım. Sadece fotografta gördüm nasıl biri olduğu hakkında fikrim bile yok ne diye bu kadar takildim onu bilmiyorum

Hayır canım hoslsnmissin belliki istedin kendine kızma kısmeti de varsa olur inşallah

Uzulmeyin ya tanisip biraz ilerletip olmasaydi daha cok uzulurdunuz. Sizde iyice baglanmadan olmamis iste. Allah kalbinize gore versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…